My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam ponownie
wybaczcie , że tak długo , ale mój Luby pojechał do szkoły (jest młodszy, ale już dawno pełnoletni )i mnie dorwał telefonicznie
Coś o sobie... Staramy się w zasadzie od niedawna - choć chyba czas kontra emocje nie ma większego znaczenia...Od stycznia się nie zabezpieczamy...a od marca bacznie obserwuję siebie...
Jestem dość zarobiona i zabiegana...Wpadłam w taki wir pracy, że już nie umiem chyba usiedzieć - teraz uczę się jak odpoczywać...
Biegam pomiędzy Restauracją - manager a Fitness Klubem - trenerka.
I tak mija dzień za dniem, tydzień za tygodniem... miesiąc w miesiąc zdają się czasem być takie same...
Zapisana już byłam na siłownie! - Chciałam kondycję poprawić sobie i ciało, jako że jest to moje narzędzie pracy, a że krótko pracuję to nie wyglądam jak powinnam możeAle po pierwszych dwóch treningach raz, że nie mogłam prawie zajęć prowadzić a dwa dorwałam książkę o planowaniu dziecka i wyraźnie było napisane, że przetrenowanie nie wpływa korzystnie...
Teraz już tylko ćwiczę kiedy muszę - czyli w pracy.
Miało być krótkoA tu o !
Ps. Długo myślę dlaczego jeszcze nie - i już wiem ,że to z psychiką moją coś jest nie tak...
Pozdrawiam -
ahahaha
To czad
Fakt faktem wymiksowana jestem totalnie
Pedagog specjalny pracujący jako manager i mega nieśmiała (nikt mi nie wierzy bo się zacieszam non stop i dużo gadam -widać po tym ile piszę) jako trenerka ...
Nawet nie wiecie jak się cieszę ,że się odważyłam na to forum
Emily83, Anuśka, Katja lubią tę wiadomość
-
Ja jestem
Krokodylku samopoczucie jak tempka - górki i doliny - ale generalnie nie jest najgorzej teraz. Pod kocyk pewnie wskocze, z herbatką będzie gorzej, większa szansa na piwko
przyjaciel mojego męża wpada do nas i mam nadzieję że namówię ich w końcu żebyśmy Akademię Wampirów obejrzeli
Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
A ja wyszłam bo sądziłam,że sama zostalam
Zdecydownie relaks wskazany!
Ja osobiście wybrałam wanne i odrobinę nalewki domowej
Mmmm...
Relaks = (mam nadzieję) pozytywne myślenienauki odpoczynku ciąg dalszy, bo od jutra znów gonitwa...
justta, Katja lubią tę wiadomość
-
Witaj Naamade wśród nas
Smarta śliczna psina i dobrze że samopoczucie trochę lepsze
Krokodylku poszalałaś z awatarem - mega
Gdzie reszta kobitek pewnie jeszcze odpoczywają, ja już sama, M pojechał do pracy, dzisiaj jestem wykończona,kładę się szybciej do łóżka i czekam na rozwój wydarzeń co tam jutro u Neny
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Poszlajałam się po okolicy i właśnie ściągnęłam do domu
Witaj Nadame
Tak między nami Nadame, taka mała rada...uważaj na to towarzystwo tutaj...
Tu przebywają kobiety mocno poharatane psychicznie przez nadmiar estrogenów...Nie ma dla nich już ratunku...no cóż. Prochy jakieś też tu krążą...wyobraź sobie, że głównie bez recepty!...szok. Nadame to nie jest jednak najgorsze, to jeszcze nic...aż boję się mówić o tym głośno...no dobra, powiem...wydaje mi się, a w sumie to jestem pewna, że One...uprawiają sex bez zabezpieczenia! Niektóre nawet 3 razy dziennie! W imię Ojca i Syna...
Podejrzane towarzystwo, mówię Ci.
No nie da się ukryć, że jestem tu najpoważniejszą i najrozsądniejszą osobą.
Także Nadame, ostrzegłam i mam nadzieję, że zostanie to między nami. PowodzeniaTamka, Anastazjaaa, helenkq, Krokodylica, Katja lubią tę wiadomość