My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie wróciłam z kina. Zabrałam dzieciaczki na Czarownicę-fajna baśń, wyjaśnia skąd się biorą złe królowe.
Anastazja współczuję ja nigdy nie rozumiałam Gwiezdnych Wojen - mega nieinteresujące
Katia tulę.
Krokodylku wczoraj na grillu był pewien młodzieniec i przewiózł mnie swoim motorem. WOW ale doznania!!! Już Cię rozumiem. Super przejażdżkaAnastazjaaa, Krokodylica, Katja lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa ja zawsze się kłócę z małżem o pilota ale że lubi też żużel to przynajmniej tyle spokoju że daje mi pooglądać i nie ględzi żeby przełączyć.
Właśnie się kłócimy o żużel, wkurza mnie farfocel jeden, g*wno wie i się kłóci która drużyna wygra. A i tak zawsze ja mam rację w tym temacie.
Anuśka cieszę się, że Ci się podobało.Ja nie lubię jeździć na plecaku (czyli z kimś z tyłu), ale to jest przypadłość wszystkich którzy jeżdżą sami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 18:44
Anuśka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eh, ja dziewczynki wracam właśnie z działki -oczywiście pogoda była taka sobie, czuje się nie dogrzana słoneczkiem a zamiast leżeć na leżaczku zagonili mnie do roboty. Nie wiem też czy się nie przeziebilam bo mam teraz 37.4.
******************************GANG18+***************************** -
Krokodylica wrote:Naadame witamy wśród 18+
Jak widzisz jest nas tu więcej.
I nie chwaląc się u nas wśród 18+ jest najfajniej.
Witaj NaadameMy 18+ jesteśmy najfajniejsze. A ja faktycznie odmłodniałam bo od wczoraj jakieś pryszczyska mnie atakują. Małż się śmieje że dojrzewam
Krokodylku szczurek jest zajefajny.
Smarta śliczna psinka.