My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wistful wrote:ślij natychmiast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ależ poleciałam jadem
W byciu wredną jestem naprawdę dobra
Ja mam pieska i sunię. Pieska dostałam 8lat temu jak kuzynka się przeprowadzała i nie mogła go zabrać ze sobą więc wylądował u nasMały czarny kundelek. A druga to sunia znaleziona w sierpniu w lesie na grzybach. To chyba jakiś skundlony owczarek belgijski. Ma już chyba z pół roku i jest najbardziej kochanym psiurem na świecie
No i mam jeszcze adoptowanego ze schroniska kota. Takie moje małe zoo. A oprócz tego mam męża, córkę swoją urodzoną i syna swojego adoptowanego
Uffff ale się rozpisałam
Ania84 a jak wyjdą dobre wyniki to co dalej????????wistful, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Misi@ u mnie też 2.01 wiruski w sam raz na owu będą
Anuska to ja też chcę takie wredne życzenia
Dobranoc:*
Życzę Ci moja droga, żebyś straciła tą piękną figurę na rzecz ogromnego brzuszyska, żebyś miała taki apetyt, że koń z kopytami to za mało, żebyś miała cerę popsutą jak na dziewczynkę a na koniec niech się okaże, że to będzie chłopakMisi@, Asiula86, Katjaa, Nieukowa, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Koleżanka właśnie pojechała (miało być jutro, ale dogodnych połączeń brak), więc mam chwilę na forum.
Misia - pięknie zamknęłaś rok! Serdecznie gratuluję, niech zdrowo rośnie!
Malenq - zaciskasz dalej te nogi, hę???
Wszystkim Wam już dziś życzę samej pomyślności w Nowym Roku, oby przyniósł szczęście, spokój i spełnienie marzeń. Dziękuję Wam za te kilka przemiłych miesięcy i życzyłabym sobie oraz innym, żebyśmy tu wszystkie na forum dawały i otrzymywały wsparcie jakiego potrzebujemy i oczekujemy - w końcu smutek dzielony z kimś jest połową smutku a radość się mnoży kiedy się ją dzieli.
Misi@, Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Anuska generalnie posiew to formalnosc.. ale jelsi wyjda bakterie jakies..to niestety odlaza biopsje bo nie moze byc zadnych bakterii podczas biopsji ..bopo porstu moga niszczyc te mini plemniki
wiec jelsibeda bakterie to wszystko sie odwlecze i to podejrzewam ze o sporo.. tzn leczene antybipstykiem za ten czas pewnie wyniki znowu moga spasc i znowu kuracja.. ;/
wiec lepiej zeby nie bylo nic w tymposiewie .. ;/
-
Ania_84 wrote:Anuska generalnie posiew to formalnosc.. ale jelsi wyjda bakterie jakies..to niestety odlaza biopsje bo nie moze byc zadnych bakterii podczas biopsji ..bopo porstu moga niszczyc te mini plemniki
wiec jelsibeda bakterie to wszystko sie odwlecze i to podejrzewam ze o sporo.. tzn leczene antybipstykiem za ten czas pewnie wyniki znowu moga spasc i znowu kuracja.. ;/
wiec lepiej zeby nie bylo nic w tymposiewie .. ;/Ania_84, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Aha To ja Ci życzeń nie będę składała, ale jak tak już lecę tą wrednością, to życzę Twojemu M bolących jąder (po biopsji) jak najszybciej
Anuśka, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:No to życzę Ci żebyś się nie mogła alkoholu napić, żeby Cię odrzucało od wszystkiego mimo głodu, bóli w krzyżu, no i żebyś musiała wypić tą wodę z cukrem jak jakaś pszczoła (aż prawie do porzygania) na teście obciążenia glukozą
Ależ poleciałam jadem
W byciu wredną jestem naprawdę dobra
Ja mam pieska i sunię. Pieska dostałam 8lat temu jak kuzynka się przeprowadzała i nie mogła go zabrać ze sobą więc wylądował u nasMały czarny kundelek. A druga to sunia znaleziona w sierpniu w lesie na grzybach. To chyba jakiś skundlony owczarek belgijski. Ma już chyba z pół roku i jest najbardziej kochanym psiurem na świecie
No i mam jeszcze adoptowanego ze schroniska kota. Takie moje małe zoo. A oprócz tego mam męża, córkę swoją urodzoną i syna swojego adoptowanego
Uffff ale się rozpisałam
Ania84 a jak wyjdą dobre wyniki to co dalej????????Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Anuska generalnie posiew to formalnosc.. ale jelsi wyjda bakterie jakies..to niestety odlaza biopsje bo nie moze byc zadnych bakterii podczas biopsji ..bopo porstu moga niszczyc te mini plemniki
wiec lepiej zeby nie bylo nic w tymposiewie .. ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakończyłam dziś o 18 pracę i mam wolne AŻ dwa dni! Wyobrażacie sobie?
Owulacji znów w tym cyklu nie mam. Susza, testy wychodzą ujemne. I znów przeklinam duphastonTak sobie myślę jak długo tym razem mój cykl potrwa? Znów 40 dni? Ech... Tęsknię za moimi normalnymi 28 dniowymi cyklami z owulką... Normalnie wszystko w moim organizmie się poprzestawiało i nie jest takie samo jak parę miesięcy temu.
Oczywiście z okazji braku owulacji uchleję się jutro kilkoma łukami Baileys, bzyknę męża i pójdę spać. Perfekcyjny Sylwester -
nick nieaktualnyDzien dobry!
Marnut piękne życzenia. Mam nadzieje ze sie spełnia
Ja życzę Wam spełnienia marzeń . choćby tego jednegow Nowym Roku ! Wsparcia boono jest bardzo ważne dla każdej z nas.
Mam nadzieję ze wszystkie Anuskowe życzenia sie sprawdza , choć przeraża mnie myśl o pogryzionych skutkach
Aniu trzymam kciuki za M i posiew...
Ani wykorzystać te dwa dni na odpoczynek i relaks i może faktycznie w Nowym Roku zacznij rozglądać sie za czym nowym. Stres Tutaj nie pomaga:/
Wistful nie poddawaj sie, będzie dobrze!
Wszystkim przyszłym mama zycze by jak najszybciej ujrzały uśmiech swojego bobasa .
I oczywiście kochane zdrowia...:*
No mam nadzieje ze tym razem nie skazuje mi tel przed wysłaniem :pMalenq, Asiula86, Katjaa, LaRa, Anuśka, ara lubią tę wiadomość
-
Ani, też życzę Ci, abyś w te dwa dni choć odrobinę odpoczęła
No i stosunkowo udanego Sylwestra
Dziewczynki, życzę Wam udanego dnia!
Malenq, jeszcze dwa dni i Kosia może wychodzić
Ania, czekamy na wieści w związku z badaniami mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 07:27
Misi@, Malenq lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyHej dziewuszki.
Misi@ - po cichu gratuluję.
Dobrze, że ciąża trwa 9 m-cy to może któraś mnie w odpowiednim czasie poczęstuje wiruskami
Dziewczynki życzę Wam z okazji nadchodzącego Nowego roku, owulantkom - samych pozytywnych testów, a zafasolkowanym bezbolesnych porodów i pogryzionych sutkówKatjaa, Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Wpadam z ranka do Was, mam ciekawy link dotyczący mierzenia temperatury. Jeśli macie ochotę zjedźcie na dół i poczytajcie takie drobne ciekawostki o termometrze i małe życiowe ułatwienie może się przydać. Miłego dnia.
http://nprtech.ehost.pl/Technika_NPR1.html
Misi@ lubi tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualnyDzień dobry Kochane!!! Życzę Wam Sylwestra do białego rana i sobie też!!!Anuśka wrote:Oj Tobie to polecę
Życzę Ci moja droga, żebyś straciła tą piękną figurę na rzecz ogromnego brzuszyska, żebyś miała taki apetyt, że koń z kopytami to za mało, żebyś miała cerę popsutą jak na dziewczynkę a na koniec niech się okaże, że to będzie chłopak
Misi@ lubi tę wiadomość