My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marissith wrote:Hej, dopiero do domu wróciłam
Byłam na masażu relaksacyjnym, 2 h ugniatania i głaskania
też się przymierzam d oleju, ale nie wiem jaki i boje się, że moje przetłuszczające się włosy już w ogóle będą do niczego
Kupuje szampony i mydła babuszki agafi, one są bez sls i sylikonów, bardzo mi pasują i są tanie.
No i hit dnia.
Poszłam do apteki po conceive plus, a babka, ze nie ma. No to inny lubrykant na bazie wody. I mnie pyta, czy do stosowania wewnętrznego czy zewnętrznego... Bo ona nie wie co to jest. To jej przez cała apteke krzyczę, że taki do seksu (a cała apteka ludzi...) Baba wychodzi cała czerwona, że ona zapomniała co to lubrykant
także spoko wporzoi nie wiedziały że istnieje taki co wspomaga bo sądziły że żele są tylko z substancją plemnikobójczą
zazdroszczę masażu
mnie dziś głowa boli nie chce niczego brać ale masakra jest, i w ogóle źle się czuję, głowa boli, non stop jestem głodna i chce mi się spać, dziś przestało mnie już kłuć w okolicach jajnika ale czuję się tak okresowo, więc .... zbliża się sądny dzień -
a na film polsat leci Burleska
szkoda że już po połowie, uwielbiam ten film
kupiłam sobie dziś a raczej zamówiłam ze stronki kosmetykizameryki.pl sztuczne rzęsy wielokrotnego użytku,będę piękna na święta i sylwka
ps2. czuję się choraaaaaaaaaaaaaaaaaaa niech mnie ktoś przytuliiiiiiiiiiiiiiiiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 20:16
Misi@, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ja się nie zgadzam
Ja chcę czytać o olejach... Najlepiej takich co przyspieszą wzrost
Bo lubię kombinować z fryzurami
. Dziewczyny nie są zgodne co do zapachu (jedne twierdzą że "ciężki", inne że nawet im się podoba), ale wszystkie są zgodne co do tego, że olej stymuluje przyrost włosów (zagęszcza) i przyspiesza ich wzrost. Łopianowy też dziewczyny polecają.
Mari - właśnie na przetłuszczające się włosy oleje działają świetnie - bo przypominam, że to nie "włos" się przetłuszcza a skóra. Polecają szczególnie olejek jojoba i herbaciany i avocado.
Mari - wiesz, są kobiety co w pewnym wieku zapominają już co to seks i po co lubrykanty. Niektóre zapominają już w ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 20:24
marissith, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:Kochane doszły kolejne kartki od Momo i Marrissith. Dziękuje dziewczyny:-)
. Jeżeli nie czekasz już na żadną kartkę Pati, to daj Sebastianowi to co masz - a jak moja dotrze za miesiąc, to nią kominek podpal w zimny wieczór
. No trafi mnie zaraz.
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:To jest szczyt. Moja kartka wysłana w zeszły poniedziałek i buja się "gdzieś lecz nie wiadomo gdzie"
. Jeżeli nie czekasz już na żadną kartkę Pati, to daj Sebastianowi to co masz - a jak moja dotrze za miesiąc, to nią kominek podpal w zimny wieczór
. No trafi mnie zaraz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArienna wrote:a na film polsat leci Burleska
szkoda że już po połowie, uwielbiam ten film
kupiłam sobie dziś a raczej zamówiłam ze stronki kosmetykizameryki.pl sztuczne rzęsy wielokrotnego użytku,będę piękna na święta i sylwka
ps2. czuję się choraaaaaaaaaaaaaaaaaaa niech mnie ktoś przytuliiiiiiiiiiiiiiii
Lubie za bycie piękną w święta..i tulam choruszkęArienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMari - ja zamawiam przez internet, ale można sobie zamówić dowolny olejek w dowolnej aptece - jest niby drożej, ale jak odliczysz koszty przesyłki to albo wychodzi taniej albo na to samo. Green Pharmacy to rzetelna firma
. Ceny ich olejów to w większości tak między 5 a 25 zł
.
Pati - Małż twierdzi, że nadał listem lotniczym i uj wie, czy to priorytetowe czy nie. Ehh..najwyżej będziesz miała makulaturę
.
Misia - może nasze kartki na jednej Poczcie nadane?
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Marnut, ja tak rzadko bywam na fb..w zasadzie mam go tylko dlatego, że jako wieczna studentka łatwiej jest uzyskiwać info na temat materiałów i innych takich tam ... ale chętnie Cię zaproszę
. Też można sobie wiadomości priv przesyłać - a właśnie, jak tam Giussta, odezwała się?
A na FB też mnie łatwo znajdziesz, czy już znalazłaś? DP to Twoje inicjały?
A..głowa do pozłoty. Macie wszystkie pozdrowienia od Jonham
.
Dobra, idę spać albo się położę chociaż, bo mi źle. Dobrej nocy, owulujcie, fasolujcie i ściągajcie gacie przez głowę
!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 21:31
-
Arienna wrote:ps2. czuję się choraaaaaaaaaaaaaaaaaaa niech mnie ktoś przytuliiiiiiiiiiiiiiii
Tuuuulaaaammmmmm... Ja też czuję się chora... Jakoś przeziębiona czy cuś... Byłam na tej stronie kosmetykizameryki i nie ma tam moich ulubionych perfum... Smutłam... Nie wiem gdzie mogę je znaleźć tanio