My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ari jestem jestem czytam Was codziennie ale nie często mam okazję pisać bo podobnie jak Cati zaczęło mnie targać wszystko a do tego wciąż chodzę do pracy gdzie o ciąży wie tylko szef:)wieć uśmiecham się do reszty przez zęby - chce poczekać z tą wiadomością do końca I trymestru.
W pon biorę wolne bo czuje się coraz gorzej ale dziś jakoś musze jeszcze wytrwać....natomiast jutro mam gości...nie wiem jak ogarnę ale jakoś muszę.
Ania_84 lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Tak na szybko informuje, ze Anuski przesylka doszla:-) dwugie bylo do mnie I kie w Polski:-)
Uciekam I I mnie od rana mdlosci bardzo mecza. Cale sniadanie oddalam do kibelka... jak tylko lepiej sie poczuje to poczytam Was.Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak ja bym zaszła w ciążę i powiedziała szefowej to od razu wszystkie dziewczyny z pracy by o tym wiedziały. Szefowa, ze tak powiem, ma długi język. Pewnie będzie dzisiaj o mnie gadać do innych, ze chora, nie przyszłam do pracy,jak tak moge, co ze mnie za kierowniczka itd... A przecież to mój pierwszy dzień kiedy jestem chora.
W dodatku w przyszłym tygodniu będę pracować 6 dni pod rząd po 8h, od czwartku do wtorku. W środę jest Wigilia i dala mi wolne ale watpie, żebym miała siły cos ugotować po 6 dniowym maratonie w pracy. Potem w pierwszy dzień świąt tez mam wolne, ale 26 juz do pracy i koniec. Normalnie przysługuje mi dwa dni wolnego w ciągu całego tygodnia a szefowa potraktowała Wigilię i Święta jako moje dwa dni wolnego co jest nie fair, bo w poprzedniej pracy oprócz wolnego świątecznego miałam tez swoje dwa dni wolnego w tygodniu. -
Witajcie
Lamama - nic się nie przejmuj i nie masz za co przepraszać :* A jak napisałaś, że przepraszasz Momo i Sebka, to w pierwszech chwili pomyślałam, ze chodzi o mnie i męża, bo tak ma na imię. No i kciuki trzymam!
Choco hochana, a to nie troszku za wczesniej na @? Ja tam trzymam kciuki, bo wykrez bardzo obiecującey
Nastka - życzę zdrówka i dużo sił :*
Pati - dla Twojego dziecia też życzenia zdrówka
Anusia i dla Ciebie megazdrówka
Malenq - powodzeniai dobranoc (?)
Asiula - zazdraszczam imprezy firmowej. U nas też jak były to były rewelacyjne. Ale coś ostatnio nikomu się nie chce nic zorganizować
Arienka - na Twoją @ też się nie godzę. Szkoda, że pinupbeauty już jest bo fajne
Ja niestety nie mam weny.. Aaaaa... doczytałam
. Wirtual - super
Blondik - u nas też piękna pogoda, słońce... dziś sobie uświadomiłam jak dawno słońca nie widziałam. Miłego spaceru
Maniek - a Ty myślisz o jakimś L-4 czy raczej na zasadzie, że dopóki dobrze się czujesz, będziesz pracować?
Konwalianka - postaram się dziś zeskanować rewelacyjny przepis i wysłać CiAlbo napiszę go po prostu na fb wieczorem
Tylko czy nie będzie za późno...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 12:03
Asiula86, Anuśka, konwalianka, choco lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
U nas też choróbsko grasuje, dopadło S. Wykazałabym sie większym współczuciem gdyby nie to, że mój maż w stanie choroby (lekkiej niedyspozycji, byle kataru) jest kwintesencją wszystkich opinii o tym, ze mężczyzna nie potrafi godnie chorować. Po prostu robi się nieznośny i marudny jak kapryśne dziecko. Wczoraj np położył się w sypialni, gdzie nie mamy TV, a ja musiałam specjalnie oglądać mecz piłki ręcznej kobiet (a za tą dyscypliną jakoś nie przepadam) i na bieżąco podawać mu wyniki. Przykładowa rozmowa:
- ile jest???
- 22-22
- alaogo?
- co?
- alakogo?
- nie denerwuj mnie
- a czyja piłka?
- Rosjanek
- Magdaaaa chodź tuuu, chory jestem.
Do tego pies coś zjadł, zaszkodziło mu i koniecznie o 4 w nocy chciał na spacer. Zwykle w takich sytuacjach interweniuje S, ale chory, to poszłam. A po powrocie połozyłam się jeszcze na chwilkę do łóżka. Efekt - wstałam o 7:38 a do pacy mam na 8.
Boszzzzzzzzzzzzz jakie szczęście, że to już piąteczek
konwalianka, marissith lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
A więc tak beta 18,0 2 grudnia wynosiła 35, z tym że pierwszą robiłam w innym labolatorium i powiedziała że kazde labolatorium ma inne normy, czyli to jest 3 tydzień, czy rzeczywiście każde labolatorium ma inne normy i to normalne że w jednym było 35 a w drugim 18,0???[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
ja zabardzo sie nie znam ..ale chyba az takiej roznicy by nie bylo .. oby dwa mialas robione beta HCG ?? czy samo HCG ??
-
lepiej odbierz normalnie bo moze jest 180
juz byl takiprzypadek ze nie odcytaly zera bbakia najlpeiej idz do gina z tymi wynikami