My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Spokojnie Lady to dopiero 7dpo więc wszystko jeszcze możliwe
Ja się ciesze bo mam w końcu dwie krechy na teście owulacyjnym..hurraaaa!!!
No to do dzieła
a to jeszcze może temperatura urosnąć ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Wszystko może
Nie wiem jakie masz faze lutearną..moja trwa 12 dni w 13 mam plamienia i spadek temp. sprawdz jesli prowadziłaś wcześniej pomiary. Zazwyczaj fl trwa od 12-16 dni ;)I w tym czasie mogą się zdarzyć cuda
Wszyscy znikneli???
Też mam 12 dni
również zastanawiam się gdzie wszystkie wsiąkło -
Smoczyca1 wrote:O wiem, na pewno zależy to od płci dziecka
jakoś wydaje mi się, może błędnie, że między matką a córka jakoś inaczej jest niż między matką a synem... żeby nie było moja też ma charakterek, ale nigdy prze nigdy nic złego mojemu mężowi nie powiedziała, nigdy nie zwróciła uwagi...ba nawet koszule mu uprasuje jak ja akurat nie mogę...a teściowa jeszcze przed ślubem stwierdziła, że źle zmywam bo za dużo wody marnuję
Och, ja też źle zmywamDlatego od teściów jak jeszcze teściami nie byli dostaliśmy zmywarkę
Misi@ lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Próbowałam was nadrobić - ale nie dam rady. Poległam po przeczytaniu 15 stron wstecz. Wniosek jest prosty - muszę być na bieżąco
. Oznaczyłam sobie nowy cykl, choć to bardziej plamienie było, ale śluz płodny mnie zalał więc któreś z plamień sugerowałoby by @. Dobrze myślę? Ale w związku z tym nie jestem pewna czy to 15 czy 7 dzień cyklu. I bądź tu człowieku mądry i rób dzieci.
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej...
Przyszlam sie przywitac i pozegnac zarazem, bo padam ze zmeczenia, wiec juz dzis nie posiedze na forum. Ta praca mnie wykancza...
Nadrobilam was z grubsza. Anuska, gratuluje kompetentnego lekarza. Wreszcie ktos normalny sie Toba zajmuje i od razu bierze sie za badania, a nie gada!
Z newsow:
- strasznie podoba mi sie zapach perfumow Estee Lauder Modern Muse. Wow! Boski! Dzisiaj znowu sobie wachalam
- Anastazje widuje na watku rocznika '85 (nie jestem stalkerem, dojrzalam ja tam przypadkiem)
- maz mi ugotowal przepyszna kolacje i wreszcie powoli wraca mi apetyt po grypie
Dobrej nocki panienkiAnuśka lubi tę wiadomość