My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Cześć piękne
Widzę że przygotowania do świąt pełną parą
Mój małż za to wziął się za wiercenie dziur w ścianie a ja za redukowanie ilości słoików korniszonów i grzybków w zalewie...
Z waszych opowieści wnioskuję, że mam MEGA normalnych teściów... dziwni, mało rodzinni ale jednak sympatycznie i wykazują dobrą wolę...
Podsyłam wczorajsze fotki mojej Lili (bo na 90% dziewczynka, co potwierdzają też moje chałupnicze testy genetyczne
Ps. Napisałam do jedynego labu, który robi w PL takie badanie jak ja chcę wprowadzić i uwaga... u nich kosztuje to 1050zł!!! No śmiech na sali
A co do ceny testów... no cóż, poczekałabym do USG jednak, aż tak ciekawska bym nie była
Cati - piękne pazurkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 15:30
-
Smarta współczuję kłótni... ale z jednej strony wiesz facet i samochód to dziwna relacja
prawie jak dziecko... a swoją drogą ja bym nie odpuściła, żeby tak sobie spał i kaca leczył
odkurzałabym, schabowe rozbijała, a jakby mu nie pasiło to bym klina zaproponowała
Witaj Bagabaga
Cati fajne pazurkiKrokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Smarta .. janapewno bym nie popusila takich akcji..szczegolnie ze sie wystraszylas.. ojj moj by takie zachowanie odchorowaywal przez miesiac jak nie lepiej
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewcznynki!
witam się w twórczym ciasteczkowym szaleeh jeszcze tyle do zrobienia, do wieczora pewnie nam zejdzie, no ale za to później będziemy się delektować
cati piękne! świetne kolorki
nieukowa gratuluję córeczki!
smarta nie zazdroszczę sytuacji, bidulo pewnie się zestresowałaś a tu jeszcze awantura od małża - do anuśkowej studni go wrzuć do świąt, niech ochłonie i przemyśli
baga witaj!
miłego wieczora i udanych wypieków bo pewnie większość w kuchni siedzi
cati lubi tę wiadomość
-
Mona_M wrote:I serio zapłaciłabyś ponad 1000 zł żeby się wcześniej dowiedzieć? Ja bym wolała tą kasęna wwózek lepszy wydać.
200-300 zl
-
Mój mąż w Anuśkowej studni to ma już miejsce na stałe. Nie chce mi się kłócić, robić awantury, tym bardziej że picie było ustawione i umówione. Raczej stosuje dziś metodę cichych dni - nie odzywam się nie pytana, generalnie staram się z nim nie rozmawiać.
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Ania_84 wrote:nieno 1000 zl nie
200-300 zl
Ja też bym chętnie 200-300 zł zapłaciła żeby płeć poznać. Szkoda że biznesu w Wawie nie otwierasz chętnie bym się przyłączyła - doświadczenie laboratoryjne jest, także dało by radę
nick nieaktualny
-
smarta wrote:Mój mąż w Anuśkowej studni to ma już miejsce na stałe. Nie chce mi się kłócić, robić awantury, tym bardziej że picie było ustawione i umówione. Raczej stosuje dziś metodę cichych dni - nie odzywam się nie pytana, generalnie staram się z nim nie rozmawiać.
ale mój to jedynie jeden wieczór potrafi przeżyć w ciszy i zawsze wraca z podkulonym ogonem
życzę tego Tobie kochana
-
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:Prawidłowo kochana, też stosuję tę metodę nie odzywam się w ogóle nie licząć słów : tak, nie , nie wiem
ale mój to jedynie jeden wieczór potrafi przeżyć w ciszy i zawsze wraca z podkulonym ogonem
życzę tego Tobie kochana
Mój to od rana wie że przegiął, więc w kółko powtarza jaki to on biedny dziś i jak główka boli.Smoczyca1 lubi tę wiadomość
Katjaa wrote:Smarta przepraszam już odpisuje... jedyne co przyjmowalam to kwas foliowy, magnez, witaminę b6, wiesiolka i donga... czasem witaminę c... nic więcej nie brałam...
No to nic z tego nie powinno powodować pozytywnego fałszywie testu. Ja bym w poniedziałek powtórzyła bete jak nic nie wyjdzieKatjaa lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Nieukowa ..mam do ciebei pytanko..bo oczywiscie czytlama sporo .. i juz sie nakrecilam..
czy tak jak moj maz ma karityp 47XXY to jesli znajdziemy plemniki to czy ze zlym kariotypem meza moze byc zwiekszone ryzyko trisomii 18 i 21 ??
Ania sadze ze nie ma takiej zaleznosci. Z tym ze pewnie kalkulator ryzyka ci poda zawyzone, bo liczy sie tam wiek, czy zaszlas naturalnie, czy bylo ivf i czy sa jakies aberracje chromosomowe w rodzinie. Ale to tylko sztuczna statystyka, prawdziwe ryzyko chyba sie nie zmieni...
Mozliwe ze na prenatalnych mimo tej cakej mikro manipulacji do ivf chyba Ci beda sugerowali biopsje kosmkowki zeby sprawdzic czy nie bedzie u dziecka kariotypu xxy albo xxx po mezu... najepiej zapytaj w klinice gdzie sie leczycieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Dzieki kochana
Na pewni sue dopytamy ale kojarzylan ze masz z tym cos wspólnego dlatego sie zqpytalam
-
Smarta wspolczuje klotni, ja sie boje agresywnych pijanych ludzi i konfrontacji z takimi
Cati pazurki sa wowtez mysle ostatnio, ze jak pojde na zwolnienie to sobie zrobie. W labie nie mozemy miec, ale jak nie bede w pracy to hulaj dusza
Ania a na jakim etapie teraz jestescie? Pobrali juz zolnierzyki mezowi?Ania_84 lubi tę wiadomość