My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:Anuśka - olej sesa
. Dziewczyny nie są zgodne co do zapachu (jedne twierdzą że "ciężki", inne że nawet im się podoba), ale wszystkie są zgodne co do tego, że olej stymuluje przyrost włosów (zagęszcza) i przyspiesza ich wzrost. Łopianowy też dziewczyny polecają.
No no popaczałam poczytałam i już szukam gdzie zamówićPodoba mi się
ciekawe czy zadziała
Pati nosz kuźwa wysłałam ją w zeszły poniedziałek priorytetemWrrrrrrr.... Gupia poczta gupia!!!!!!!!! Tupam nogą!!!!!
-
marnut wrote:Mari - ja zamawiam przez internet, ale można sobie zamówić dowolny olejek w dowolnej aptece - jest niby drożej, ale jak odliczysz koszty przesyłki to albo wychodzi taniej albo na to samo. Green Pharmacy to rzetelna firma
. Ceny ich olejów to w większości tak między 5 a 25 zł
.
Pati - Małż twierdzi, że nadał listem lotniczym i uj wie, czy to priorytetowe czy nie. Ehh..najwyżej będziesz miała makulaturę
.
Misia - może nasze kartki na jednej Poczcie nadane? -
Drogi Święty Mikołaju
Wiesz jaki jest mój najupragniejszy prezent. Gdybyś jednak z jakichś przyczyn uznał, że to jeszcze nie czas pokazać moim dzieciom drogę do domu, pięknie proszę o megaturboszczotkę do odkurzacza
MomoMona_M, Blondik, marnut, LaRa, ara lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Pati bardzo się cieszę, że kartka już jest, mam nadzieję, że wierszyk spodoba się Sebastianowi
. I ukłony da poczty, spodziewałam się że później przyjdzie. Z drugiej strony cofam ukłony, bo kartę Marnutki zgubili
********Gang 18+********
momo1009 wrote:Pati bardzo się cieszę, że kartka już jest, mam nadzieję, że wierszyk spodoba się Sebastianowi
. I ukłony da poczty, spodziewałam się że później przyjdzie. Z drugiej strony cofam ukłony, bo kartę Marnutki zgubili
momo1009 lubi tę wiadomość
-
hej zalezy mi bardzo aby zajsc w ciaze tylko jest male aleee od roku nie miesiaczkowalam teraz dostalam miesiaczke wywolana plastrami system sequi a wczesniej mialam niereguralne miesiaczki no i mam niewydolnosc watroby i nerek za pare lat czeka mnie przeszczep obu narzadow po konsultacji z lekarzem otrzymalam informacje ze albo teraz albo po przeszczepie mam nadzieje ze sie uda teraz -najgorsze jest to ze nie mam pojecia kiedy mam dni plodne co o tym sadzicie moze jakies podpowiedzi z gory wielkie dzieki
-
Walcia jedyne co przychodzi mi do głowy to zadanie tego pytania dobremu ginekologowi, zrobienie monitoringu, a z domowych sposobów - korzystanie z testów owulacyjnych. Życzę dużo zdrowia i powodzenia
Dobranoc, śpijcie dobrze********Gang 18+********
Ojej ale naskrobałyście. Ide myć głowe a później spróbuje was nadrobić.
U mnie niestety zaczeło się plamienie a to znaczy że w niedzielę @ się rozkręci. Ehhh już nie mam siły i pomysłów co dalej.**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Ojej ale naskrobałyście. Ide myć głowe a później spróbuje was nadrobić.
U mnie niestety zaczeło się plamienie a to znaczy że w niedzielę @ się rozkręci. Ehhh już nie mam siły i pomysłów co dalej.Będzie zielony kropek a nie @
Lecę lulu bo padam na twarz. Kolorowych snów laseczki -
nick nieaktualny
-
Dybry..
Ani łączę się z Tobą w bólu
Gardło zawalone strasznie, ledwo gadam, przez nos też prawie nie oddychamWięc wiadomo skąd u mnie taka wysoka tempka
Łeb boli jak diabli... Nie jadę do pracy chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 06:21