My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki my dopiero po powrie z chrzcin
jeszcze rozwozilismy babcie
a teraz siedzie i naparaja mnie jajniki.. a raczej ciagna.Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNaadame to jest Wariatkowo ale oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa! Ja tez jestem tu od niedawna i powiem Ci że Kobietki które tu są to po prostu pomogą w każdym "dole" i z każda radością będą się z Tobą cieszyły! Czyli krótko mówiąc jest zajefajnie a śmiechu tu co nie miara!
justta, Nenaaa, Naadame lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nena, bo nam nowa kolezanke wystraszysz! Dziewczyna juz zwatpila, ledwo weszla, a chciala uciekac!
Witaj Naadme, nie przejmuj sie ciocia Nena, ona ma teraz trudne dni
Bylismy w kinie na Grand hotel budapest, małż zasnal, mnie sie podobaloa czarownica to ta z Angelina Jolie?
Katja, przytulam mocno, trzymam kciuki w kolejnym...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 22:50
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Przyznaję, że trochę zajęło mi dojście do siebie po rozmowie z Nadame
Najpierw nie mogłam długo opanować śmiechu ale potem poszłam, walnęłam 3 razy głową w ścianę, myśląc se - Nena, jesteś skończona dziewczyno..., już po tobie, twój poziom poczucia humoru jest jeszcze niższy niż poziom twojej inteligencji i urody. A ty głupia myślałaś, że, chociaż tego troszkę masz
Czy jest na sali choć jedna osoba, która usmiechnęła się po przeczytaniu mojego posta do Nadame? Kurcze, czy ten post dało się w ogóle wziąć na serio? Wg mnie to niemożliwe
Nadame, przyszłaś na forum, piszesz, że jesteś nieśmiała i trochę odwagi kosztowało Cię dołączenie do Nas ...to sobie myślę, walnę ten cały elaborat, się dziewczyna wyluzuje i swojsko poczuje...a tu lipa.
Nie takie rzeczy się tu pisało przeca
Ech...pójdę jużTamka, Naadame, marissith, helenkq, Krokodylica, Katja, Anastazjaaa lubią tę wiadomość