My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ahaha..ok, przyznaję się,że po wspomnieniu o forum dla...sie usmiechnelam...ale
wierz mi ...w necie jest pełno ludzi odstajacych od normy nie tak pozytywnie jak My tutaj
W zasadzie to dziękuję bo się zdecydowanie wyluzowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 23:23
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Ja tez sie uśmiałam zreszta jak zawsze z wami
zmusilam w końcu facetów do Akademii Wampirów - dla mnie git choć książka o niebo lepsza ale oni oczywiście marudzili i film im sie nie podobał. No cóż,tak to jest z facetami
Nenaaa lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Halo halo
ja znow mam zalegosci i chyba juz nie nadrobie
Justta i helenq, i tutaj ogromne gratulacje dla Was!!!! dbajcie o siebie
jestesmy juz w PL. niestety wesle srednio udane, bo mlodszy syn sie rozchorowalod jutro zaczynamy maraton pt. ¨lekarze¨ i mam nadz.,ze uda nam sie z mezem wyskoczyc na randke: kino plus koacja
uciekam spac bo padam. dobranoc!Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Naadame wrote:W zasadzie to dziękuję bo się zdecydowanie wyluzowałam
A to wszystko dlatego, że raczej nie "przeleciałaś" chociażby kilku poprzednich stron. Wiedziałabyś, że tu świr na świrze siedzi, świr świra łapie i świrem pogania
Tamkol, a spróbowałabyś nie!
Tamka lubi tę wiadomość
-
No tak. Tylko człek pójdzie spać a tu takie cuda się dzieją... Spałam od 20:30 do 7:00 i nadal nie mogę się obudzić... Jestem tak makabrycznie zmęczona... Nie wiem jak do roboty pojadę dzisiaj...
Chyba walnę sobie podwójną inkę z mlekiem
Nenaaa Twój elaborat - pierwsza klasa
Ja chcę spaaaać...Nenaaa lubi tę wiadomość
-
a nawet spoko tyle ze pozneij rozwozilismy babcie..bo tatus mial nie pic i rozwiesc ..no ale.. a moj M nie pije na ogole to powiedzial ze rozwiezie pbabcie
mamy w sumie tylko dwa jako takie zdj .. bo ja robilam jao fotograf
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 07:56
helenkq, Anuśka, Tamka, Katja, justta, Nenaaa, marissith lubią tę wiadomość
-
hejka dziewczyny
witam nową kolezankę
no ale naskrobałyscie jak mnie nie było ;p
o mało nie spadłam z krzesła jak to czytałam
Nenaa http://i427.photobucket.com/albums/pp360/elleeldritch/pictures/happy%20dance%20gif/megsalute.gifAnia_84, Anuśka, Katja, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
no ładnie aniu
kurde moze i ja sie zrobiena rudo, dawno juz włosów niefarbowałam
a z formalnosci za pytam to oczywiscie twoj slubny na zdjeciu obok?
a imprezka sie udała?
bo moj wczorajszy dzien skutkuje tym ze do dzis nie odzywam sie do meza....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 08:03
-
szkoda gadac bo mi znow cisnienie skoczy...
ogolnie nie zgadzamy sie w sprawie rownouprawnienia kobiet i kwestii finansowej itp itd... nie przeprosi to sie nie bede odzywac... chyba pierwszy raz w zyciu ale wytrwam...
generalnie to myslalam ze usiad i bede ryczec jak bobr... ale sie powstrzymałam bo przy tesciowej nie chciałam sceny robic... -
Udana w sumie jak zjedlismy obiad i ciasta to poszlismy sobie wwwiekszosci do lasu na spacer. pozniej na chwile wroclismy pomagalismy mamie . a na koniec zawiezlismy babcie
wieczbytnio sie nie udzielalismy
ja tylko bawilam sie z maluchem
z mezem
trzymalismy go co jakis czas na zmian e a on sie wpatywal a to na nie a to na meza
babcia nam dostepnila wreszcie salon na dole z dostepem do tarasu wiec luzz
mezu od rana chodzil za mna z narzedziem sowoimnie wiemco go wzielo
A co sie stalo ?? -
helenq nieraz facetowi trzeba dac do zrozumienia ;/
moj tez ma glupie przeswiadczenie ze kazdy makase osobno i wogole..( teoria tatusia jgo)
wiec mu udowodnilam kilka razy ze owszem czas mamy osobne a czesc idzie wspolnie na dom..