WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Anuska ma fajny wykres tralalala;)
    Od 2 dni boli mnie gardło i to chyba od tego ;)

Mariss nie dziwię się że babka czerwona, jakbym ja zapomniała co to lubrykant to też bym się ze wstydu spaliła :P

• Arienna Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Hej, dopiero do domu wróciłam :)
    Byłam na masażu relaksacyjnym, 2 h ugniatania i głaskania :D
    też się przymierzam d oleju, ale nie wiem jaki i boje się, że moje przetłuszczające się włosy już w ogóle będą do niczego :(
    Kupuje szampony i mydła babuszki agafi, one są bez sls i sylikonów, bardzo mi pasują i są tanie.
    No i hit dnia.
    Poszłam do apteki po conceive plus, a babka, ze nie ma. No to inny lubrykant na bazie wody. I mnie pyta, czy do stosowania wewnętrznego czy zewnętrznego... Bo ona nie wie co to jest. To jej przez cała apteke krzyczę, że taki do seksu (a cała apteka ludzi...) Baba wychodzi cała czerwona, że ona zapomniała co to lubrykant
    także spoko wporzo
    u mnie też nie wiedzą co to lubrykant :D i nie wiedziały że istnieje taki co wspomaga bo sądziły że żele są tylko z substancją plemnikobójczą :P

zazdroszczę masażu
    mnie dziś głowa boli nie chce niczego brać ale masakra jest, i w ogóle źle się czuję, głowa boli, non stop jestem głodna i chce mi się spać, dziś przestało mnie już kłuć w okolicach jajnika ale czuję się tak okresowo, więc .... zbliża się sądny dzień :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na film polsat leci Burleska :D szkoda że już po połowie, uwielbiam ten film :)

kupiłam sobie dziś a raczej zamówiłam ze stronki kosmetykizameryki.pl sztuczne rzęsy wielokrotnego użytku, :D będę piękna na święta i sylwka :D

ps2. czuję się choraaaaaaaaaaaaaaaaaaa niech mnie ktoś przytuliiiiiiiiiiiiiiii :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 20:16

Misi@, Blondik lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja się nie zgadzam :) Ja chcę czytać o olejach... Najlepiej takich co przyspieszą wzrost :) Bo lubię kombinować z fryzurami :)
    Anuśka - olej sesa :). Dziewczyny nie są zgodne co do zapachu (jedne twierdzą że "ciężki", inne że nawet im się podoba), ale wszystkie są zgodne co do tego, że olej stymuluje przyrost włosów (zagęszcza) i przyspiesza ich wzrost. Łopianowy też dziewczyny polecają.

Mari - właśnie na przetłuszczające się włosy oleje działają świetnie - bo przypominam, że to nie "włos" się przetłuszcza a skóra. Polecają szczególnie olejek jojoba i herbaciany i avocado.

Mari - wiesz, są kobiety co w pewnym wieku zapominają już co to seks i po co lubrykanty. Niektóre zapominają już w ciąży ;).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 20:24

marissith, Anuśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna przytulam
    giphy.gif

• Arienna Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Arienna przytulam
    giphy.gif
    jaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale fajnie :D dziekuję :D

marissith lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane doszły kolejne kartki od Momo i Marrissith. Dziękuje dziewczyny:-)

marissith, momo1009 lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    To jest szczyt. Moja kartka wysłana w zeszły poniedziałek i buja się "gdzieś lecz nie wiadomo gdzie" :/. Jeżeli nie czekasz już na żadną kartkę Pati, to daj Sebastianowi to co masz - a jak moja dotrze za miesiąc, to nią kominek podpal w zimny wieczór :/. No trafi mnie zaraz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut ok, zapamiętam, olejek jojoba, herbaciany i avokado do przetłuszczających się włosów. A gdzie można kupić w dobrej cenie?
    Ledwo żyję, wypiłam kieliszek wina i już mi się ściemnia... ale jutro piątunio :)

Arienna lubi tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    To jest szczyt. Moja kartka wysłana w zeszły poniedziałek i buja się "gdzieś lecz nie wiadomo gdzie" :/. Jeżeli nie czekasz już na żadną kartkę Pati, to daj Sebastianowi to co masz - a jak moja dotrze za miesiąc, to nią kominek podpal w zimny wieczór :/. No trafi mnie zaraz.
    A wysłałam priorytetem czy normalnie? Bo jutro muszę odebrać z poczty. Dwa wezwania mi przyszly

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa Momo kochana dziękuje bardzo za życzenia dla mnie:-)

momo1009 lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Ech a moja? Kurcze już ponad tydzień temu wysłaalm :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    A wysłałam priorytetem czy normalnie? Bo jutro muszę odebrać z poczty. Dwa wezwania mi przyszly
    Ja priorytetem !!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    a na film polsat leci Burleska :D szkoda że już po połowie, uwielbiam ten film :)

kupiłam sobie dziś a raczej zamówiłam ze stronki kosmetykizameryki.pl sztuczne rzęsy wielokrotnego użytku, :D będę piękna na święta i sylwka :D

ps2. czuję się choraaaaaaaaaaaaaaaaaaa niech mnie ktoś przytuliiiiiiiiiiiiiiii :(

Lubie za bycie piękną w święta..i tulam choruszkę :)

Arienna lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję kochane, mam cichą nadzieję że to nie przeziębienie a fasol :P ;P

marissith lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari - ja zamawiam przez internet, ale można sobie zamówić dowolny olejek w dowolnej aptece - jest niby drożej, ale jak odliczysz koszty przesyłki to albo wychodzi taniej albo na to samo. Green Pharmacy to rzetelna firma ;). Ceny ich olejów to w większości tak między 5 a 25 zł ;).

Pati - Małż twierdzi, że nadał listem lotniczym i uj wie, czy to priorytetowe czy nie :/. Ehh..najwyżej będziesz miała makulaturę :D.

Misia - może nasze kartki na jednej Poczcie nadane?

Misi@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut, ja tak rzadko bywam na fb..w zasadzie mam go tylko dlatego, że jako wieczna studentka łatwiej jest uzyskiwać info na temat materiałów i innych takich tam ... ale chętnie Cię zaproszę ;)

• Arienna Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok spylam po małża odebrać go z pracy i dobrej nocy życzę :*

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Marnut, ja tak rzadko bywam na fb..w zasadzie mam go tylko dlatego, że jako wieczna studentka łatwiej jest uzyskiwać info na temat materiałów i innych takich tam ... ale chętnie Cię zaproszę ;)
    Miałam na myśli zaproszenie do przyjaciółek tu, na forum :D. Też można sobie wiadomości priv przesyłać - a właśnie, jak tam Giussta, odezwała się?
    A na FB też mnie łatwo znajdziesz, czy już znalazłaś? DP to Twoje inicjały :D?

A..głowa do pozłoty :/. Macie wszystkie pozdrowienia od Jonham :D.

Dobra, idę spać albo się położę chociaż, bo mi źle :/. Dobrej nocy, owulujcie, fasolujcie i ściągajcie gacie przez głowę :)!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 21:31

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:

Tuuuulaaaammmmmm... Ja też czuję się chora... Jakoś przeziębiona czy cuś... Byłam na tej stronie kosmetykizameryki i nie ma tam moich ulubionych perfum... Smutłam... Nie wiem gdzie mogę je znaleźć tanio :(

‹‹ 3167 3168 3169 3170 3171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: