X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór Kochane!!! <3
    Nasturcja wrocilas!!! <3 witam i resztę Dziewuszek! :*

Anuśka, Malenq, Mona_M, justta, LaRa, momo1009 lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo dziś dzień powrotów jako mnie chodzi :)
    Kat Ciebie to wieki nie widziałam!!!! :) co u Ciebie kochana???

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca tak jak i ja Ciebie!!! A U mnie średnio na jeża ;) problemy rodzinne przytloczyly mnie psychicznie!!! Byłam dziś u gina i mam się zgłosić w styczniu na badania i gin mówił coś o "zabiegu" hcg czy jakoś tak dokładnie nie pamiętam bo coś mam z jajnikami :( a jak Ty ciezarowko się masz? :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 17:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dziewczyny, w takim razie czekam i musze sie zawziac zeby nie testowac przynajmniej do 14.12 :P

Poczytalam troche ta cala belle, ja to sie dziwie, ze komus sie chcialo w ogole z nia gadac:)))) Szkoda czasu na takie cos hehe ale powiem wam, ze bylo tak zabawnie, ze moglybysmy sie wszystkie przeniesc na jej watek hahaha:)))))

Anuśka lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To niedobrze kochana :/ ale mam nadzieję że z nowym rokiem to już pójdzie u Ciebie z górki :)
    No ja jakoś ostatnio nie byłam na bieżąco z ovu i belly i w ogóle ciężko mi te dwa ogarnąć, ale teraz mam przymusowe leżenie do świąt więc nadrabiam i nadrabiam :) ważne że z małą - bo to Zochna będzie- wszystko ok :)

mimimka, Katjaa lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Witam Nasturcje, wiele o Tobie słyszałam, choc nie poznałam.

Pati, super ze juz wszystko zaplanowane, teraz trzymam kciuki aby nie było tak źle podczas chemii.

Chciałam dodać że udalo mi się dziś wysłać prezencik i wkrótce moja obdarowana go otrzyma.

Aa no i juz "zaliczylismy z Tymkiem księdza", wariackie papiery.. Wszystko nakryte, wysprzatane, obrus biały na stole, świeczki.. Idę do WC a Tymek wszedł z czekolada na gorąco na stół i co? Oczywiście wylal całą szklanke na obrus, dopiero umyta podłogę.. Oczywiście wydała się, ale zreflektowalam, przeprosilam syna, choć bure dostał, bo milion razy mówiłam nie wchodź na stół.. Dzwoni dzwonek - ksiądz oczywiście, jak zwykle. Poprosiłam aby przyszedł za moment - ech.. Wiecie u nas chodzi przed świętami bo to duża parafia no i od 16.30 wiec za wielu nie obejda jednego dnia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 17:46

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej,
    a jeśli ja księdza w tym roku nie przyjdę to czy nie będzie problemu ze chrztem małej w przyszłym roku
    bo oni to przecież sobie skrupulatnie notują..

aaaa
    co do tej belli, w ogóle nie wiedziałam o co chodzi wczoraj (jak was podczytywałam), ale dziś weszłam na ten jej wątek i od razu poznałam po focie
    ej facet raz chce raz nie chce dziecka, raz od niej odchodzi raz nie, jakaś dziwna sprawa ale nic więcej nie wiem. a gdzie mam szukać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 17:54

Krokodylica lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    ej,
    a jeśli ja księdza w tym roku nie przyjdę to czy nie będzie problemu ze chrztem małej w przyszłym roku
    bo oni to przecież sobie skrupulatnie notują..
    Cholera wie. Notują, to fakt. I w ten sposób to mogą Cię aż do bierzmowania dzieci (o ile na jednym nie koniec) przetrzymać :D. Ja mam dzieci niechrzczone, więc nie mam problemu, ale nawet sąsiadka mi kiedyś mówiła, że ksiądz się jej pytał czemu my go nie przyjmujemy po kolędzie i kim my jesteśmy :D.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka, my się poznałyśmy, pamiętam cie i pamiętam jak w ciążę zaszłaś. Pisałyśmy ze sobą nie raz ;)
    Katja mów co u ciebie? Jak corcia i twój facet?
    Nowych osób nie kojarze, ale będę zagladac na forum i na pewno się bliżej poznamy.
    A czy Mariss zaszła w ciążę?

marissith, momo1009 lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariss walczy ;)

marissith lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jak to Marnut: jesteście wysłańcami szatana, a że złymi ludźmi to na pewno...
    pewnie na obiad jecie psy i koty

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    Konwalianka, my się poznałyśmy, pamiętam cie i pamiętam jak w ciążę zaszłaś. Pisałyśmy ze sobą nie raz ;)
    Katja mów co u ciebie? Jak corcia i twój facet?
    Nowych osób nie kojarze, ale będę zagladac na forum i na pewno się bliżej poznamy.
    A czy Mariss zaszła w ciążę?
    Mari wyhodowała 4 pęcherzyki na CLO, po 2 w każdym jajniku i teraz dostała Pregnyl od gina, żeby wszystkie naraz nie pękły - bo co za dużo to nie zdrowo :D. Także boli ją dupa od zastrzyku i siedzieć przed kompem nie może ;).

Dziewczyny - tamten wątek jest jak Lenin: wiecznie żywy O.o. Dalej dostaję lajki od nieznanych mi osób za coś, co pisałam wczoraj :D.

marissith, mimimka, Ani86, Mona_M, ara, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    no jak to Marnut: jesteście wysłańcami szatana, a że złymi ludźmi to na pewno...
    pewnie na obiad jecie psy i koty
    Nie wiem co on w tym kajeciku naskrobał o nas, może żeby nas zapytać o przepis na kota w śmietanie :D?

Nieukowa lubi tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Mari wyhodowała 4 pęcherzyki na CLO, po 2 w każdym jajniku i teraz dostała Pregnyl od gina, żeby wszystkie naraz nie pękły - bo co za dużo to nie zdrowo :D. Także boli ją dupa od zastrzyku i siedzieć przed kompem nie może ;).

Dziewczyny - tamten wątek jest jak Lenin: wiecznie żywy O.o. Dalej dostaję lajki od nieznanych mi osób za coś, co pisałam wczoraj :D.
    Hehe ja tez dostaje lajki od osób, których nie znam:-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja!!!!!!!!!!!
    jesteś!!!!!!!!!!!!! żyjesz!!!!!!!!!!!!!!!!
    tęskniłam za tobą :)
    tak, już mnie tyłek mniej boli, ale cała reszta się zgadza
    zaciągnęłam męża na badania nasienia, miał dużo leukocytów, podobno cukrzykom się to często zdarza, bierze teraz biseptol żeby to podleczyć
    też mu macę zapodałam i wyniki jak na niego dobre!(oprócz leukocytów)

Ani86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marisska ujawnij się a nie po cichu lajkujesz moje posty :P
    Ciotka Nastka wróciła.
    Marnut, ja Cie podziwiam za cierpliwość. Tyle temu dziecku tłumaczyć, przez kilka stron, no no... A ona nadal swoje. A najśmieszniejsze jest to, ze nie lubi czarnoskórych a rzekomo jedzie na Wyspy Kanaryjskie na urlop. A tam każdy jest ciemnoskóry. Współczuję jej tych dramatycznych przeżyć. Będzie musiała siedzieć cały dzień w pokoju hotelowym, żeby nie narazić innych na widok jej szpetnej facjaty.
    Ups, ulało mi się. Ale jam nie z grudnia. Więc mogę. :D

marissith, Mona_M, marnut, Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimimika, kochana a policzysz mi? 30.09.1985 :)
    niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi!

momo1009 lubi tę wiadomość

• ara Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Kochane pamiętajcie, że dziś środa..a w środe czas...;D

Angelaa Witaj..ja też mam niedobór żelaza i niedobór b12...w ciąży nie jestem, ale mam nadzieję, że to kwestia czasu ;p

Nastka..ja formułuje tutaj od wrześnie..miło mi Cię poznać :)

misia! ja mojemu w zeszłym tygodniu słodko nucę do uszka "dziś środa dzień loda" i pytam "tooo co robimy po pracy?" na co on w konsternacji "yyy idziemy do lodziarni?" o.O noo to dziś znowu środa, czas sprawdzić czy wyciągnął wnioski z nauki :P

marissith, mimimka, Ani86, Misi@, marnut, Krokodylica, Blondik, momo1009 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariss pewnie leukocyty zwiększone od infekcji, na które przecież każdy cukrzyk jest narażony trochę częściej. Mój maz bierze teraz silniejsze tabletki. Nadal Metforminę, ale silniejszą dawkę. Niestety, po wyjeździe z Filipin, kiedy zatrzymalismy się w Indiach na parę dni i zrobiliśmy badania krwi okazało się, ze jego cukier jest nadal wysoki. Teraz bardziej przestrzegam jego diety, nie pozwalam mu pić żadnych soków. Nic oprócz wody. Ciężko jest żyć z cukrzykiem, ale dla mnie ważniejsze jest jego zdrowie niż fakt zapłodnienia mnie. Mariss mam nadzieję, ze wam się uda. Tyle się naczekałas :*

marissith lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    misia! ja mojemu w zeszłym tygodniu słodko nucę do uszka "dziś środa dzień loda" i pytam "tooo co robimy po pracy?" na co on w konsternacji "yyy idziemy do lodziarni?" o.O noo to dziś znowu środa, czas sprawdzić czy wyciągnął wnioski z nauki :P
    środa dzien loda hahahahah:))))))))

ja dziewczyny czekam na @ i pod koniec miesiaca jak bede miala dni plodne zamierzam nie odpiszczac, nie ma opierdalania sie!!! bo z takimi staraniami jak byly do tej pory to sie nie dziwie ze dzidziola nie ma, tu trzeba dzialac a nie bzykanie raz w tygodniu i czekanie na cud a potem wrozenie z fusów i robienie testow, no rece mi opadly na sama siebie haha:)

Misi@, Blondik lubią tę wiadomość

‹‹ 3157 3158 3159 3160 3161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ