My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sobota miedzy nogami szykuje sie robotaAni86 wrote:Sobota dzień bez pilota? Eee nie mam weny

Anuśka, Ani86, ara, momo1009, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyboszzzzzzzzzz po tych słodyczach znowu spać mi się chce......
muszę się pochwalić, że jest prawie 14.30 a ja skończyłam drugą 1,5l butelkę wody mineralnej......przede mną jeszcze jedna.......może zdążę do wieczorka:)
Ani86, Misi@, marissith lubią tę wiadomość
-
A co Ty??? W wielbłąda się bawisz????Malenq wrote:boszzzzzzzzzz po tych słodyczach znowu spać mi się chce......
muszę się pochwalić, że jest prawie 14.30 a ja skończyłam drugą 1,5l butelkę wody mineralnej......przede mną jeszcze jedna.......może zdążę do wieczorka:) -
nick nieaktualnyMam wierszyk rymowankę!

Sobota, dzień bez galota.
Misjonarska szykuje się robota.
Sobota i odeszła Twa cnota
Myk myk, pac pac i tworzy się zygota
A w niej mała istota.
Anuśka, Malenq, ara, Mona_M, Smoczyca1, Ania_84, momo1009, Misi@, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskarbek gin ze względu na małą ilość wód płodowych nakazał dziennie min.5-6l wody wypijać, wczoraj padłam na 4l, może dzisiaj mi się uda więcej....Anuśka wrote:A co Ty??? W wielbłąda się bawisz????
więc jakby nie było muszę być WIELBŁĄDEM, Słonicą już jestem hehehehehe
Anuśka, momo1009, marissith lubią tę wiadomość
-
Ło jejku... To pij Kochana na zdrowie... Podziwiam CięMalenq wrote:skarbek gin ze względu na małą ilość wód płodowych nakazał dziennie min.5-6l wody wypijać, wczoraj padłam na 4l, może dzisiaj mi się uda więcej....
więc jakby nie było muszę być WIELBŁĄDEM, Słonicą już jestem hehehehehe
Ja ledwo 1,5l byłam w stanie wypić, 4l sobie nie wyobrażam a 6l to już kosmos jakiś
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGorszku ja też ledwo PIJĘ, ale jak mus to mus....mam nadzieję, że w poniedziałek na usg poziom wód pokaże wzrost do 8-9AFI i już będę spokojniejsza.....
ara hehehe popiłabym sobie coś innego.................takie smaka na piwo mam
ara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam się nie znam za bardzo na testowaniu, ale ja bym sikała najwcześniej 18.12Angelaa wrote:dziewczynki , owu miałam 8.12 potwierdzona , jak myslicie kiedy najszybciej mogę wykonac test siusiany ?jak zrobie jutro to jest szansa ze cos pokaze a testy mam o czułosci 10m/ul
Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngelaa wrote:dziewczynki , owu miałam 8.12 potwierdzona , jak myslicie kiedy najszybciej mogę wykonac test siusiany ?jak zrobie jutro to jest szansa ze cos pokaze a testy mam o czułosci 10m/ul
4dpo??????????sikać?????????????? 11-12dpo to może, może....a najlepiej 15-16dpo.....
Smoczyca1, momo1009, ara lubią tę wiadomość
-
jaaaa Malenq ani słowa o alkMalenq wrote:Gorszku ja też ledwo PIJĘ, ale jak mus to mus....mam nadzieję, że w poniedziałek na usg poziom wód pokaże wzrost do 8-9AFI i już będę spokojniejsza.....
ara hehehe popiłabym sobie coś innego.................takie smaka na piwo mam
nie rób tego ... ja bym se napiła byle czego
tzn bez przesady nie denaturatu
Malenq, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo bez przesady! Po co tak wcześnie testować? Każdy lekarz ci powie, żeby testować po około 5 dniach spóźnienia okresu a ty dopiero jesteś 4 dni po owulacji. Przecież tam ci jeszcze nic nie pokażeAngelaa wrote:dziewczynki , owu miałam 8.12 potwierdzona , jak myslicie kiedy najszybciej mogę wykonac test siusiany ?jak zrobie jutro to jest szansa ze cos pokaze a testy mam o czułosci 10m/ul
-
noo poetkaAni86 wrote:Mam wierszyk rymowankę!

Sobota, dzień bez galota.
Misjonarska szykuje się robota.
Sobota i odeszła Twa cnota
Myk myk, pac pac i tworzy się zygota
A w niej mała istota.