My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej!
Smarta mam nadzieje, że mąż się opamieta!
Ja byłam na badaniu b12 i dawno nie miałam takiego ładnego wyniku. Norma jest od 189-883 a ja mam 412
Reasumując nie idę po zatrzyk w tym miesiacu)))))
Matko robiłam test owul. Jest kreska testowa tak ciemna, że chocho..czuje zresztą ból krzyża i jajników, aż ruszać się nie mogę i jak tu serduszkować w takim stanie?
Cati nie pamiętam czy pisałam, ale pazurki śliczne, świateczne
Pierogi bezglut. sie nie udały, ciasto nie chciało współpracować..skutek..mam 25 pierogów, które zajeło mi 3 godziny..wkurzyłam się i te beda dla męża a reszte kupie w delikatesach o tak!
marissith, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Cati, super pazurki!
Nieukowa, gratulacje córci!
Ania, wszystko będzie ok
Mnie też tu trochę brakuje Anastazji...
Pozdrawiam Was gorąco dziewczynki! :*Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyHej. Boże jaki okropny dzień dziś w pracy miałam. Klientka (kobieta koło 65 lat) i jej mąż przyszli do nas na zakupy. My mamy w sklepie taki schodek w dół. Ten schodek jest na całej długości a za schodkiem są męskie skóry. Wielu klientów nie widzi tego schodka i spadają na inną powierzchnię, mimo iż schodek jest zaznaczony czarno-białymi kafelkami.
No i ta kobieta dziś też potknęła się o ten cholerny schodek i z rozpędem przewróciła się uderzając głową w szklaną półkę nieopodal, a w zasadzie o krawędź szklanej półki. Szybko przyleciałam a ona krwawiła mocno. Wystraszyłam się, że nie żyje. Pracownica zadzwoniła po pogotowie a ja zmieniałam jej opatrunek na głowie, z którego lała się krew dobre 15 minut!
Pogotowie, a w zasadzie paramedyk na rowerze pojawił się po 30 minutach, zbadał ciśnienie i zapytał się czy chce karetkę do szpitala? Kobieta rzekła, że czuje się ok i nie kręci jej się w głowie. Paramedyk więc pozwolił jej pójść do domu z mężem!
Nosz kurwa, przecież to był krwotok z głowy a ona mimo dobrego samopoczucia miała ogromnego guza i ranę! Co to za kraj jakiś chory? Przecież paramedyk nawet jej się nie powinien pytać o zdanie, tylko zadzwonić po karetkę i zrobić jej w szpitalu MRI.
A moja szefowa stała obok z nadętą miną i tylko się martwiła czy ta kobieta nas teraz zaskarży i zażąda odszkodowania... Nosz... Pewnie, że będzie chciała odszkodowanie, bo jej się należy. Ja nie wiem jak można być tak nieczułym człowiekiem jak ta moja szefowa? To ja stałam nad tą kobietą i zmieniałam jej opatrunek, sama byłam upaćkana od krwi i aż mi się jej żal zrobiło, bo to starsza, bardzo chudziutka kobieta była a szefowa stała z tymi swoimi minami i coś tam ględziła od niechcenia. Żenada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 20:31
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wieczór
Ja tylko na chwilkę zaglądam życzyć Wam stosunkowo danej nockiDzisiaj postanowiłam zmienić sobie firany na święta w salonie, a że nie było gotowych takich jak chciałam, to wzięłam 8mb firany i sama cały dzień upinałam i kombinowałam, żeby wyglądało toto tak jak chcę. Właśnie mi się udało i padam
Całe sprzątanie przeniosłam na jutro, więc też mnie tu nie będzie. A w poniedziałek i wtorek piekę pierniczki na choinkę i ciasta na święta. Plan napięty jak baranie jaja, bądź struna
Nastka współczuję wypadku ze starszą panią. Znieczulica ludzka jest przerażającaA szefową dawaj do studni
Smarta zachowanie męża niedopuszczalne. Nie dość że zamknęłabym go w studni, to przeczesała jeszcze grabiami od czasu do czasu
Konwalijko Kochana trzymaj się jakoś
Cati super pazurki
Misi@ współczuję pierogów. Narobiłaś się bidulko a tu duuupa
Więcej nie doczytałam, ale trzymam kciuki za wszystkieBuziole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 22:45
-
nick nieaktualnyMisi@, my tu w Anglii mamy paramedykow na rowerach. To znaczy, normalne karetki też są, ale podczas takich drobniejszych wypadków wysyłają paramedykow na rowerach. Każdy z nich ma swój zasięg/okolicę, którą patrolują. Na rowerze ma cały asortyment, leki, sprzęt. To akurat jest fajne, bo rowerzysta czasem zjawi się szybciej niż normalna karetka. Z tymże on kobietę zignorował i nawet jej do szpitala nie zabrał, a powinien! Nie jestem medykiem, ale ja tę ranę widziałam z bliska i czułam jak pulsuje pod moją dłonią, dlatego uważam, że opieka lekarska w tym kraju to jakiś chory żart.
Ech dziewczyny, jutro kolejny dzień w pracy... Uciekam spać, tylko dopiję herbatkę.
Dobrej nocki wszystkim, szczytowej owulacji i pozytywnych testów. -
Nasturcja nie no to co odpowiedziałaś jest ponizej wszelkiej krytyki madakra nawet jej tomogtlrafu nie robili a moze ma krwiaka madakra jakas
My po kinie zawiedlismy sie igrzyska smierci nie polecam nudne malo akcji -
nick nieaktualnyDzien doberek:)
Witaj Binga Tarn
Ech jakim sie nic nie chce :p te pierogi mnie zniechęciły...
Ani moja znajoma jest pol brytyjka i mieszka w Londynie i w sumie wspominała ze tam poruszają sie wszyscy na rowerach bo komunikacja jest droga, ale zima? Ech biedna ta kobieta .trzymaj sie dzielnie w pracy.
Wszystkim życzę miłego dnia -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Misi@ wrote:Witaj Binga Tarn
Następne "tyłem mocno". Misia - jak serduszkować w takim stanie? Tak jak ja: ze złami w oczach
. Ze szczęścia, oczywiście
. Nie wiem dlaczego, ale mnie też wszystko boli w dni płodne i nie mam żadnej radości z seksu wtedy
.
VingaTark, widzę żeś fanką "Sagi o Ludziach Lodu".
Cati - Twoje naturalne czy jakieś tipsy walnęłaś? Świetnie to wygląda i zazdroszczę na maxa, bo ja jak tylko zapuszczę trochę pazury to dzieciaki drapię (przy ubieraniu czy kąpieli) i dlatego noszę króciutki
.
Ani -.
Smarta -
Anuśka - pięknie będzie dom na Święta wyglądał.
U mnie śnieg sypie.
-
Cześć laski
Witaj VingaNo niestety tak już jest, że nie zawsze nam wychodzi to zachodzenie
Ale tutaj wszystkie mamy podobne problemy, więc dobrze trafiłaś
Ja spijam kawusię i lecę sprzątać dalejTe porządki wciągają jak spacer po bagnie
Marnut oooo Ty też znasz Sagę? No pięknieVinga jeśli lubisz Sagę to powiem Ci że mamy tu koleżankę która mieszka w Trondheim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 08:42
-
marnut wrote:
Anuśka - pięknie będzie dom na Święta wyglądał.
Delektuję się tym stanem na maksa, bo wiem że jak tylko pojawi się dwójka małych brzdąców to będę mogła zapomnieć o porządku
Wtedy będę się delektowała dzidziolami
LaRa, ara lubią tę wiadomość
-
Jestem w ciąży
Miałam zrobić test 24 grudnia, ale zrobiłam dzisiaj, i jest bladzioch. Jak wstawia się zdjęcia? Bo chce wam pokazaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 08:58
LaRa, Ania_84, konwalianka, Krokodylica, Anastazjaaa, ara, Mona_M lubią tę wiadomość