My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Ja jak się stawiam moim rodzicom to zaraz tak poczuciem winy sprowadzą mnie do parteru, ze sobie nawet nie wyobrażacie. I słysze jaka ja to jestem niewdzięczną córką, jak mnie źle wychowali itp.
Ja to bym chętnie się na drugi koniec Polski wyprowadziła...
Mona - oni Tobą paskudnie manipulują. A tam, gdzie zaczyna się manipulacja - tam kończy się miłość
. Na dobrą sprawę - pretensje o "złe wychowanie" mogą mieć wyłącznie do siebie a nie do Ciebie, co
?
Pamiętam, jak mieliśmy zajęcia na studiach właśnie dotyczące manipulacji. Prowadzący dr K. opowiadał, że zapowiedział studentom kolokwium. I w dniu kolokwium studenci przyszli z flaszką jego ulubionego trunku, żeby kolokwium przełożyć. Dr K. mówi nam: "No i co ja mam zrobić w takiej sytuacji moi Państwo? Albo zachowam się zgodnie z życzeniem studentów i wyjdę na frajera, albo nie zachowam się zgodnie z życzeniem studentów i wyjdę na skurwysyna. Bo taka jest istota manipulacji - postawić człowieka w takiej sytuacji, kiedy tak czy inaczej będzie się czuł ze sobą źle, ale żeby zachował się zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Więc ja, proszę Państwa, kiedy mam do wyboru być traktowanym jak frajer do pomiatania, albo skurwysyn, z którym należy się liczyć - to wybieram to drugie. Wziąłem flaszkę i kazałem wyciągnąć kartki!"Misi@, Malenq, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:No wiec .. latanie bez majtek nie bede miała.. ;/
zaczełam wlasnie cykl .. fuck..no to poostaja inne czynnosci sexualne
hehe...ale się narobiłoAnia_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Mój maż mi powtarza, że najbardziej lubi środy...i już odlicza dni do kolejnej:p
hehe...ale się narobiłomoj tez co rusz... ooo jutro sroda ..
a jak sie wtedy pucuje..o ja pitole ;P
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:
puściło i zaczęłam nowy cykl .... to dobrze bo mnie wkurzało to 93% na pozytywny test
to jak to było?:
wykrwawiamy się, podnosimy cycki w górę i robimy dzidziusia
i dajemy czadu
az nasz port bedzie wygladal tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 13:10
Misi@, Katjaa, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:Ło matko Ania ja tam się wystraszyłam , nawet jeśli takie miałyby być usta
hien czy malpki
-
Ania_84 wrote:Przestraszylas sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 15:11
Ania_84 lubi tę wiadomość