X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całkiem fajna, swoją drogą to mogą wraca jak bumerang.
    Anuska masz takie buty?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Całkiem fajna, swoją drogą to mogą wraca jak bumerang.
    Anuska masz takie buty?
    No niestety nie mam :( Zastanawiam się czy nie założyć do tego czarnych kozaków i czarnych samonośnych pończoch... Ehhh brak mi pomysłów :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marissith dzięki za link

marissith lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) witam ale tu imprezowo :)

Blondik super torty :)

Mój ma 1 lutego 33 :) a ja w czerwcu 32 :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Blondik Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na 30stkę proponuje taki

eea3f25d9b660f37med.jpg

Anuśka, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    :) witam ale tu imprezowo :)

Blondik super torty :)

Mój ma 1 lutego 33 :) a ja w czerwcu 32 :)
    Ja też w czerwcu 32

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z pracy. Padnieta ale wskakuje na bieżnie póki jeszcze nie usiadłam bo jak usiade to sie nie rusze. Tempka oczywiście wróciła do 36.16. Ja po prostu nie miewam owulacji. Strój imprezowy super, torty też - ja w marcu kończę 30 i może o takim pomysle ;) najgorsze że 21 chciałam zrobić imprezę a okazuje się ze koncert na ktory chciałam jechać też jest wtedy. Kurde nie wiem co wybrać :(

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta no co Ty??? Co ta tempka jaja sobie robi? Weź no łyknij jakiegoś donga posadź pupkę na kaloryferze i czekaj aż podskoczy ;D

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta piękny skok trzymam kciuki

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby zacząć łykać donga musze mieć normalną @.choć raz już lykalam i nie bardzo pomogl ;(

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • ara Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, ślę pozdrowienia z lotniska, rozpoczynamy urlop... o jak mi dobrze bez termometru! :D nie wiem czy uda mi się tu wchodzić wiec proszę grzecznie zachodzić w ciążę! ;)
    Malenq zdrówka dla Malutkiej Kosi, niech Was szybko wypuszcza do domku :*

Anuśka, smarta, Misi@, Nieukowa, wistful lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane :)

ehh mam nadzieje ze ten moj humor poszedl sobie w pizdu..przepraszam was barszo ze te pesymistycne wpisy i wogole.. od dwoch dni gadam o sobie ..

podjelismy decyzje.. jedyne co teraz moze stanac na naszej drodze to kredyt .. dzis bylismy u tesciow..powiedzialam co mysle..dosc delikatnie podalam swoje argumenty..
    niby wszytsko przetrawila.. ale na sam koniec powiedzial przeciez ludzie tez zyja bez dzieci.. chyba najbardziej adekwatna odp bylo to co moj maz powiedzial..
    No tak M sie udalo..farciarz.. siostrze tez pewnie lada moment dpeiro po slubie .. ale zaraz pewnie bedziesz mala drugiego wnuka wnuczke..
    chyba zrobilo jej sie glupio..a ja dodalam.. ze owszem ale w wiekszosci sa to ludzie ktorzy wybieraja bezdzietnosc.. badz nie sa swiadomi do konca gdzie tkwi problem..ja wiem ze maz chce dziecka i to jst dla mnie rpoirytetem..dodala pozniej tylko ze chcilaby nam pomoc ale jesli cos to dopieor w lutym..

po zdani mojego meeza.. zauwazylam ze bardzo go zabolalo to ze on nie moze miec tak hop siup dziecka ..
    ale byle doprzodu..jedno wiem juz teraz Michal powiedzial z ejak teraz sie nic nie znajdzie nie podchodzimy do drugiej biopsji . tylko decyzdujemysie na dawce co by nie tracic czasu ..

Anuśka lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania brawo! To wydaje mi się być dobrą decyzją :)

U mnie wichury wieją i prądu nie ma... Dobrze że mamy agregat to mam prąd żeby internet działał :)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas poki co leje ;/ wiecie co 10 stycznia au nas leje ;/ wole juz snieg

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do urodzin meza..wiecie co.. rozryzalam mu sie przy skaczenldaniu zyczen - nagle sie poryclam ze nic dla niego nie mam.. wogole.. ze jestem du dpy ze nawet ciasta mu nie zorbila..a ten mnie pzytulil.. i powedzial " no co ty ty jestes moim prezetem co roku " noi znowu sie poryczalam.. serio tak placzliwa jeszze nigdy nie bylam ..

Anuśka, Nieukowa, Asiula86, Blondik lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny... tak poczytałam dziś co u was i zaliczyłam doła jakie to wszystko niesprawiedliwe... tyle czasu się człowiek stara, traktuje swoją pierwszą ciążę jak dar niebios, a tu z każdej strony bombardują go lekceważące teksty... wczoraj kumpela z pracy do mnie, że 2 lata starań o dziecko to ona sobie nie wyobraża, sama jestem sobie winna bo późno zaczęłam. Wykształcona pani doktor nauk medycznych z trójką chłopców i obecnie w 14tc - zachodzi sobie tak raz na 2 lata, za każdym razem podobno udaje się w 1-2 cyklu. DZiś pochwaliłam się sąsiadce że rodzę w czerwcu, a ona do mnie że jest w 12tc i że "pomyśleli z mężem, że jej się kończy macierzyński na pierwsze dziecko, to idealnie by było mieć drugie, żeby nie iść do pracy". I kuźwa "od pierwszego strzału" im wyszło.

Dlaczego niektórzy tak mogą a tyle z nas ma taki problem??? To wszystko jest do bani ;/

Pół dnia latałam po sklepach, wydałam worek złota bo wszystkie spodnie mnie gniotą już w pasie. Wróciłam i co? Prądu nie było przez 4h. Niedawno właczyli ;/

Ania ja też Wam kibicuję we wszystkim i już ci rezerwuję wszystkie najlepsze ciuszki z wyprawki po mojej Lili bo wiem że wam się uda niedługo :*

Ania_84, Asiula86, Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    Cześć dziewczynki, ślę pozdrowienia z lotniska, rozpoczynamy urlop... o jak mi dobrze bez termometru! :D nie wiem czy uda mi się tu wchodzić wiec proszę grzecznie zachodzić w ciążę! ;)
    Malenq zdrówka dla Malutkiej Kosi, niech Was szybko wypuszcza do domku :*
    /postaram się być posłuszna i grzecznie w tą ciążę zajść :) :)

Ania_84, Arienna, ara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Cześć dziewczyny... tak poczytałam dziś co u was i zaliczyłam doła jakie to wszystko niesprawiedliwe... tyle czasu się człowiek stara, traktuje swoją pierwszą ciążę jak dar niebios, a tu z każdej strony bombardują go lekceważące teksty... wczoraj kumpela z pracy do mnie, że 2 lata starań o dziecko to ona sobie nie wyobraża, sama jestem sobie winna bo późno zaczęłam. Wykształcona pani doktor nauk medycznych z trójką chłopców i obecnie w 14tc - zachodzi sobie tak raz na 2 lata, za każdym razem podobno udaje się w 1-2 cyklu. DZiś pochwaliłam się sąsiadce że rodzę w czerwcu, a ona do mnie że jest w 12tc i że "pomyśleli z mężem, że jej się kończy macierzyński na pierwsze dziecko, to idealnie by było mieć drugie, żeby nie iść do pracy". I kuźwa "od pierwszego strzału" im wyszło.

Dlaczego niektórzy tak mogą a tyle z nas ma taki problem??? To wszystko jest do bani ;/

Pół dnia latałam po sklepach, wydałam worek złota bo wszystkie spodnie mnie gniotą już w pasie. Wróciłam i co? Prądu nie było przez 4h. Niedawno właczyli ;/

Ania ja też Wam kibicuję we wszystkim i już ci rezerwuję wszystkie najlepsze ciuszki z wyprawki po mojej Lili bo wiem że wam się uda niedługo :*

Bardzo się z tobą zgadzam z tym zachodzeniem. mało tego znam kobietkę która ma męża bardzo bardzo starszego. powiedzmy szczerze 40 lat róznicy. serio. ona po 30 i urodziła na początku stycznia 2 dziecko. a tak rok po roku. a co tam. stwierdziła że z pieluch szybciej wyjdzie bo ile się bedzie babrać. odrazu jedno po drugim. normalnie kopara mi opadła. a ja tu serduchuję i serduchuję i co i d..upa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 22:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba poszłyście spać albo prąd masowo wyłaczyli. ja tez nie miałam z godzinkę

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze jak poczytałam o problemach Ani to normalnie szlag mnie trafia. to naprawde niesprawiedliwe że jeden ma za duzo a drugi zastanawia się jak związać koniec z końcem

Ania_84 lubi tę wiadomość

‹‹ 3373 3374 3375 3376 3377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ