My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAha
a testy masz nadal pozytyw?
Ja dzis bylam na pobraniu w diagnostyce i zapytałam, czy istnieje możliwość pobrania próbki na wynosi Mozna, ale nie zapytalam o cene
Mam ciekie zyły i zawsze boje sie wkucia, bo zazwyczaj kilka razy musza, mam jedna sprawna zyle ale ma juz zrosty i trudno sie w nia wkuwa...stres mówie wam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 12:22
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisi@ nie robię testów od tamtej pory...
Baga witaj wśród nas... Dziewczyny na pewno się nie obraża jak powiem że dobrze trafiłaś bo my lubimy jak nas dużo jest!!! Ogólnie ja mogę powiedzieć że z nami będzie Ci tu dobrze bo tu naprawdę można uzyskać wsparcie jakiego bardzo każda potrzebuje :*Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć piękne
Widzę że przygotowania do świąt pełną parą
Mój małż za to wziął się za wiercenie dziur w ścianie a ja za redukowanie ilości słoików korniszonów i grzybków w zalewie...
Z waszych opowieści wnioskuję, że mam MEGA normalnych teściów... dziwni, mało rodzinni ale jednak sympatycznie i wykazują dobrą wolę...
Podsyłam wczorajsze fotki mojej Lili (bo na 90% dziewczynka, co potwierdzają też moje chałupnicze testy genetyczne
Ps. Napisałam do jedynego labu, który robi w PL takie badanie jak ja chcę wprowadzić i uwaga... u nich kosztuje to 1050zł!!! No śmiech na saliKatjaa, Misi@, cati, Ania_84, Mona_M, ara, Malenq, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa gratuluję córci;)
ja jestem wykończona świątecznymi zakupami, ale prezenty już mam ufff
wiecie co, dziś zaspana za mocno dziubnęłam sobie termometrem przy mierzeniu i poleciała mi krew...eh;/ ja to jestem;/Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Cati jak się dziś czujecie?
Maluszek mi nie dokuczaza co mu wdzieczna bardzo jestem bo moge wreszcie odpoczac
Pazurki dzis robilam ... ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 14:13
Blondik, Krokodylica, Misi@, Katjaa, Mona_M, ara, Malenq, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane, ma nadzieję że dzień wam miło mija
Ja wczoraj wieczorem miałam wielką kłótnie z mężem. Prawie z rękoczynami. Miał Wigilię pracową, wódkę pili, ja po niego pojechałam i jak wjeżdżałam do garażu to zachaczyłam zderzakiem i jeden zaczep się wyrwał. Nic generalnie nie widać, ale wczoraj chryja z tego była niezła. Chyba mój mąż znów musi przestać do wódki siadać bo już kiedyś tak miał że go agresja łapała po wódce, więc na imprezkach tylko piwko spożywał,a wczoraj normalnie jego reakcji aż się wystraszyłam. Dziś śpi cały dzień, kaca leczy kaca.
Katja, słońce pisałam na fejsie, ale nic nie odpisałaś. Przyjmowałaś jakieś leki przed robiniem testów ciążowych? Dzień dwa przed?
Cati, piękne pazurkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 14:44
******************************GANG18+***************************** -
Hej kochane sory nagle znikłąm ale musielismy z Kajtusiem na zdjecie szwów jechac.. jesczze jeden dzien ma w satelicie chodzic jutro mamy mu zdjac
Baga Baga witamypewnie ze pasujesz
Cati piekne paznokietki
Nieukowa..super córa
Nieukowa ..mam do ciebei pytanko..bo oczywiscie czytlama sporo .. i juz sie nakrecilam..
czy tak jak moj maz ma karityp 47XXY to jesli znajdziemy plemniki to czy ze zlym kariotypem meza moze byc zwiekszone ryzyko trisomii 18 i 21 ??