My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:Jestem w ciąży
Miałam zrobić test 24 grudnia, ale zrobiłam dzisiaj, i jest bladzioch. Jak wstawia się zdjęcia? Bo chce wam pokazaćTo teraz skasuj ten jad w podpisie który tak wylewasz na Mikołaja
Fotkę wrzuć na fotosik i daj tu linka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 09:03
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Marnut oooo Ty też znasz Sagę? No pięknie
Całą ją w ciąży przeczytałam, stąd wiem kim jest Vinga Tark
.
Lektura tak niewymagająca jak tysiąc dwudziesty odcinek "Klanu", lekka łatwa i przyjemna, nie ma konieczności angażowania zbyt wielu szarych komórek do podążania za fabułą, w każdej książce jest to co być powinno w romansidle: fascynacja, miłość, przeszkody, pokonanie przeszkód"i żyli długo i szczęśliwie" okraszone większą lub mniejszą ilością zjawisk nadnaturalnych. Zakończenie sagi naciągane jak guma w gaciach, ale opisy norweskiej przyrody przepiękne
!
Podsumowując - jeśli masz ochotę na niezobowiązującą lekturę: mogę polecić.
Ania_84, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Proszę mój bladzioch
kto widzi ręka do góry
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8da10b99e39aeda5.html -
marnut wrote:Całą ją w ciąży przeczytałam
, stąd wiem kim jest Vinga Tark
.
Lektura tak niewymagająca jak tysiąc dwudziesty odcinek "Klanu", lekka łatwa i przyjemna, nie ma konieczności angażowania zbyt wielu szarych komórek do podążania za fabułą, w każdej książce jest to co być powinno w romansidle: fascynacja, miłość, przeszkody, pokonanie przeszkód"i żyli długo i szczęśliwie" okraszone większą lub mniejszą ilością zjawisk nadnaturalnych. Zakończenie sagi naciągane jak guma w gaciach, ale opisy norweskiej przyrody przepiękne
!
Podsumowując - jeśli masz ochotę na niezobowiązującą lekturę: mogę polecić.
-
Anuśka wrote:Mi też się bardzo podoba
Ania kiedy macie wizytę? Bo jakoś nie jestem na bieżącoA widzę że cel na przyszłego Sylwestra masz taki jak ja
a wtedy .. albo w jedna albo w druga
jutro badania nasienai, posiew i hormonyAnuśka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki, miłego członka
Witam nowe koleżanki - Sagę o ludziach lodu też przeczytałam i też uwielbiam
Mąż już wrócił do normalnościAnia_84, marissith, Anuśka, ara, Misi@ lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Lady Savage wrote:
niech mnie ktoś walnie łopatą, teraz się boję by okres nie przyszedł jednak tego 24 grudnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 09:56
Krokodylica, Lady Savage, Misi@ lubią tę wiadomość
-
smarta wrote:hej dziewczynki, miłego członka
Witam nowe koleżanki - Sagę o ludziach lodu też przeczytałam i też uwielbiam
Mąż już wrócił do normalności -
Ania_84 wrote:8 styczen wizyta mam nadzieje ze ustalimy termin biopsji .. i jelsi tak jak mowil lekarz miesiac po .. to chyba na 14 lutego bedziemy po biopsji
a wtedy .. albo w jedna albo w druga
jutro badania nasienai, posiew i hormony
Doberek! U mnie za oknem wiosna, nawet kota udalo sie na chwile na dwor wygonic
Ania to bedziecie miec przygody na poczatku przyszlego roku! Oby z szybkim happyendem
Lady Savage gratulacje.
Dzis musze zapolowac na prezenty, bo cholera mam moze 1/3... ech te swieta -
Troche sie boje pocatku roku..tamten zaczal sie faatlnie..dokaldnie rok minie odkad zostalismy uswiadomieni.. ;/
codo swiat..ja nic niem amoprocz prezentu dla bratanka Michala
-
nick nieaktualny
-
Ani86 wrote:Hej dziewczyny. Kurcze, mialam okropny sen. Śniło mi się, że mi cztery dolne zęby wypadły
Miłego dnia. Ja się zbieram do pracy.Oby ten Twój też nie był wiarygodny