My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
joł joł laski!
Manieeek gdzieś Ty się podziewała?!
a gdzie Cati?
coś się pochowały mamuśki!
kurcze dziewczyny nie chorować, weekend się zaczyna!
Pati pani na poczcie zapewniała, że przed wigilią kartka dojdzie, mam nadzieję, że mnie nie okłamała
uporałam się z większością prezentów uff, jutro produkcja ciasteczek
miłego dzionka!Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
jestem w domu..zjadłam wreszcie II sniadanie a teraz najchętniej zaległabym na kanapie..a tu zaraz goście.. pochlastam się chyba..
Ara, a co takiego będzie prezentować obdarowanym?
pilnie potrzebuję dobrego przepisu na pierniczki, cobym już ciasto mogła zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 11:06
-
Ani86 wrote:Dzien dobry. Co za noc! Anuska jak tam, poszlas do pracy? Bo ja jednak nie dalam rady. Zadzwonilam wlasnie do szefowej i powiedziałam, ze obudziłam sie z jeszcze wieksza goraczka. Szefowa co prawda kazala mi przyjść do pracy mimo gorączki, ale nie zamierzam rozsiewać zarazków w miejscu pracy i pozarażać dziewczyny.
Zdrówka dla reszty chorujących i waszych dzieci.
Malenqa odpoczywaj w łóżeczku
Smoczyca, u nas tez ostatnio wieje i ciągle pada deszcz. Narobilas mi smaka na kakao, ale chyba mleka nie mam.leż i się wypoć
Malenq właśnie poszukuję czekolady żeby swoją też obudzićMalenq lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:dziołszki konkurs wygrana to buziak
potrzebuję dobrej nazwy na bloga urodowego
hehehe
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki.
Co do Cati to cytuję:
"...bo ja ostatnio nie do zycia jestem wstaje w polodnie bo rano jeszcze ciemno , pozniej szybko chate ogarniam , pozniej przychodza mdlosci ,,,, w miedzy czasie trzeba obiad zrobic , jak go zrobie to go nie zjadam bo nie daje rady ... zjem kanapki na dobranoc i spac:(
...
nie siedze na kompie bo wole polezec plackiem , nie wiem moze leipej gdybym wymiotowala
...
napisz jak cos dziewczynom ze jest u mnie ok , tylko musze wroric do zywych jak mdlosci przejda znow bede pisala u was."
Ari - zobacz jak u mnie temperatura poleciała.
Dzisiaj już nie wzięłam luteini więc czekam na @
Alle mi sie nic nie chce a musze nadrobić w pracy do wolnego przed świętami nie dostanę.
-
Mona_M wrote:
Ari - zobacz jak u mnie temperatura poleciała.
Dzisiaj już nie wzięłam luteini więc czekam na @
Alle mi sie nic nie chce a musze nadrobić w pracy do wolnego przed świętami nie dostanę.tulam
-
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:pin up sugerowałby tylko ten styl, ale seetbeauty spoko
albo naturalbeauty no już sama nie wiemAnia_84, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:A może po prostu salonbeauty albo wirtualbeauty a się uparłam
ale chyba wirtual beauty jest lepsze
mniej cukierkowe
Mona_M lubi tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Spoko, od 2 grudnia juz wiem, że nic z tego