My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja się przywitam w ten sylwestrowy poranek, nie omieszkam pożyczyć Wam fasolek w 2015r., bezobjawowych ciąż, pięknych chwil związanych nie tylko z tym wielkim pragnieniem, jakim jest dziecko. Aby Wam się szczęścilo na każdym kroku !
A my jedziemy po szafęMalenq, Katjaa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Looo, to juz koniec roku? My mamy w tym roku cichego sylwka ze znajomymi- gramy w planszowke i gadamy o pierdolach
Ale ale wam zycze wystrzalowej zabawy, ktora moze to szampana, a ktora nie moze to piccolo
A po szampanskiej zabawie robta dzieciaki w ramach repety
Wczoraj wpadli do nas znajomi ktorzy nie chca miec dzieci (podroznicy, takie wieczne dzieciaki) i sie zalili, ze musza zmienic swoja grupe rowiesnicza na o 10 lat mlodsza, bo nie maja juz tematow do wspolnych rozmow... hmm. No niby cos w tym jest, ja tez myslalam ze temat staran i zajsc bedzie mi zawsze kompletnie obcy a tu prosze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:24
Asiula86, Katjaa, Misi@, Malenq, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWistful przykro mi
ale ten cykl bierzacy-Nowy masz już zaczarowany przez Anuske!!!
Ło matko tak patrzę na wasze suwaczki i nieukowa zaraz 17 tydzień, konwalianka 31, Malenq zaraz rodzi a pamiętam jak Malenq dopiero co nam oznajmiła ze jest w ciąży, potem wariatka nenaaa, Tamka i tak się powoli posypały... ehhh Kocham Was wszystkie!!!Malenq, Nieukowa, Misi@, konwalianka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle mnie na wspomnienia z Wami wzięło!!! Ilesmy razem przeżyły na tym forum w 2014! Ile radości, ile smutku... Ale zawsze byłyśmy wszystkie razem... poryczalam się z tej refleksji...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 10:06
Malenq, Misi@, marissith, Blondik lubią tę wiadomość
-
wistful wrote:Dzień dobry wszystkim
życzenia szczęśliwego Nowego Roku. ja stary kończę nie za ciekawie. zaczęłam @ buuuuuuuuu
Wistful, też Cię tulę, Kochana :*
Ale pamiętaj, z Nowym Rokiem nowym krokiem i się uda
A właśnie, słyszałyście o tym, że Nowy Rok powinno się przywitać w nowych majtkach?Lamama, marissith lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Katjusza az mi sie lezka w oku zakrecila
Pod koniec 2013 moi znajomi sie cieszyli, ze dobry rok byl, bo zaszli. A ja prawie plakalam po poronieniu... ten rok dla mnie byl dobry mimo 9 pierwszych miesiecy swirowania ze staraniami... mam nadzieje ze 2015 da wam wszystkim to co mi dal 2014
Aha, przypomnial mi sie dzisiejszy sen. Mozecie sie smiac. Snilo mi sie, ze poszlam na wizyte gin i juz na fotelu patrze, a tu elrzbieta nieogolona, nogi wlochate, a lekarz do mnie ze goryli nie obslugujepadlam jak sobie przypomnialam
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 10:40
Malenq, Anuśka, Misi@, Lamama, Ani86, Katjaa, ara, marissith, konwalianka, choco, Blondik, Czarnula87, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Chcę życzyć z okazji Nowego Roku aby Wasze życzenia, prośby i tęsknoty zostały wysłuchane a każda chwila w następnym roku była obsypana pyłem radości. Dziewczyny- anioła szczęścia przed Wami.
Malenq, Misi@, Katjaa, marissith, konwalianka, choco lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:
Aha, przypomnial mi sie dzisiejszy sen. Mozecie sie smiac. Snilo mi sie, ze poszlam na wizyte gin i juz na fotelu patrze, a tu elrzbieta nieogolona, nogi wlochate, a lekarz do mnie ze goryli nie obslugujepadlam jak sobie przypomnialam
))
Padłam
Jesteście kochane,Katja oto się poryczałam....jejku nawet nie wiem kiedy ten rok minął....
I Ja Wam życzę tak jak Nieukowa, aby dla Was rok 2015 okazał się tak wspaniały jak dla mnie 2014:-)
BuziakiAnuśka, Lamama, Katjaa, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi tez lzy sie zakrecily...
Uwielbiam Was wszystkie i caly czas modle sie za Was!
Wistful tule mocno, ale delikatnie!
Asiula chyba w Nowy Rok lepiej przywitac bez majtek ..chyba, ze cos pomylilam...
Buziaki kochane
Ja juz mam torcik dla taty..lychami wyjadalam mase zrobiona z nutteli
Mama organizuje dla taty impreze urodzinowa niespodzianke...choc wydaje mi sie ze Siostrzeniec sie wygadal, bo dziadek to jego najlepszy kumpel...ech moi rodzice maja takie fajne podejscie do swoich wnukow, szkoda, ze tak daleko mieszkaja a nie tu gdzie tescie:/Asiula86, Anastazjaaa, Lamama, Malenq, ara, marissith, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Asiula86 wrote:A właśnie, słyszałyście o tym, że Nowy Rok powinno się przywitać w nowych majtkach?
a co jak szaleć to szaleć
Wistful tuuuule bardzo mocno.
Oho zanim wystukałam posta Misi@ mnie wyprzedziła z pomysłem bezmajtkowego Sylwka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 11:18
Anuśka, Lamama, Misi@, ara, Asiula86 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
wistful wrote:Dzień dobry wszystkim
życzenia szczęśliwego Nowego Roku. ja stary kończę nie za ciekawie. zaczęłam @ buuuuuuuuu
Ja tu wstaję a tu co????? Małpisko??? Czyżby życzenia nie doleciały jeszcze???? Powtórzę za jakiś czasDla pewności... A tymczasem tulam kochana...
Asiula nie słyszałam o nowych majtach ale w związku z tym że raczej będziemy sami w sylwestra to przywitam nowy rok bez majtek
Katjuszka no było wspolnych przeżyć sporoEch cieszę się że spędziłam ten rok z Wami
Nieukowa no niePoplułam monitor
Kobieto Ty to masz fantazję
Anastazja rzuciłam okiem na Twój post i pierwsze co przeczytałam to że jesteśmy kruche babkiAle że nadziewane? No w sumie czasem jakieś nadzienie mamy w środku... Coś jakby lukier
Kochane moje ja życzę Wam zafasolkowanym nudnej ciąży, szybkiego i łatwego porodu zdrowych dzieciaczkówA nam staraczkom, ciągłego wsparcia od naszych ciężarówek, no i szybkiego odczucia na własnej skórze co znaczy bolące cyce, mdłości, potrzeba ciągłego spania i utrata figury (jak to się mówi) sprzed ciąży
Mona_M, Lamama, LaRa, Misi@, Katjaa, Malenq, ara, Asiula86, choco, wistful, Anastazjaaa, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki ja również życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku oby był lepszy od tego żeby spełniły się Wasze wszystkie marzenia szczególnie te o macierzyństwie. Tym którym udało się w 2014 roku życzę spokojnych ciąż,porodów i szczęścia po narodzinach maluszkow:-) mi się przypomniało jak pierwszy raz tu napisałam praktycznie wszystkie dziewczyny które ze mną zaczynały juz urodziły albo są w ciąży Anastazja wiesz o czym mowie bo praktycznie razem zaczynalysmy
Lamama, Anuśka, LaRa, Misi@, Katjaa, Malenq, Asiula86, choco, Blondik, wistful, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki po tylku pięknych życzeniach nic piękniejszego nie wymyślę.
Życzę wam więc spełnienia najbardziej szalonych i najmniej realnych marzeń
Lamama, Anuśka, LaRa, Misi@, Malenq, Asiula86, Nieukowa lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************