X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ja jestem prawie pewna że miałam owulkę 18dc. A tu jakieś gówna gówniane wychodzą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku nie wiem co Ci napisać, bo faktycznie te Twoje tempki są.... uhmmm
    :-/ , ale jak miałaś śluz płodny to może coś jest na rzeczy??? nie kieruj się testami owulacyjnymi bo u nas - kobietek PCO one wychodzą nie miarodajne.....
    czasami przed samą @ może taki test pokazać owulkę hehehehe....
    3mam jednak kciuki za temp,. aby coś wyjaśniły....

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq ale ja robiłam w 3dc badania hormonalne i LH w normie, niziutkie jak nigdy. Więc sądzę że testy owulacyjne w tym cyklu maja sens. A ten w 17dc na 100% był pozytywny bo pozostałe 3 to już sama nie wiem, trudne do interpretacji. Ale cóż, moje nerwy nic tu nie dadzą. Zmierzyła bym o tej porze co zawsze dzisiaj, ale co zrobię jak nie mogę cholera spać i budzę się sama przed budzikiem. No nic, czekam. Może faktycznie owulka będzie później. Mam nadzieję, że w ogóle będzie. Aaaaa dupa z tym. Idę wleźć na małża.

Katja, Anuśka, Nasturcja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idź idź.....to ja 3mam kciuki za owulkę...a Ty się wyszalej....ja mam post przymusowy to zazdroszczę:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica miłego szaleństwa na małżu hee ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anast..... nadal ciche dni....nadal wyposzczona, mdłości, zawroty głowy, brak apetytu i takie tam....hehehe
    Twój synuś już ma 6lat....to tyle ile ja się starałam...heheh ale dużego już chłopca masz...
    mam nadzieję, że humorek dopisuje...i masz rację - KROKODYLKU to tylko program musisz wsłuchiwać się w siebie...
    ja mierzyłam elektronicznym i nie narzekałam na niego....
    hehehe dzisiaj przeglądałam "żele - wspomagacze" i aż 8aplikatorów się przeterminowało - dupencja ze mnie że wcześniej nie spojrzałam, bo mogłam oddać, a teraz musiałam wyrzucić....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 11:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewoje :)
    Powiem wam szczerze, że tak mi się nie chce rano wkładać termometra do bożeny... o ludzie :/
    I nie wiem jak głęboko mam go włożyć i wydaje mi się, że za każdym razem jest inaczej. Raz głębiej, raz płyciej.

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Anastazja, nie wiem co u tej drugiej Neny, pewnie leży gdzieś w melinie i trzeźwieje...;)
    A u mnie...czekam na @, ogólnie jestem bardzo zestresowana, nerwy mnie szarpią ostatnio okrutnie. Mam karę i nie mogę wychodzić ze swojego pokoju ;) M. mi nie pozwala, dopóki nie zmądrzęję i przestanę wykańczać się tymi nerwami :)

Anastazjaaa, Katja, Tamka, justta lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Hej dziewoje :)
    Powiem wam szczerze, że tak mi się nie chce rano wkładać termometra do bożeny... o ludzie :/
    I nie wiem jak głęboko mam go włożyć i wydaje mi się, że za każdym razem jest inaczej. Raz głębiej, raz płyciej.
    Hehe, Nastka, znajdź sobie jakiś punkt na termometrze i wkładaj zawsze na tą głębokość. Ja już mam to obcykane :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, wykorzystałam małża drugi raz dzisiaj i od razu mi nerw przeszedł, przynajmniej trochę. :PPP

Anastazjaaa moje pierwsze skojarzenie z tą moją tempką to też było zagnieżdżenie, ale co ja się tam znam.
    Na razie zobaczę co będzie dalej z tempkami i co mi OF pokaże, a jak się wkurzę to zaznaczę na koniec cyklu owulkę ręcznie. :)

Malenq, Katja, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziń dybry,

ja tak szybko i krótko na razie

Nastka, a może zamiast do bożeny to do paszczy wkładaj? ja mierzę w buzi, tzn teraz nie mierzę :P ale ogólnie tak i o tyle jest to wygodne, że nawet podczas @ możesz mierzyć

Nena, ja też trzeźwieję, głowa mi pęka, uhh

a wczoraj ledwo małża spuściłam z oczu na imprezie, idąc na parkiet pokręcić zadkiem, a tu już dopadła do niego przyszła panna młoda w welonie (3 panieńskie były!) i zwierzyła mu się, że wątpliwości ma! a co to on, kurna -psycholog małżeński? zachowałam jednakże zimną krew, możecie być ze mnie dumne...

Nasturcja, Krokodylica, Nenaaa, Katja, Malenq, justta lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka, ja w paszczy mierzyłam w ostatnim cyklu i wychodziły mi wierzchołki. Dlatego teraz chciałam zobaczyć jak będzie mi się mierzyć dowcipnie. No trudno, przemęczę się do końca cyklu a potem zobaczymy.

Ja raczej należę do zazdrośnic. Może nie aż tak jak kiedyś, ale wciąż, wciąż... Mężowi ufam, ale kobietom nie :P
    Także Tamka, podziwiam Cię, hehe :P

Nena jak tam Twoja temperatura? Ciotka przyszła czy nie? Testujesz? Co się w ogóle dzieje? ;)

Krokodylica, Nenaaa, Tamka, Katja lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zaraz jedziemy na obiad do teściów. A potem mała przejażdżka na moto, chociaż kawałeczek, bo pogoda paskudna to nigdzie dalej się nie będę wypuszczać. Do zobaczenia wieczorkiem.

Nenaaa lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Nena jak tam Twoja temperatura? Ciotka przyszła czy nie? Testujesz? Co się w ogóle dzieje? ;)
    Nastia, tempka odbiła ale wydaje mi się, ze to z powodu stresu i głupich snów, bo obudziłam się taka podminowana. Ciotki jeszcze ni ma. Przesunęłam se owulkę na 13 dc, także już od dawna w 15 dc jestem. Stoję w miejscu, w ogóle się nie rozwijam ;) A samopoczucie nadal na @, nic się nie dzieje...:)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, nadrobilam, pol dnia obsuwy i tyyyle do czytania! ;-)

Aniu, jak ktos jest chamem to mu nawet prof zwyczajny przed nazwiskiem nie pomoze... Niestety, jest to bardzo przykre, ze zdarzaja sie takie sytuacje w rodzinie i to miedzy rodzenstwem ale jak patrze na rodzona siostre mojego ojca to nie wierze, ze mieli tych samych rodzicow! Chciwa egoistka, ktora widzi tylko czubek wlasnego nosa... Siostra mojej tesciowej to samo, moja tesciowa istny aniol, a tamta tylko JA, MNIE, MOJE.. Madrze piszesz, ze maluszek nie jest niczemu winny , ale z jego rodzicami kontakt moze byc ograniczony do kulturalnego minimum

Krokodyl, jak w zeszlym cyklu strasznie czekalam na owu, to mam wrazenie ze zlosliwie mi sie przesuwala, autentycznie! To w gore i myslalam, ze to juz, to na drugi dzien dol ... A Ty i tak ujezdzasz meza non stop wiec sie nie martw ;-) na bank traficie w odpowiedni moment :P powiem Ci slynne slowa, za ktore mnie pokochasz - wyluzuj! :P

Nenek, juz nam tu zakropkowane mowily, ze objawy sa jak na okres wiec nie plakusiaj! Wiem swoje i trzymam kciuki ;-)

Krokodylica lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa mocno trzymam, żeby @ już nie przyszła, a objawami @ się nie przejmuj tak jak Tamka mówi

Test z dzisiaj, kreseczka już bardzo wyraźna

0be924ccab729e9am.jpg

I dwa do porównania ;-)

fdae19eac75ec343m.jpg

Dziewczynki my już po imprezce, teraz trzeba odpocząć chwilkę, miłego popołudnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 15:25

Katja, Malenq, Tamka, Krokodylica, Nasturcja, Anastazjaaa, Emily83, Naadame lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta jakie piękne te II kreseczki! :D

justta lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekne krechy!

justta lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta piękne kreseczki i skarpeteczki też :)

Tamka nie wiem jak to jest z tą owulką u mnie, może też się ze mną droczy, mam tylko nadzieję, że w ogóle będzie....

Ja już pojeździłam, i na małżu i na motocyklu. ;)
    Ale deszcz zaczął padać więc jestem z powrotem w domku.
    Zaczyna się kolejny mecz ekstraligi żużlu więc oglądam. :)

A Wy jak tam przy niedzieli?

Katja, justta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie dostałam @... :/ i dupa z tym wszystkim :(

‹‹ 322 323 324 325 326 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ