My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Gangsterki. Nadrobiłam czytanie forum od czwartku, a teraz musze wyleźć z łóżka i się odgruzować, mąż dziś wraca po tygodniu nieobecności a ja wyglądam jak czlowiek pierwotny. No i pierogi dziś z siostrą lepimy, mam nadzieję ze plan wypali.
Poczytałam sobie wasze nazekania na teściowa a ja do teścia na urodziny dziś mam jechać a tak mi się nie chcejuż czuje że będzie ciężka atmosfera.
Miłego członka i nie przemęczajcie się za bardzo w czasie świątecznych porządków.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Ja wczoraj zniknęłam bo ogladalismy zx mezem jak ukrasc księżyc
Lady jak tam sie dzis czujesz
U mnie potop
Chyba brakuje mi mg bo co rusz lapia mnie skurcze w stopir i jednej i drugiej madakra
Anastazje widze co jakis czas na innym watku i jak lajkuje nie raz
Kochana jesli to czyt odezwij się -
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Ania nie nie testuje... niemiłosiernie boli mnie krzyż dziś więc @ dziś przylezie...
-
choc a moze jakas nieudolna baba pobierala krew
nie wiem.. jakbym nie dostala to bym sprawdzila ..bo troche dziwne.. -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:bo looknelam i patrze ze tempka pnie sie do gory ..
-
Katjaa wrote:Fakt pnie się do góry ale krzyż tak boli ze to tylko na @... co do nieudolnej babki z laboratorium to owszem taka była... pokula mi lewą rękę a i tak nie pobrala z niej krwi bo nie trafiła w zyle, teraz mam tam piękne siniaki, ale z prawej pobrala...
Oby nie przyszła -
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:ja mam masować? a jak se sama mam pomasować? bo mój u mamuni
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa a może podskocz dziś i na wszelki wypadek zrób sobie jeszcze raz bete..bo faktycznie, wszystko wskazuje na fasolinę
Mnie dziś śniło się, że była w ciąży bliźniaczej ...i okazało się, że jest chłopiec i dziewczynka w moim brzuszku..cudowny sen
Ania_84, ara lubią tę wiadomość