My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrokodylku nie wiem co Ci napisać, bo faktycznie te Twoje tempki są.... uhmmm
, ale jak miałaś śluz płodny to może coś jest na rzeczy??? nie kieruj się testami owulacyjnymi bo u nas - kobietek PCO one wychodzą nie miarodajne.....
czasami przed samą @ może taki test pokazać owulkę hehehehe....
3mam jednak kciuki za temp,. aby coś wyjaśniły.... -
Malenq ale ja robiłam w 3dc badania hormonalne i LH w normie, niziutkie jak nigdy. Więc sądzę że testy owulacyjne w tym cyklu maja sens. A ten w 17dc na 100% był pozytywny bo pozostałe 3 to już sama nie wiem, trudne do interpretacji. Ale cóż, moje nerwy nic tu nie dadzą. Zmierzyła bym o tej porze co zawsze dzisiaj, ale co zrobię jak nie mogę cholera spać i budzę się sama przed budzikiem. No nic, czekam. Może faktycznie owulka będzie później. Mam nadzieję, że w ogóle będzie. Aaaaa dupa z tym. Idę wleźć na małża.
Katja, Anuśka, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnast..... nadal ciche dni....nadal wyposzczona, mdłości, zawroty głowy, brak apetytu i takie tam....hehehe
Twój synuś już ma 6lat....to tyle ile ja się starałam...heheh ale dużego już chłopca masz...
mam nadzieję, że humorek dopisuje...i masz rację - KROKODYLKU to tylko program musisz wsłuchiwać się w siebie...
ja mierzyłam elektronicznym i nie narzekałam na niego....
hehehe dzisiaj przeglądałam "żele - wspomagacze" i aż 8aplikatorów się przeterminowało - dupencja ze mnie że wcześniej nie spojrzałam, bo mogłam oddać, a teraz musiałam wyrzucić....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 11:24
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Anastazja, nie wiem co u tej drugiej Neny, pewnie leży gdzieś w melinie i trzeźwieje...
A u mnie...czekam na @, ogólnie jestem bardzo zestresowana, nerwy mnie szarpią ostatnio okrutnie. Mam karę i nie mogę wychodzić ze swojego pokojuM. mi nie pozwala, dopóki nie zmądrzęję i przestanę wykańczać się tymi nerwami
Anastazjaaa, Katja, Tamka, justta lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Hej dziewoje
Powiem wam szczerze, że tak mi się nie chce rano wkładać termometra do bożeny... o ludzie
I nie wiem jak głęboko mam go włożyć i wydaje mi się, że za każdym razem jest inaczej. Raz głębiej, raz płyciej. -
No, wykorzystałam małża drugi raz dzisiaj i od razu mi nerw przeszedł, przynajmniej trochę. :PPP
Anastazjaaa moje pierwsze skojarzenie z tą moją tempką to też było zagnieżdżenie, ale co ja się tam znam.
Na razie zobaczę co będzie dalej z tempkami i co mi OF pokaże, a jak się wkurzę to zaznaczę na koniec cyklu owulkę ręcznie.Malenq, Katja, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
dziń dybry,
ja tak szybko i krótko na razie
Nastka, a może zamiast do bożeny to do paszczy wkładaj? ja mierzę w buzi, tzn teraz nie mierzęale ogólnie tak i o tyle jest to wygodne, że nawet podczas @ możesz mierzyć
Nena, ja też trzeźwieję, głowa mi pęka, uhh
a wczoraj ledwo małża spuściłam z oczu na imprezie, idąc na parkiet pokręcić zadkiem, a tu już dopadła do niego przyszła panna młoda w welonie (3 panieńskie były!) i zwierzyła mu się, że wątpliwości ma! a co to on, kurna -psycholog małżeński? zachowałam jednakże zimną krew, możecie być ze mnie dumne...Nasturcja, Krokodylica, Nenaaa, Katja, Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka, ja w paszczy mierzyłam w ostatnim cyklu i wychodziły mi wierzchołki. Dlatego teraz chciałam zobaczyć jak będzie mi się mierzyć dowcipnie. No trudno, przemęczę się do końca cyklu a potem zobaczymy.
Ja raczej należę do zazdrośnic. Może nie aż tak jak kiedyś, ale wciąż, wciąż... Mężowi ufam, ale kobietom nie
Także Tamka, podziwiam Cię, hehe
Nena jak tam Twoja temperatura? Ciotka przyszła czy nie? Testujesz? Co się w ogóle dzieje?Krokodylica, Nenaaa, Tamka, Katja lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Nena jak tam Twoja temperatura? Ciotka przyszła czy nie? Testujesz? Co się w ogóle dzieje?
A samopoczucie nadal na @, nic się nie dzieje...
-
Uff, nadrobilam, pol dnia obsuwy i tyyyle do czytania!
Aniu, jak ktos jest chamem to mu nawet prof zwyczajny przed nazwiskiem nie pomoze... Niestety, jest to bardzo przykre, ze zdarzaja sie takie sytuacje w rodzinie i to miedzy rodzenstwem ale jak patrze na rodzona siostre mojego ojca to nie wierze, ze mieli tych samych rodzicow! Chciwa egoistka, ktora widzi tylko czubek wlasnego nosa... Siostra mojej tesciowej to samo, moja tesciowa istny aniol, a tamta tylko JA, MNIE, MOJE.. Madrze piszesz, ze maluszek nie jest niczemu winny , ale z jego rodzicami kontakt moze byc ograniczony do kulturalnego minimum
Krokodyl, jak w zeszlym cyklu strasznie czekalam na owu, to mam wrazenie ze zlosliwie mi sie przesuwala, autentycznie! To w gore i myslalam, ze to juz, to na drugi dzien dol ... A Ty i tak ujezdzasz meza non stop wiec sie nie martwna bank traficie w odpowiedni moment
powiem Ci slynne slowa, za ktore mnie pokochasz - wyluzuj!
Nenek, juz nam tu zakropkowane mowily, ze objawy sa jak na okres wiec nie plakusiaj! Wiem swoje i trzymam kciukiKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Nenaa mocno trzymam, żeby @ już nie przyszła, a objawami @ się nie przejmuj tak jak Tamka mówi
Test z dzisiaj, kreseczka już bardzo wyraźna
I dwa do porównania
Dziewczynki my już po imprezce, teraz trzeba odpocząć chwilkę, miłego popołudnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 15:25
Katja, Malenq, Tamka, Krokodylica, Nasturcja, Anastazjaaa, Emily83, Naadame lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
justta piękne kreseczki i skarpeteczki też
Tamka nie wiem jak to jest z tą owulką u mnie, może też się ze mną droczy, mam tylko nadzieję, że w ogóle będzie....
Ja już pojeździłam, i na małżu i na motocyklu.
Ale deszcz zaczął padać więc jestem z powrotem w domku.
Zaczyna się kolejny mecz ekstraligi żużlu więc oglądam.
A Wy jak tam przy niedzieli?Katja, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny