My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Aniu84 wspieram. Mam nadzieję, że Wam wszystko się ułoży!
Anastazja sto lat dla syna...i nie martw się, nikt i nic Cię nie ukarało.
Anuśka no no...trzymam kciuki
Ani oj faktycznie coś się poprzestawiało.Może to przez stres w pracy i tą nieodleżone przeziębienie?
Dziewczyny kciukam I MAM NADZIEJĘ, ŻE SZYBCIÓTKO SPEŁNIĄ SIĘ WASZE MARZENIA!
Ja w środe mam pierwszą wizytę u gin. Ciekawe co mi powie. Już nie mogę się doczekać, bo gdzieś tam nadal się martwie, choć staram się myśli te odganiać.
Jutro mam uczelnie, muszę sprawdzić, czy aby nie mam zaliczenia.
Anastazjaaa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
łe to już sobie daruj do następnego miesiąca
z dawkowaniem trudno doradzić... na początek po jednej możesz wziąć rano i wieczorem, potem 2x2 i na koniec 3x dziennie lub 3x rano i wieczorem - musisz się obserwować, jak nic się nie dzieje to przejdź do kolejnego etapu, a najlepiej najpierw poczytaj np. na zielarach, różnie dziewczyny donga biorą
3mam kciuki, żeby nie był potrzebny
edit: aa właśnie! sto lat dla synka Ana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:06
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hej kochane, ja miałam dziś jakiś zwariowany dzień - od cholery pracy, a weekend też pracujący. Po przyhsciu do domu normalnie padlam, ciekawa jestem czy po tej drzemce będę spać w nocy. Skok temperatury był, ciekawa jestem czy to owulka i czy sie wyzej utrzyma.
Anuska co do Hurghady polecam przejechać się do miasta wczesniej niż wszyscy tzn. Kolo 15-16 - mozna wtedy po sakali spokojnie przejść i popatrzeć. I oczywiscie wziąć ze sobą leki z Polski bo tam wszystko bez recepty ale relatywnie drogie - kultury bakterii najlepiej zacząć łykać przed wyjazdem i przez cały pobyt, zabierz stoperan, smecte i coś na przeziebienie - klimatyzacja potrafi załatwić szybciutko.polecam nurkowanie i safari, odradzam masaże i zabiegi spa
Anuśka lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Hej kochane, ja miałam dziś jakiś zwariowany dzień - od cholery pracy, a weekend też pracujący. Po przyhsciu do domu normalnie padlam, ciekawa jestem czy po tej drzemce będę spać w nocy. Skok temperatury był, ciekawa jestem czy to owulka i czy sie wyzej utrzyma.
Anuska co do Hurghady polecam przejechać się do miasta wczesniej niż wszyscy tzn. Kolo 15-16 - mozna wtedy po sakali spokojnie przejść i popatrzeć. I oczywiscie wziąć ze sobą leki z Polski bo tam wszystko bez recepty ale relatywnie drogie - kultury bakterii najlepiej zacząć łykać przed wyjazdem i przez cały pobyt, zabierz stoperan, smecte i coś na przeziebienie - klimatyzacja potrafi załatwić szybciutko.polecam nurkowanie i safari, odradzam masaże i zabiegi spa
Nie wiem jak to jest z tymi bakteriami ale w Maroko też kazali myć zęby butelkowaną wodą a ja piłam wodę z kranu i nic mi nie byłoA powiedz mi czy tam faktycznie trzeba każdemu tego dolara bakszyszu odpalać za wszystko? Dużo kasy wydaliście na wycieczki i nurkowanie?
Edit. Już doczytałam wszystko w wiadomościDziękuję za wszystkie rady
Na tą chwilę rozwiałaś moje wszystkie wątpliwości ale jak będę miała jakieś pytania to pozwolę sobie ponękać Cię jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 23:11
-
Hej Anuśka co do bakszyszu to w hotelu nie dawaliśmy nikomu i jakoś pokój posprzątany i wszystko ok. Najgorzej na wycieczkach gdzie wszyscy atakują. Chciałam stamtąd uciekać, bo strasznie natarczywi są. A w hotelu najlepiej udawać, że się nie rozumie;)
Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anucha wrote:Hej Anuśka co do bakszyszu to w hotelu nie dawaliśmy nikomu i jakoś pokój posprzątany i wszystko ok. Najgorzej na wycieczkach gdzie wszyscy atakują. Chciałam stamtąd uciekać, bo strasznie natarczywi są. A w hotelu najlepiej udawać, że się nie rozumie;)
Wistful bo to są zioła w tabletkachI kupujesz to w aptece normalnie
To są fitoestrogeny roślinne, które nasz organizm rozpoznaje jako estrogeny ludzkie. Stymulują owulację, wzmacniają włosy, paznokcie i poprawiają cerę :)Bierze się to tylko do owulki
Spadam lulu bo mi się oczka kleją już -
Cześć..
Anuśka my zostawialismy Pani od sprzątania dolara i zawsze zostawiała więcej wody butelkowej i się starała.. nifuroksazyd to u nas była podstawa.. pewnie zależy kto jakie ma możliwości zdrowotne.. w każdym razie drinki piliśmy tylko z napojami lanymi z butelek.. pamiętaj o targowaniu:PAnuśka lubi tę wiadomość
-
hejka;) u nas leje, wiej, leje i wieje...a moj pies radoście tapla się w każdej napotkanej kałuży;)
czyam i czytam o tym clo, naogladałam się wykresów na owu w galerii i praktycznie żaden nie kończy się ciążą...zastanawiam się czy warto ryzykowac torbiel i to brać...w sumie chyba wiecej minusów niż plusów, czeka mnie ciężka rozmowa z ginem, heh;) -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Dzięki Anucha
Wistful bo to są zioła w tabletkachI kupujesz to w aptece normalnie
To są fitoestrogeny roślinne, które nasz organizm rozpoznaje jako estrogeny ludzkie. Stymulują owulację, wzmacniają włosy, paznokcie i poprawiają cerę :)Bierze się to tylko do owulki
Spadam lulu bo mi się oczka kleją już
Anuśka kochana a może dla mnie pomogłyby?? czy możesz napisać jak to się nazywa dokładnie??? please -
nick nieaktualnyBlondik wrote:hejka;) u nas leje, wiej, leje i wieje...a moj pies radoście tapla się w każdej napotkanej kałuży;)
czyam i czytam o tym clo, naogladałam się wykresów na owu w galerii i praktycznie żaden nie kończy się ciążą...zastanawiam się czy warto ryzykowac torbiel i to brać...w sumie chyba wiecej minusów niż plusów, czeka mnie ciężka rozmowa z ginem, heh;)
Blondik wszytko się ułoży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 09:46
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:hejka;) u nas leje, wiej, leje i wieje...a moj pies radoście tapla się w każdej napotkanej kałuży;)
czyam i czytam o tym clo, naogladałam się wykresów na owu w galerii i praktycznie żaden nie kończy się ciążą...zastanawiam się czy warto ryzykowac torbiel i to brać...w sumie chyba wiecej minusów niż plusów, czeka mnie ciężka rozmowa z ginem, heh;)
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/clo,15.html
czasami się udaje, jeden cykl może warto zaryzykować... jeszcze zalezy jaką dawkę Ci na początek ustali, ja biorę tylko 1/2 tabletki, moja koleżanka brała nawet 1/4 tabletki
wistful wrote:Anuśka kochana a może dla mnie pomogłyby?? czy możesz napisać jak to się nazywa dokładnie??? please
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/dong-quai-dziegiel-chinski,2129.html
ależ mnie mój stary fqurvil, nic nie robi w domu, NIC, od kilku dni bo ma katarek, rozumiecie, umierający jest niemal i on nie może wstawić zmywarki, to ponad jego siły
zaraz okaże miłosierdzie i go dobije...Blondik, Krokodylica, konwalianka, ara lubią tę wiadomość
-
Blondik różnie to bywa z tym clo ale Krokodylica zaszła w pierwszym cyklu na clo, więc nigdy nie wiadomo
Wistful cała nazwa to Donq Quai (dzięgiel chiński) i polecam tą lekturę którą Ci poleciła Mariss
Mariss dawaj chłopa do studniPosiedzi sobie to wyzdrowieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 10:04
Ania_84, marissith, Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Hej kochane..
ja przy kawie.. o matko ile walczylam o 3 lyzeczki kawy.schodze rano patrze nie ma kawy..o mato co ja zrbie .. zaczelam szperac. no i patrze oo jest jescze kawa..w lodowce..tak w lodowce tata zawsze mnie uczyl zeby mielona kawe trzymac w lodowce bo utrzymuje aromatpatrze atam 2,5 lyzeczki w opakowaniu .. popatrzylam termin waznosci do czerwca 2015 no to mowie dlaej robimy kawe
Dzis moj małz kncy wiek chrystusowy .. 33 na karku
szkoda tylko ze nimam dla niego zadnego prezent... nawet torta..bo kochani lekarze znow "pomylili" konta.. inni zapomnieli przesla wiec wsio bedzi ew poniedzialek .. z ednej strony dobrze bo wszytsko dostane na raz..jelsi chodiz o kase a z drugiej ..nie fajnie ;/ bo mialam w planie zabrac meza do kina.. na cos slodkiego i kupic mu portfel bo juz mu sie rozwala ;/
no ale chyba przewiaze sie kokardaa reszte dostanie po weekendzie
Blondik co do clo.. pomaga w sporej ilosci przypadkow...choc na mnieosobiscie nie dzialal .. pecherzyki rosly mi tak samo jak i bez niegoAsiula86 lubi tę wiadomość
-
Martisshi .. hehehhekatarek..no tak..matko icorko toz to choroba przewlekla..uposledzajaca funkcje chodzenia i robienia czegokolwiek
marissith lubi tę wiadomość
-
Blondik, Krokodylica z Clo zaszła w ciążę
Wiesz, mój lekarz stwierdził, że aby nas zakwalifikować do refundowanego in vitro, muszę mieć min. 6 cykli stymulowanych... a ryzyko torbieli - wszystko zależy chyba od dawki. Marissith bierze 0,5 tabletki i nic się nie dzieje, ja biorę 1 i też nie mam torbieli. Nie, żebym była mega wielką fanką tego leku, ale jak lekarz mi po raz pierwszy zapisał ten lek to wierzyłam, że mi pomoże. I pomógł - mam owulacje! Co w moim przypadku bez leków graniczy z cudem
A tak w ogóle to Was witam dziewczynki! Jak mnie się dzisiaj nic nie chce!!! I jakaś przybita się zrobiłam, mąż mnie wkurza, najchętniej bym go dała do anuśkowej studni, niech tam trochę skruszeje i przynajmniej by się tak nie przegrzewał
Anuśka, pamiętam o Tobie, wieczorem do Ciebie coś skrobnę na priv.
Aniu84, Kochana :* tak myślałam, że musiałaś się wypłakać. Ale cieszę się, że jesteśI powiem szczerze, że dużo myślę ostatnio o Waszej sytuacji... nie jest łatwo, wiem. Statystyki też aż tak strasznie optymistyczne nie są, ale jeśli nie spróbujecie, to całe życie będziecie żałować, że nie spróbowaliście... no i pytania co by było, gdyby... Trzymam gorąco za Was kciuki!
Ech... życie nie jest sprawiedliweAnia_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0