My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Weszłam i wychodzę, dzień dobry i do widzenia! Kocham Was. Wrócę po obiadku, bo jak się rozczytam i poprzyglądam, to nic nie będzie do jedzenia. Poza tym nastrój mam średni. No i muszę zdjąć biustonosz, bo cycki mnie tak pieką a wentylki to już masakrycznie.
Coś szybkiego na obiad? O majne co na obiad? A goście męża zabierają go do knajpki, zapytali czy się nie obrażę a ja jestem happyNie będzie bałaganu znowu
cati, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
6lama9 wrote:Laski będzie coś z tego mojego wykresu górniczego czy nie? Normalnie aż patrzeć nie chcę ...feeeee
-
nick nieaktualny6lama9 wrote:No ja tak czułam właśnie, że ok 21 dc. Normarnie mam dość jak to widzę. Może by tak wzrosła ta temp. Teraz mam 387,8 i co? Można wyżej, można tylko dlaczego nie z rana?
Misi@, ara, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona ale rano mam 36,3 to jak to jest,że w dzień 37,8? No jak? Mnie to jajo wykończy normalnie w tym cyklu! Jak by się udało, to jajo na dzień dobry jak pojawi się na świecie dostanie szlaban na kilka lat do przodu na komputer. Odechce się denerwować mamusi:-)
-
Misi@ wrote:Hej dziewczynki !
No to tutaj dzieje się ostro widzę
Ja nasmażyłam bezglutenowych paczusiów i muszę przyszykować się do wyjazdu do rodziców.
Nie lubie zostawiać męża samego, ale cóż do soboty wytrzymam ( mam nadzieję ).
Ja właśnie od soboty u rodziców z mała, a mauz w domu
-
Summerka wrote:I co udało sie?
ale maz wrocil..sam
i tekst na dole..łądnie to tak sie na demna pastwic -
nick nieaktualny
-
ależ tu gorące klimaty!
to ja dorzucę obiecane fotki z urlopu
odwiedziliśmy Sri Lankę
Sri Lanka to przede wszystkim
piękne plaże...
soczyście zielone plantacje herbaty...
majestatyczne góry...
i dzika zwierzyna...
wspaniały kraj, polecam!Katjaa, Blondik, Misi@, Anuśka, Malenq, Nieukowa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Wow, tego mi trzeba, chętnie bym się przeniosła na dwa, trzy tygodnie.
Tak siedzę i myślę, za tydzień jakoś tłusty czwartek. Trzeba powoli przyszykować produkty na pączki. Bez domowych swojskich moi panowie obejść się nie potrafią a ja wtedy chodzę cały dzień w tym smalcowo-olejowym aromacie.
ara lubi tę wiadomość