My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:Już lepiej Kochana
Dalej to wszystko ponad moja głowę ale żyję ...
a jak u Ciebie? widzę ciągle wypady z mężusiem gdzieś?
aa musimy troche sobie odciazyc glowe..
jestem zla córką
mama do mnei zadzownila pogadalysmy sio ok.. i mowie jej ze teraz bedziemy chodzic za jakims kredytem..i mama chciala dorbze mowi zebysmy od razuu nie wplacali kasy .. przychodzni dopeiro porzed zabiegiem..bo to roznie bywa a spora kasa.. a ja sie na nia zezloscilam i powiedzialam ze nie dosc ze sie stresuej to ona mnie jeszzce dodatkowo stresuje ..ehh nie chcialam jej tak powiedziec
i sieporyczalam
-
Anuśka wrote:Pati ale się uśmialiśmy z tego mojego gina
Mąż przyjechał i pytam go czy idzie ze mną do lekarza. A on : "a po co?" No to mówię że boję się trochę tak sama po nocach po mieście się włóczyćNo i jak się dowiedział że wizyta o 22:40 to stwierdził, że to chyba jakiś wampir i że jedzie ze mną zobaczyć jak się gin o północy w nietoperza zamienia
Na co ja dodałam, że musimy się wyrobić przed północą, żeby mi nietoperz do jaskini nie wleciał
Popłakaliśmy się ze śmiechu oboje
-
Katjaa wrote:Już lepiej Kochana
Dalej to wszystko ponad moja głowę ale żyję ...
a jak u Ciebie? widzę ciągle wypady z mężusiem gdzieś?
Człowiek by chciał to nie ma a ci co nie chcą to mają
Katjuszka a Ty byłaś u gina?
Ja widziałam się dzisiaj w sklepie z moją ex przyjaciółką, która kiedyś powiedziała mi, że to że poroniłam to nie jest powód żeby do niej na wódkę nie przyjechaćNo i stała się nagle EX przyjaciółką. Nigdy nie sądziłam że wystarczy jedno zdanie, żebym skreśliła człowieka ze swojego życia. Ale tak się właśnie stało. Teraz najwyżej jej cześć odpowiem na ulicy
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniu mama napewno nie chciała źle ale i Ty nie chciałaś źle... Poprostu mamy już takie są że się martwią i chcą jak najlepiej!!! Ja osobiście oddałabym życie by na jeden dzień mieć chociaż moją mamę spowrotem... Ale wszystko na spokojnie Aneczko przedyskutujcie :*
-
nick nieaktualnyAnuśka nie byłam u gina bo nie chce słyszeć nic co spowodowałoby że czułabym się gorzej niż jest... a słowa poronienie nie chce używać wolę osobiście u siebie pomyłka testów z powodu ich wadliwości... w sumie może tak naprawde było że były wadliwe... teraz czekam na @...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 13:15
-
dziewczynki poratujcie
usiadłam dziś na moja kanapę (tak tę trefną i pechową) w nowych leginsach i na ekoskórze kości słoniowej zostały granatowe ślady , ja się kurna sieknę, próbowałam już wszystkiego co miałam w domu, płynu do naczyń, mleczka, zmywacza do paznokci, nawet rozpuszczalnikiemja się normalnie zabiję i załamię dzisiaj, macie jakiś pomysł czym to usunąć?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż do wszelkiego sprzątania używa benzyny ekstrakcyjnej, czy jak to się tam pisze... ale nie wiem, czy na kanapę to dobry pomysł
Aniu, kochana :* mama na pewno nie chciała źle... ale wiem też z własnego doświadczenia, że jak z moją mamą rozmawiam, to też mnie często wkurza, bo zwraca mi uwagę na rzeczy, o których sama wiem i przez to wkurzam się drugi raz... Ale będzie dobrze, na pewno!!!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
zadzwonilam do mamy i ja przeprosilam..bo mi bylo glupio.. oczywiscie sie poryczlaam ehhh PMS mi sie wlaczyl
Ari niestety nie mam pomyslu -
ech dziś juz nie zdąże ale jutro pojadę do meblowego zapytać czy nie mają jakiegoś srodka do czyszczenia takich zabrudzeń, normalnie nienawidzę tej kanapy z całego serca
dzieki laski za chęci :*
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienna wrote:ech dziś juz nie zdąże ale jutro pojadę do meblowego zapytać czy nie mają jakiegoś srodka do czyszczenia takich zabrudzeń, normalnie nienawidzę tej kanapy z całego serca
dzieki laski za chęci :*
Choć po szpitalu w lipcu tylko na nim mogłam leżeć..bo raczej spać nie mogłam;p
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
No to może ta benzyna... też kiedyś nie wierzyłam, ale mąż mi pokazał, że potrafi zdziałać cuda...Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
aa wiecie jesczez sie stresuje dodatlkkowo bo 29 grudnia rusza sparawa o dom.. po dziadku .. i mam zle przeczucia.. jeszcze ojcice Michala odwala zamiast wziasc prawnika zeby mu wytlumaczyl co i jak to on mowi ze niebedzie bral bo po oc .. i sam nie wie co jak i wogole jak to idzie..
i jeszcze dowalil ze on to chyba powie ze nic nie chce z tego spadku bo on juz dostal polowe dzialki .. jak to uslyszalam ja i Mama Michala to myslalam ze mnie co wezemie.. nie bierze pod uwage wogole tego ze jak cos to Michal zostaniebez mieszkania ;/ bojuz mnie pies jebal.. ale kuzwa nie zastanawia sie ze wlasnego syna moze skrzywdzic ;/
-
Misi@ wrote:Hehe ja mojej też..jesienią i zimą zimno tyłek więc podkładam sobie koc, a latem to się człowiek klei..nie polecam!
Choć po szpitalu w lipcu tylko na nim mogłam leżeć..bo raczej spać nie mogłam;p