My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ani86 wrote:Dzien dobry. Co za noc! Anuska jak tam, poszlas do pracy? Bo ja jednak nie dalam rady. Zadzwonilam wlasnie do szefowej i powiedziałam, ze obudziłam sie z jeszcze wieksza goraczka. Szefowa co prawda kazala mi przyjść do pracy mimo gorączki, ale nie zamierzam rozsiewać zarazków w miejscu pracy i pozarażać dziewczyny.
Zdrówka dla reszty chorujących i waszych dzieci.
Malenqa odpoczywaj w łóżeczku
Smoczyca, u nas tez ostatnio wieje i ciągle pada deszcz. Narobilas mi smaka na kakao, ale chyba mleka nie mam.Ale z domu i tak musiałam wyjechać bo skończył mi się papier toaletowy
Przy okazji nakupiłam duuużo papieru do pakowania prezentów, bo Zuzia moja uwielbia malować i zamówiłam jej pod choinkę sztalugę 175cm z farbami, płótnem itp. a znowu Piotrek ma obsesję na punkcie wojskowości i broni, więc dla niego mam wiatrówkę o której marzył a ta małpa też jest makabrycznie długa
no i okazało się że mam za mało papieru
A w ogóle to rano mi było zimno jak diabli a teraz znowu się pocę... Paranoja jakaś
Lecę nadrabiać co naskrobałyściemomo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ani co za suka wredna z tej kierowniczki Twojej wrrr, zero ludzkich odruchów
Konwalia mamy trochę dzieciarni w rodzinie więc pokupowałam dla części kredki (w biedronce są super grube w metalowym opakowaniu), do tego kolorowanki, książeczki, krainę lodu (film dla siostrzenicy a ręcznik dla bratanicy bo film już widziała) itp
dla rodziców robimy żywnościową pakę - oliwa, owoce suszone, orzechy itp no i nieśmiertelne maszynki do golenia dla taty + jakaś książka
dla rodzeństwa - gra rummikub (polecam)/książki/wino
no i tyle, dla lubego nic nie kupuję, jedziemy na urlop w styczniu i kasa się rozeszła hehe więc ustaliliśmy, że jako prezent będziemy szaleć w styczniu(i tak byśmy szaleli
)
karolinka gnaj po te wyniki i do lekarza, chyba nie powinna być aż taka różnica, ale nie znam sie, może co laboratorium to inne wyniki...konwalianka lubi tę wiadomość
-
momo1009 wrote:
Konwalianka - postaram się dziś zeskanować rewelacyjny przepis i wysłać CiAlbo napiszę go po prostu na fb wieczorem
Tylko czy nie będzie za późno...
) więc jakbyście miały to ja bardzo chętnie spiszę raz jeszcze
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Anuśka - fajne prezenty. Złaszcza wiatrówka.
A mi dla odmiany było tak gorąco w nocy że myślałam, że oszaleję.
Nastka ale menda z tej Twojej szefowej... Mnie na szczęście nikt nie sprawdza więc kontakty nadrobię w przyszłym tyg. A nie wiem jak to jest u Ciebie ale w PL nie można świąt wliczać do urlopuJa bym się kłóciła
-
nick nieaktualnyAra, ona jest moja managerka a ja kierowniczka
I ona twierdzi, ze szefostwu nie wypada chorowac a wiec lekko mówiąc mam przeskrobane
Ale ja też człowiek a nie robot i tez choruję. I tak nie mam spokoju, bo albo mi smsy pisze albo dzwoni i pyta się cos tam o jakies papiery, wydruki z kasy itd. Takze ten...
Leze w łóżku i gram w Candy Crush. O!Anuśka, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Anuśka - u mnie jutro albo góra za 2 dni @, nie było owu nie ma dziecka (i lepiej żeby nie było w tym m-cu bo nażarłam sie prochów).
Nastka - współczuję pracodawcy.
Moim zdaniem nawet potwierdzony brak owulki o niczym nie świadczy
Więc sorry batory ale dopóki @ nie ma to ja trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 14:03
Malenq, Mona_M, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ani86 wrote:Mężu mi zrobil śniadanie do łóżka. Takie typowo angielskie śniadanie czyli fasolka w sosie pomidorowym, smażony bekon, jajko sadzone i pieczarki smażone. Hehe
mmmm podziel się, tej!
a co do tej managerki to ręce opadają razem z gaciami normalnie, niestety ale chyba trzeba czekać aż sama się pochoruje i niech wtedy zapierdala do roboty to może co nieco zrozumieAnuśka, Ani86 lubią tę wiadomość
-
Ani86 wrote:Anuśka to pociesz mnie i powiedz, ze testy ciazowe roznej firmy moga sie mylic nawet po tygodniu spóźnienia @....
Bo u mnie 38 dc a @ ani widu ani słuchu i Bóg jeden wie co tam w środku się dzieje. Każdy test mi pokazuje jedna kreskę.Półtora tygodnia po terminie @ dopiero jej test wyszedł
Polecam się
Przepraszam już doczytałam dokładnie 6dni po terminie jej wyszedł pozytyw ale bardzo blady a beta 10dni po 181Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 14:07
Ani86, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:a ja bym zjadła hot-doga...................
O jak bardzo!!!!! Ale mi smaka narobiłaś
Chyba skoczę do sklepu i zakupię wszystkie produkty i objem się jak prosiątko
Taką mam gastrofazę że szok
Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:O jejku ja też
O jak bardzo!!!!! Ale mi smaka narobiłaś
Chyba skoczę do sklepu i zakupię wszystkie produkty i objem się jak prosiątko
Taką mam gastrofazę że szok
nio ja już do małża meska napisałam co ma kupić...bo nie wyobrażam sobie nic innego dzisiaj heheheheheAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Tak było u Biedroneczki
Półtora tygodnia po terminie @ dopiero jej test wyszedł
Polecam się
Przepraszam już doczytałam dokładnie 6dni po terminie jej wyszedł pozytyw a beta 10dni po 181
Ja tak sobie żartuje Anuśka. Dobrze wiem, ze w ciąży nie jestem a niestety bety tutaj nie robia a prywatnie beta kosztuje ponad 500 zł!
Wizytę u lekarza mam w środę i może w końcu da mi skierowanie do ginekologa, bo mnie szlag zaraz trafi. Ja chce juz mieć @@@@@@
Malenqa ja właśnie sobie jem marcepany w czekoladzie, z Mieszko. Kupiłam w polskim sklepie. Pycha!Anuśka, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny,
na Belly juz wszystko napisałam, ale i u Was tez :
Hmmmm, teraz co na badaniu:
Niby wszystko ok oprócz tego ze wyszły jakieś miedniczki nerkowe powiększone, jedna 3mm druga 6 mm, mam obserwować ( ale co qrwa)????
I wskazanie do zrobienia echa serca, bo nie mógł zbadać całego serduszka wiec powiedział ze najlepiej zrobic echo serca.
Czyli wizyta u kardiologa 22.12 na 17:00 i stwierdziły czy ok.
Martwię sie tymi miedniczkami, okazało sie ze moja mama w dzieciństwie tez coś miała z nimi ;( ładnie z ta genetyka
No nic, pozostaje mi czekać na poprawę sytuacji, co wg niego jest jak najbardziej możliwe
Aaaaa i co ważne!!!!!!!
Bedzie DZIEWCZYNKA Ninka
ps. pozniej sie okazało, ze te powiekszone miedniczki nerkowe moga byc powiekszone od wypicia za duzej ilosci wód płodowych, oby
a i całujcie cioteczki w stópke :
teraz ide Was nadrobic
miłego dniaAni86, Mona_M, ara, momo1009, Blondik, Misi@, marissith, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAni86 wrote:Dziś piątek, dzień bez portek. Co ja juz uczyniłam i szanowny małżonek również
a ja robiłam swoje śliwki, z domowym marcepanem i w gorzkiej czekoladzie:)
UWIELBIAM...............mogłabym zjeść kg dziennie.........a potem byłaby "tęcza" jak u Kroko......ara lubi tę wiadomość
-
Ani86 wrote:Dziś piątek, dzień bez portek. Co ja juz uczyniłam i szanowny małżonek również