My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczyca1 wrote:ha ha ha Anka jesteś niemożliwa!!!!
widac jestem ostatnio wyposzczona
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy?
A co ja mam powiedziec????? jak od lipca czy tam czerwca nic
współczuję mojemu małżowi.......Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:hehehe witaj w klubie............ja to nawet książek i filmów z zabarwieniem erotycznym oglądać nie mogę...bo bym chyba zwariowała i "gwałt" w oczach miała hehehehehehhe
współczuję mojemu małżowi.......
a ja współczuję sobie i Tobie i naszym Panom też a coMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysmoczyca bo ja nie prowadzilam zapiskow zadnych:/. ale @ mam co 32 dni a z reguly zaczyna mi sie plamieniem:( a termin @ na 14 grudnia wiec ehhh....ale przynajmniej wiem ze napewno owulka byla jakos 1 grudnia bo czulam to bardzo mocno w tym miesiacu...
-
nick nieaktualny
-
Ja na chwilkę z przepisem na pyszne pierniczki
Rozpuścić kostkę masła, dodać 30/40 dkg płynnego miodu i dwa jajka (najlepiej nie do bardzo gorącego masła bo pewnie się zetnie)
Do tego wsypać wymieszane:
ok. 80dkg mąki
3 łyżki kakao
2 przyprawy do piernika kamis
4 łyżeczki sody oczyszczonej
40 dkg cukru pudru
Zagnieść ciastro, powykrawać foremkami, pierniczki na wierzchu można posmarować białkiem
Piec 10min w temperaturze ok 180 stC.
Dekorować, dekorować, dekorować
Patent na wieszanie na choince to przed włożeniem do piekarnika zrobienie dziurki słomką do napojów
Uwaga, wychodzi tego baaardzo dużo, do kameralnego wypieku polecam robienie z pół porcji max bo inaczej cała noc przed Wami
Konwalianka, Anuśka - jeśli przeczytacie, zalajkujcie mi tego posta. Jak nie zalajkujecie, wyślę Wam przepis jeszcze na FB ale to później albo jutro, bo dziś pewnie cały wieczór wypatrywania księdza mnie czekaMisi@, Anuśka, Pati Belgia, konwalianka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
LaRa rozpłynęłam się
. Wszystko dobrze będzie :* Imię Nina to jedno z moich ulubionych
Mimimka i w stanie zafasolkowania normalne jest plamienie na początku. Trzymam kciuki, żeby to było TO
Angelaa nie żartuj nawet z tym testem 4dpo. Zagnieżdżenie zwykle po 7 następuje, wiec organizm jeszcze nie ma prawa wiedzieć że jesteś w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 16:12
mimimka, LaRa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnysmoczyca cholera wie ale nie podekrzewam, robilam test 2 dni temu (glupia) i wyszedl negatyw chyba poczekam czy sie rozkreci ale czuje brzuch troche dzisiaj wiec podejrzewm ze za chwile sie zacznie ehhhhh
momo dzieki za kciuki zawsze sie przydadza hihi:)
a implantacyjne to kiedy sie pojawia? przed @ czy jak? bo ja to nie wiem o tym za duzo:PWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 16:14
-
nick nieaktualny
-
no fak................ skasowało mi się co napisałam
ok to jeszcze raz
przegrałam...................................... pierwsze podejście ze sztucznymi rzęsami, nie wiem jak to przyklejają, nie dość że się męczyłam godzinę to po godzinie zaczęły mi się odklejać masakra, a tak dokladnie oglądałam filmik na YOUTUBEKropka_1 lubi tę wiadomość
-
Hej ho Kochane
Albo może powinnam Hoł Hoł
Nie mogę się nie oprzeć by do Was w miarę możliwości zaglądać i oczywiście cały czas kibicować!
Co u nas to nie napiszę bo dziś pierwsza wizyta u gin. Oby tylko wszystko dobrze.. Nic więcej mi nie potrzeba usłyszeć.
Bardzo mocno ściskam!!! Dobrego weekendu, działajcieMalenq, Misi@, mimimka, ara, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ara wrote:Ani co za suka wredna z tej kierowniczki Twojej wrrr, zero ludzkich odruchów
Konwalia mamy trochę dzieciarni w rodzinie więc pokupowałam dla części kredki (w biedronce są super grube w metalowym opakowaniu), do tego kolorowanki, książeczki, krainę lodu (film dla siostrzenicy a ręcznik dla bratanicy bo film już widziała) itp
dla rodziców robimy żywnościową pakę - oliwa, owoce suszone, orzechy itp no i nieśmiertelne maszynki do golenia dla taty + jakaś książka
dla rodzeństwa - gra rummikub (polecam)/książki/wino
no i tyle, dla lubego nic nie kupuję, jedziemy na urlop w styczniu i kasa się rozeszła hehe więc ustaliliśmy, że jako prezent będziemy szaleć w styczniu(i tak byśmy szaleli
)
karolinka gnaj po te wyniki i do lekarza, chyba nie powinna być aż taka różnica, ale nie znam sie, może co laboratorium to inne wyniki...
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]