My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, życzę nam dużo miłości, zdrowia, spełnienia marzeń, cierpliwości, spokoju ducha i wygranego na loterii kropka
Misi@ napije się dzisiaj za Ciebie i za siebieoby następny sylwester był już u mnie na trzeźwo
Anuśka, choco, Katjaa, wistful, Nieukowa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
w przyszłym roku nam się uda!!!!!
a tak wogóle to boję się, że mam nawrot jelitowki, żółądek mi fika, mdli mnie eh...wzięłam tabletki, najwyżej wszystkich dziś zarażębęda myśleli, że rzygaja przez %%%
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 13:33
-
nick nieaktualny
-
bryyy;) co słychać
aha, obcięłam sięwyszło trochę inaczej, bo fryzjerka doradziła mi na początek dłuższą wersję
dzisiaj będę chodzącym kiczem;) cekinowa mała czarna, cekinowe kolczyki i moj J ma mi kupic brokat do włosów;) juhu;) uwielbiam okazjonalny kicz;)
aaaa;) i mam rajstopy w grochy;)Katjaa, Czarnula87, Asiula86, choco, Malenq, Giussta, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:w żołądku? o matko, zjadłam go?
to przez te lodowe środy;)Zeżarłaś fasola
Nie ważne jak ważne żeby się dało
Bry Olga a Ty dzisiaj gdzie balujesz?
Blondik pokaż fotkę jaka Ci wyszła ta fryzkonwalianka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
No i mam już wynik testu- po pięciu minutach nadal jedna kreska
Obiecałam, obiecałam i zaznaczam. Od jutra luteina i dawaj w Nowy Rok z NOWYM CYKLEM
Zasuwam dalej do kuchni.
Byłam w aptece pod pretekstem kupienia soku z pokrzywy.
Blondik, Misi@ lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie sylwester w domu i to bez drugiej połówki w tym roku. tak się głupio złozyło. ehh zero pocieszenia. od rana spaprany dzień. ale nic, wreszcie się doczekam. a jak do wiosny nie zaciążę to szoruję na badania. Szczegółowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 14:32
-
Witam Kochane
ja dosłownie na na troszke
szykujemysie ..
Dziewczyny kazdej z was zycze zdrowka szczescia oby ten rok dal nam wszystkim więcej szczescia i pomyślności super sexu tego nigdy za duzo
radosci z dzieciaczków a tym ktore czekaja radosci w postaci pozyrywow
mam nadzieje ze ten rok okaze sie dla nas łaskawy choc pamiętajcie wszystkie ze to my tworzymy nasze szczęście duzo pozytywnej energii bo pozytywne myslenie przyciaga szczęście
nigdy sue nie zmieniajcue bo takie jestescie najkoxhansze
dla waszych polowek duzo zdrowka pocieszy z was aby zawsze dawali wam oparcie oraz zeby to oparcie znaleźli w was buziaki do siego roku :*Malenq, Nieukowa, Giussta, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Witam
Chcialam Wam zyczyc wszystkiego dobrego w Nowym Rokuzielonych zakonczen wykresow
wieeeelkich brzuchow! a takze duuuuzo duuuzo zdrowka!
Misi@, cichutko gratuluje
Anastazja, super ze udalo Ci sie skierowanie dostac
Marisssth , przytulam. przykro mi bardzo
Ani, ehhh masz z ta praca. trzymma kciuki aby udalo Ci sie szybko znalezc nowa, satysfakcjonujaca prace!!! a kiedy do PL lecicie? chcesz odwiedzic tam jakiegos doktorka?Anastazjaaa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki! Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku, spełnienia najskrytszych marzeń i oby to był dla nas wszystkich najszczęśliwszy rok w życiu
ara, Misi@ lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Witam się wieczorowo dziewczęta, ja tylko na chwilkę
Życzę Wam kochane w Nowym Roku spełnienia marzeń, szczególnie tych najskrytszych (wiadomo ślicznych i zdrowych dzieciaczkówdużo radości, miłości, żadnych zmartwień i zdrówka oczywiście
I szalonego, upojnego i wystrzałowego Sylwestra
Całuję Was serdecznie