X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu trzymam kciuki :)
    Ale słaodziaka zapodałaś :)
    Dobranoc <3

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wistful wrote:
    ślij natychmiast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    No to życzę Ci żebyś się nie mogła alkoholu napić, żeby Cię odrzucało od wszystkiego mimo głodu, bóli w krzyżu, no i żebyś musiała wypić tą wodę z cukrem jak jakaś pszczoła (aż prawie do porzygania) na teście obciążenia glukozą ;D Ależ poleciałam jadem :) W byciu wredną jestem naprawdę dobra :D

Ja mam pieska i sunię. Pieska dostałam 8lat temu jak kuzynka się przeprowadzała i nie mogła go zabrać ze sobą więc wylądował u nas :) Mały czarny kundelek. A druga to sunia znaleziona w sierpniu w lesie na grzybach. To chyba jakiś skundlony owczarek belgijski. Ma już chyba z pół roku i jest najbardziej kochanym psiurem na świecie :) No i mam jeszcze adoptowanego ze schroniska kota. Takie moje małe zoo. A oprócz tego mam męża, córkę swoją urodzoną i syna swojego adoptowanego :) Uffff ale się rozpisałam :)

Ania84 a jak wyjdą dobre wyniki to co dalej????????

wistful, Arienna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ po cichutku gratuluję!!! :)

Misi@ lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Misi@ u mnie też 2.01 wiruski w sam raz na owu będą :D
    Anuska to ja też chcę takie wredne życzenia :D
    Dobranoc <3 :*
    Oj Tobie to polecę :D

Życzę Ci moja droga, żebyś straciła tą piękną figurę na rzecz ogromnego brzuszyska, żebyś miała taki apetyt, że koń z kopytami to za mało, żebyś miała cerę popsutą jak na dziewczynkę a na koniec niech się okaże, że to będzie chłopak :P

Misi@, Asiula86, Katjaa, Nieukowa, ara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Koleżanka właśnie pojechała (miało być jutro, ale dogodnych połączeń brak :/), więc mam chwilę na forum.

Misia - pięknie zamknęłaś rok :D! Serdecznie gratuluję, niech zdrowo rośnie!

Malenq - zaciskasz dalej te nogi, hę???

Wszystkim Wam już dziś życzę samej pomyślności w Nowym Roku, oby przyniósł szczęście, spokój i spełnienie marzeń. Dziękuję Wam za te kilka przemiłych miesięcy i życzyłabym sobie oraz innym, żebyśmy tu wszystkie na forum dawały i otrzymywały wsparcie jakiego potrzebujemy i oczekujemy - w końcu smutek dzielony z kimś jest połową smutku a radość się mnoży kiedy się ją dzieli :).

Misi@, Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska generalnie posiew to formalnosc.. ale jelsi wyjda bakterie jakies..to niestety odlaza biopsje bo nie moze byc zadnych bakterii podczas biopsji ..bopo porstu moga niszczyc te mini plemniki ;)

wiec jelsibeda bakterie to wszystko sie odwlecze i to podejrzewam ze o sporo.. tzn leczene antybipstykiem za ten czas pewnie wyniki znowu moga spasc i znowu kuracja.. ;/
    wiec lepiej zeby nie bylo nic w tymposiewie .. ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ cichutko gratuluje :)

Misi@ lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Anuska generalnie posiew to formalnosc.. ale jelsi wyjda bakterie jakies..to niestety odlaza biopsje bo nie moze byc zadnych bakterii podczas biopsji ..bopo porstu moga niszczyc te mini plemniki ;)

wiec jelsibeda bakterie to wszystko sie odwlecze i to podejrzewam ze o sporo.. tzn leczene antybipstykiem za ten czas pewnie wyniki znowu moga spasc i znowu kuracja.. ;/
    Aha To ja Ci życzeń nie będę składała, ale jak tak już lecę tą wrednością, to życzę Twojemu M bolących jąder (po biopsji) jak najszybciej ;D

Ania_84, Asiula86 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Aha To ja Ci życzeń nie będę składała, ale jak tak już lecę tą wrednością, to życzę Twojemu M bolących jąder (po biopsji) jak najszybciej ;D
    hahah zaraz mu toprzeczytam :P

Anuśka, Asiula86 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No to życzę Ci żebyś się nie mogła alkoholu napić, żeby Cię odrzucało od wszystkiego mimo głodu, bóli w krzyżu, no i żebyś musiała wypić tą wodę z cukrem jak jakaś pszczoła (aż prawie do porzygania) na teście obciążenia glukozą ;D Ależ poleciałam jadem :) W byciu wredną jestem naprawdę dobra :D

Ja mam pieska i sunię. Pieska dostałam 8lat temu jak kuzynka się przeprowadzała i nie mogła go zabrać ze sobą więc wylądował u nas :) Mały czarny kundelek. A druga to sunia znaleziona w sierpniu w lesie na grzybach. To chyba jakiś skundlony owczarek belgijski. Ma już chyba z pół roku i jest najbardziej kochanym psiurem na świecie :) No i mam jeszcze adoptowanego ze schroniska kota. Takie moje małe zoo. A oprócz tego mam męża, córkę swoją urodzoną i syna swojego adoptowanego :) Uffff ale się rozpisałam :)

Ania84 a jak wyjdą dobre wyniki to co dalej????????
    nie dziękuję za te wspaniałe życzenia. ja też mam pieska takiego chudziutkiego. podziwiam za decyzję o adopcji. mój chrześniak też jest adoptowany.

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:

wspieram duchowo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki znikam do spania. już chcę się wyłaczyc i nie mysleć tyle bo oszaleję :) dobrej nocy wszystkim, zaburzonej seksem. papapa

Anuśka, Asiula86, Misi@, Katjaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakończyłam dziś o 18 pracę i mam wolne AŻ dwa dni! Wyobrażacie sobie? :D
    Owulacji znów w tym cyklu nie mam. Susza, testy wychodzą ujemne. I znów przeklinam duphaston :/ Tak sobie myślę jak długo tym razem mój cykl potrwa? Znów 40 dni? Ech... Tęsknię za moimi normalnymi 28 dniowymi cyklami z owulką... Normalnie wszystko w moim organizmie się poprzestawiało i nie jest takie samo jak parę miesięcy temu.
    Oczywiście z okazji braku owulacji uchleję się jutro kilkoma łukami Baileys, bzyknę męża i pójdę spać. Perfekcyjny Sylwester ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Marnut piękne życzenia. Mam nadzieje ze sie spełnia :)
    Ja życzę Wam spełnienia marzeń . choćby tego jednego :D w Nowym Roku ! Wsparcia boono jest bardzo ważne dla każdej z nas.
    Mam nadzieję ze wszystkie Anuskowe życzenia sie sprawdza , choć przeraża mnie myśl o pogryzionych skutkach o.O :D
    Aniu trzymam kciuki za M i posiew...
    Ani wykorzystać te dwa dni na odpoczynek i relaks i może faktycznie w Nowym Roku zacznij rozglądać sie za czym nowym. Stres Tutaj nie pomaga:/
    Wistful nie poddawaj sie, będzie dobrze!
    Wszystkim przyszłym mama zycze by jak najszybciej ujrzały uśmiech swojego bobasa .
    I oczywiście kochane zdrowia...:*
    No mam nadzieje ze tym razem nie skazuje mi tel przed wysłaniem :p

Malenq, Asiula86, Katjaa, LaRa, Anuśka, ara lubią tę wiadomość

• Asiula86 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani, też życzę Ci, abyś w te dwa dni choć odrobinę odpoczęła :)
    No i stosunkowo udanego Sylwestra ;)

Dziewczynki, życzę Wam udanego dnia!
    Malenq, jeszcze dwa dni i Kosia może wychodzić ;)

Ania, czekamy na wieści w związku z badaniami męża :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 07:27

Misi@, Malenq lubią tę wiadomość

Słabość jest siłą w nas...
    Starania od 2014
    2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
    2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
    2020-2023 5 transferów po porodzie
    2024 5ta procedura in vitro 1 transfer :-(
    5 ❄️ czeka
    Łącznie 18 transferów
    23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB :(
    31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA :(
    08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB :-(
    10.2019 Synek (4BA) ❤️
    Never give up

13.11.2024 transfer 4BA
    10 dpt beta 84,8
    12 dpt beta 122,0
    14 dpt beta 294,5
    17 dpt beta 1.247,0
    22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
    26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
    29 dpt beta 22.515,0
    30 dpt CRL 5,9mm
    05.2025 Córeczka (4BA) ❤️
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia- gratulacje kochana :*

Misi@ lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki.
    Misi@ - po cichu gratuluję.
    Dobrze, że ciąża trwa 9 m-cy to może któraś mnie w odpowiednim czasie poczęstuje wiruskami :)

Dziewczynki życzę Wam z okazji nadchodzącego Nowego roku, owulantkom - samych pozytywnych testów, a zafasolkowanym bezbolesnych porodów i pogryzionych sutków :)

Katjaa, Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, zycze szalonego sylwestra!!! pijcie i tańczcie duzo;)

pamietajcie, że przed sylwestrem,coś też ma wystrzelić pod kołderką i oby to był celny strzał;) buziaki

Katjaa, Malenq, Misi@, ara lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Wpadam z ranka do Was, mam ciekawy link dotyczący mierzenia temperatury. Jeśli macie ochotę zjedźcie na dół i poczytajcie takie drobne ciekawostki o termometrze i małe życiowe ułatwienie może się przydać. Miłego dnia.

http://nprtech.ehost.pl/Technika_NPR1.html

Misi@ lubi tę wiadomość

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane!!! Życzę Wam Sylwestra do białego rana i sobie też!!! :D
    Anuśka wrote:
    Oj Tobie to polecę :D

Życzę Ci moja droga, żebyś straciła tą piękną figurę na rzecz ogromnego brzuszyska, żebyś miała taki apetyt, że koń z kopytami to za mało, żebyś miała cerę popsutą jak na dziewczynkę a na koniec niech się okaże, że to będzie chłopak :P
    Anuska jestem przerażona tymi życzeniami... Ale czegóż to się nie zniesie dla dzieciątka!!! Nie wiem czy dziękować czy nie..... więc przesyłam buziaki <3

Misi@ lubi tę wiadomość

‹‹ 3301 3302 3303 3304 3305 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ