X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pon mamy badania nasienia i hormony boje sie ze nic nie spadna fsh juz wariuje :-S

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się odmeldowuję i stosunkowo udanego wieczorku życzę i jeszcze lepszej nocki kochane dziewczynki :)
    do juterka buziaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 18:46

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Smarta mam nadzieje, że mąż się opamieta!
    Ja byłam na badaniu b12 i dawno nie miałam takiego ładnego wyniku. Norma jest od 189-883 a ja mam 412 :)
    Reasumując nie idę po zatrzyk w tym miesiacu :))))))
    Matko robiłam test owul. Jest kreska testowa tak ciemna, że chocho..czuje zresztą ból krzyża i jajników, aż ruszać się nie mogę i jak tu serduszkować w takim stanie?
    Cati nie pamiętam czy pisałam, ale pazurki śliczne, świateczne :)
    Pierogi bezglut. sie nie udały, ciasto nie chciało współpracować..skutek..mam 25 pierogów, które zajeło mi 3 godziny..wkurzyłam się i te beda dla męża a reszte kupie w delikatesach o tak!

marissith, Katjaa lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja z kanapy nadaje.. Umieram, żebra bolą

Smarta oj mężu się nie popisał, pijany niestety często nieobliczalny..
    Cati śliczne paznokcie..

Misia współczuję pracy syzyfa :(

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Asiula86 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati, super pazurki!

Nieukowa, gratulacje córci!

Ania, wszystko będzie ok :)

Mnie też tu trochę brakuje Anastazji...

Pozdrawiam Was gorąco dziewczynki! :*

Słabość jest siłą w nas...
    Starania od 2014
    2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
    2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
    2020-2023 5 transferów po porodzie
    2024 5ta procedura in vitro 1 transfer :-(
    5 ❄️ czeka
    Łącznie 18 transferów
    23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB :(
    31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA :(
    08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB :-(
    10.2019 Synek (4BA) ❤️
    Never give up

13.11.2024 transfer 4BA
    10 dpt beta 84,8
    12 dpt beta 122,0
    14 dpt beta 294,5
    17 dpt beta 1.247,0
    22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
    26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
    29 dpt beta 22.515,0
    30 dpt CRL 5,9mm
    05.2025 Córeczka (4BA) ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Boże jaki okropny dzień dziś w pracy miałam. Klientka (kobieta koło 65 lat) i jej mąż przyszli do nas na zakupy. My mamy w sklepie taki schodek w dół. Ten schodek jest na całej długości a za schodkiem są męskie skóry. Wielu klientów nie widzi tego schodka i spadają na inną powierzchnię, mimo iż schodek jest zaznaczony czarno-białymi kafelkami.
    No i ta kobieta dziś też potknęła się o ten cholerny schodek i z rozpędem przewróciła się uderzając głową w szklaną półkę nieopodal, a w zasadzie o krawędź szklanej półki. Szybko przyleciałam a ona krwawiła mocno. Wystraszyłam się, że nie żyje. Pracownica zadzwoniła po pogotowie a ja zmieniałam jej opatrunek na głowie, z którego lała się krew dobre 15 minut!
    Pogotowie, a w zasadzie paramedyk na rowerze pojawił się po 30 minutach, zbadał ciśnienie i zapytał się czy chce karetkę do szpitala? Kobieta rzekła, że czuje się ok i nie kręci jej się w głowie. Paramedyk więc pozwolił jej pójść do domu z mężem!
    Nosz kurwa, przecież to był krwotok z głowy a ona mimo dobrego samopoczucia miała ogromnego guza i ranę! Co to za kraj jakiś chory? Przecież paramedyk nawet jej się nie powinien pytać o zdanie, tylko zadzwonić po karetkę i zrobić jej w szpitalu MRI.
    A moja szefowa stała obok z nadętą miną i tylko się martwiła czy ta kobieta nas teraz zaskarży i zażąda odszkodowania... Nosz... Pewnie, że będzie chciała odszkodowanie, bo jej się należy. Ja nie wiem jak można być tak nieczułym człowiekiem jak ta moja szefowa? To ja stałam nad tą kobietą i zmieniałam jej opatrunek, sama byłam upaćkana od krwi i aż mi się jej żal zrobiło, bo to starsza, bardzo chudziutka kobieta była a szefowa stała z tymi swoimi minami i coś tam ględziła od niechcenia. Żenada.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 20:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka..masakra..toż to u nas medyczny raj. A Tobie gratuluje zachowania zimnej krwi!
    Ale troche rozbawił mnie ten paramedyk na rowerze :p
    Konwalijko a skąd ten ból się wziął ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 20:45

• Blondik Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc, padam na twarz

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wieczór :)
    Ja tylko na chwilkę zaglądam życzyć Wam stosunkowo danej nocki :) Dzisiaj postanowiłam zmienić sobie firany na święta w salonie, a że nie było gotowych takich jak chciałam, to wzięłam 8mb firany i sama cały dzień upinałam i kombinowałam, żeby wyglądało toto tak jak chcę. Właśnie mi się udało i padam :) Całe sprzątanie przeniosłam na jutro, więc też mnie tu nie będzie. A w poniedziałek i wtorek piekę pierniczki na choinkę i ciasta na święta. Plan napięty jak baranie jaja, bądź struna ;)
    Nastka współczuję wypadku ze starszą panią. Znieczulica ludzka jest przerażająca :/ A szefową dawaj do studni ;)
    Smarta zachowanie męża niedopuszczalne. Nie dość że zamknęłabym go w studni, to przeczesała jeszcze grabiami od czasu do czasu :)
    Konwalijko Kochana trzymaj się jakoś :)
    Cati super pazurki :)
    Misi@ współczuję pierogów. Narobiłaś się bidulko a tu duuupa :)

Więcej nie doczytałam, ale trzymam kciuki za wszystkie :) Buziole <3 <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 22:45

• smarta Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcjo, normalnie rozwaliłaś mnie tą opowieścią. Nie rozumiem jak tak można

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@, my tu w Anglii mamy paramedykow na rowerach. To znaczy, normalne karetki też są, ale podczas takich drobniejszych wypadków wysyłają paramedykow na rowerach. Każdy z nich ma swój zasięg/okolicę, którą patrolują. Na rowerze ma cały asortyment, leki, sprzęt. To akurat jest fajne, bo rowerzysta czasem zjawi się szybciej niż normalna karetka. Z tymże on kobietę zignorował i nawet jej do szpitala nie zabrał, a powinien! Nie jestem medykiem, ale ja tę ranę widziałam z bliska i czułam jak pulsuje pod moją dłonią, dlatego uważam, że opieka lekarska w tym kraju to jakiś chory żart.
    Ech dziewczyny, jutro kolejny dzień w pracy... Uciekam spać, tylko dopiję herbatkę.
    Dobrej nocki wszystkim, szczytowej owulacji i pozytywnych testów.

• cati Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny za fajna opinie odnosnie pazurkow :D no i zmykam spac :*

Ania_84 lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja nie no to co odpowiedziałaś jest ponizej wszelkiej krytyki madakra nawet jej tomogtlrafu nie robili a moze ma krwiaka madakra jakas

My po kinie zawiedlismy sie igrzyska smierci nie polecam nudne malo akcji :-(

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • VingaTark Nowa

Wysłany: 21 grudnia 2014, 02:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, ja mam 28 lat...staramy sie od pol roku...mam syna z poprzedniego zwiazku i musze przyznac ze zaszlam w ciaze w zasadzie od razu. A teraz nie umie...jakie to irytujace..

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek:)
    Witaj Binga Tarn :)
    Ech jakim sie nic nie chce :p te pierogi mnie zniechęciły...
    Ani moja znajoma jest pol brytyjka i mieszka w Londynie i w sumie wspominała ze tam poruszają sie wszyscy na rowerach bo komunikacja jest droga, ale zima? Ech biedna ta kobieta .trzymaj sie dzielnie w pracy.
    Wszystkim życzę miłego dnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Misi@ wrote:
    Witaj Binga Tarn :)

Następne "tyłem mocno" :D. Misia - jak serduszkować w takim stanie? Tak jak ja: ze złami w oczach :/. Ze szczęścia, oczywiście :/. Nie wiem dlaczego, ale mnie też wszystko boli w dni płodne i nie mam żadnej radości z seksu wtedy :(.

VingaTark, widzę żeś fanką "Sagi o Ludziach Lodu" ;D.

Cati - Twoje naturalne czy jakieś tipsy walnęłaś :D? Świetnie to wygląda i zazdroszczę na maxa, bo ja jak tylko zapuszczę trochę pazury to dzieciaki drapię (przy ubieraniu czy kąpieli) i dlatego noszę króciutki :(.

Ani - O.o.

Smarta - O.o O.o O.o

Anuśka - pięknie będzie dom na Święta wyglądał :).

U mnie śnieg sypie :D.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski :)
    Witaj Vinga :) No niestety tak już jest, że nie zawsze nam wychodzi to zachodzenie :/ Ale tutaj wszystkie mamy podobne problemy, więc dobrze trafiłaś :)
    Ja spijam kawusię i lecę sprzątać dalej :) Te porządki wciągają jak spacer po bagnie :)
    Marnut oooo Ty też znasz Sagę? No pięknie :) Vinga jeśli lubisz Sagę to powiem Ci że mamy tu koleżankę która mieszka w Trondheim :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 08:42

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam sage czyt dwa razy :-D
    Ide robic kaaweee :-D
    A tak wogole dzuen dobry :-)
    Witam nowe lasencje ;-)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Anuśka - pięknie będzie dom na Święta wyglądał :).
    Nie ma innego wyjścia, musi być śliczny :) Delektuję się tym stanem na maksa, bo wiem że jak tylko pojawi się dwójka małych brzdąców to będę mogła zapomnieć o porządku :) Wtedy będę się delektowała dzidziolami :D

LaRa, ara lubią tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w ciąży :3
    Miałam zrobić test 24 grudnia, ale zrobiłam dzisiaj, i jest bladzioch. Jak wstawia się zdjęcia? Bo chce wam pokazać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 08:58

LaRa, Ania_84, konwalianka, Krokodylica, Anastazjaaa, ara, Mona_M lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 3234 3235 3236 3237 3238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ