My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Spokojnie, najpierw synchronizacja z @, żeby później była synchronizacja z kolorkiem zielonym
Mona_M, choco lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualny
-
eehhh.. a unas znowu chyba pod gorke ;/
siostra mi teraz powiedziala ze ona juz od lutego wraca.. a jesczze w piatek mowila ze spokojnie przez luty sobie jesczz popracuje.. a ona w marcu wroci ..
wiec znowu wracamy do punktu wyjscia.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq dziękuję ze pytasz... u mnie dobrze
wróciliśmy wczoraj od teściowej późno i popadalismy... Mój dziś na służbie a ja wolne... co najlepsze test ovu pokazał mi właśnie pozytyw a mój wraca jutro rano!!!
A jak tam u Ciebie? Zmęczenie jest??? Jak Kosia? Wczoraj mojemu pokazałam Kosi zdjęcie to siedział z 10 minut i patrzył jakaż ona śliczna!!!Blondik, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki, ja od rana biegam po lekarzach..a to badania, okulista itd..
mam dość, dopiero dotarłam do domu.. Tymek dzis płaczliwy, a mnie już nerwy tłuką..
Katja, spokojnie, jutro rano jeszcze się załapiecie.. w koncu owulacja wystąpi do 36h od testu
Asiula..buuu..nie chcę i nie lubię..
i proszę się synchronizować do groszków a nie @Katjaa lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Tzn że co? GROSZEK (Anuska) zaginęła????? Dawać namiary, może w Ktokolwiek widział? Ktokolwiek wie?........a zaginęła w akcji???
Moje kochane foremki
Jestem jestem, tylko czasu troszkę mało miałam ostatnio. Mojemu małżowi udało się wykombinowanie wolnego piątku więc szykujemy się na szybki weekendowy wyjazd do Szczyrku.
Już Wam piszę co u mnie, niestety cykl do d... bo mam paskudną infekcję i zakaz serduchowania... Za to wzięłam się porządnie za siebie i latam na siłkę a teraz zapisałam się na serię zabiegów na twarz, co prawda nie mam zmarchów tragicznych ale zabiegi prewencyjne i bardzo przyjemne
Co tam u Was? Jakieś nowe fasolki są?Malenq, Krokodylica, choco lubią tę wiadomość
-
Witaj summerka
Cześć dziewczyny! Byłam dziś w sklepie i o mało nie zabiłam pewnych bab. 3 dupne kosze i wpychają się wykładając towar przede mną, bo niby koleżanka trzymała miejsce im w kolejce a ona nic nie powiedziała. Nosz jak na nie naskoczyłam! Ta co się wykładała to po trupach więc powiedziałam, że mi humoru już nic nie spieprzy, bo autobus właśnie mi odjeżdża a za godzinę mam kolejny, za godzinę i 10 minut dla ścisłości. To ta ostatnia łaskawie do mnie, że nie nie, że mam iść przed niuą ale chwilę wcześniej odgrażała się, że jeszcze pójdzie jak koleżanka się będzie kasować po drugi wózek i będzie miała jeszcze więcej zakupów. Co za mendy! Sorry! Ale jak widziała, że nie żartuję i mogę jej przywalić czymś ciężkim, to się wycofała i była grzeczna. No szok.Poza tym była z mężem i ten mąż od samego początku był za tym by moje kilka rzeczy skasować najpierw. Ja chrzanię. Już jestem w domu i nie wiem w co ręce włożyć, to już musi być faza po owulce hahahahahahahahahahahahaahahahahahahahah
siet siet siet! aaaaaaaaaaaaaa....... -
Summerka wrote:Dziewczyny, być moze pytałam
Anuska, możesz polecić jakieś zabiegi? Ja po ciazy wyglądam strasznie i przydałoby sie doprowadzić do ładu, zanim uda ni sie zajść i urodzić dziecko, zeby ludzi nie straszyć
Świetnie wygładzają zmarszczki mimiczne i są bardzo przyjemne
A jeśli chodzi o ciało to zapisałam się do Mrs.Sporty tam chodzą tylko kobiety i nie trzeba się stresować fałdami tłuszczu gdy faceci patrzą
No i dzisiaj bolały mnie plecy i jedna z trenerek położyła mnie na macie i coś mi zrobiła z plecami i przeszło
Bardzo jestem zadowolona z tego klubu
Lama nie daj się a babsztyle do studniWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:14