My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ani86 wrote:Sobota dzień bez pilota? Eee nie mam weny
Anuśka, Ani86, ara, momo1009, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyboszzzzzzzzzz po tych słodyczach znowu spać mi się chce......
muszę się pochwalić, że jest prawie 14.30 a ja skończyłam drugą 1,5l butelkę wody mineralnej......przede mną jeszcze jedna.......może zdążę do wieczorka:)Ani86, Misi@, marissith lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:boszzzzzzzzzz po tych słodyczach znowu spać mi się chce......
muszę się pochwalić, że jest prawie 14.30 a ja skończyłam drugą 1,5l butelkę wody mineralnej......przede mną jeszcze jedna.......może zdążę do wieczorka:) -
nick nieaktualnyMam wierszyk rymowankę!
Sobota, dzień bez galota.
Misjonarska szykuje się robota.
Sobota i odeszła Twa cnota
Myk myk, pac pac i tworzy się zygota
A w niej mała istota.
Anuśka, Malenq, ara, Mona_M, Smoczyca1, Ania_84, momo1009, Misi@, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:A co Ty??? W wielbłąda się bawisz????
więc jakby nie było muszę być WIELBŁĄDEM, Słonicą już jestem heheheheheAnuśka, momo1009, marissith lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:skarbek gin ze względu na małą ilość wód płodowych nakazał dziennie min.5-6l wody wypijać, wczoraj padłam na 4l, może dzisiaj mi się uda więcej....
więc jakby nie było muszę być WIELBŁĄDEM, Słonicą już jestem heheheheheJa ledwo 1,5l byłam w stanie wypić, 4l sobie nie wyobrażam a 6l to już kosmos jakiś
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGorszku ja też ledwo PIJĘ, ale jak mus to mus....mam nadzieję, że w poniedziałek na usg poziom wód pokaże wzrost do 8-9AFI i już będę spokojniejsza.....
ara hehehe popiłabym sobie coś innego.................takie smaka na piwo mamara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngelaa wrote:dziewczynki , owu miałam 8.12 potwierdzona , jak myslicie kiedy najszybciej mogę wykonac test siusiany ?jak zrobie jutro to jest szansa ze cos pokaze a testy mam o czułosci 10m/ul
Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngelaa wrote:dziewczynki , owu miałam 8.12 potwierdzona , jak myslicie kiedy najszybciej mogę wykonac test siusiany ?jak zrobie jutro to jest szansa ze cos pokaze a testy mam o czułosci 10m/ul
4dpo??????????sikać?????????????? 11-12dpo to może, może....a najlepiej 15-16dpo.....Smoczyca1, momo1009, ara lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Gorszku ja też ledwo PIJĘ, ale jak mus to mus....mam nadzieję, że w poniedziałek na usg poziom wód pokaże wzrost do 8-9AFI i już będę spokojniejsza.....
ara hehehe popiłabym sobie coś innego.................takie smaka na piwo mamnie rób tego ... ja bym se napiła byle czego
tzn bez przesady nie denaturatu
Malenq, ara lubią tę wiadomość
-
-
Ani86 wrote:Mam wierszyk rymowankę!
Sobota, dzień bez galota.
Misjonarska szykuje się robota.
Sobota i odeszła Twa cnota
Myk myk, pac pac i tworzy się zygota
A w niej mała istota.