X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • 6lama9 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Własnie obracam w palcach clo i odkładam, chyba na nie za szybko. Śmieszne to, bo minęło miliony lat świetlnych odkąd zaczęliśmy. Teraz się bzykając nie pamiętamy po co to robimy heheheheh

Aniu dziękuję za lajka <3 mua mua:-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 12:44

• Summerka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6lama9 wrote:
    Mam wyniki: HCG 0,0.

Tez polubiłam;)

6lama9 lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu smutno się zrobiło.
    Mi wczoraj mąż dał do zrozumienia, że 2 dziecko to moja fanaberia. Troszke przykro mi się zrobiło, ale wiem, że to jego forma obrony przed niepowodzeniem. Zresztą regularnie co jakiś czas mi powtarza, żebym się nie nastawiała bo w ciążę nie zajdę.
    Kurde mam nadzieję, że jak już się drugie pojawi to dam radę wstawać w nocy. Bo to tu leży mój strach i obawa.

• Summerka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Ale tu smutno się zrobiło.
    Mi wczoraj mąż dał do zrozumienia, że 2 dziecko to moja fanaberia. Troszke przykro mi się zrobiło, ale wiem, że to jego forma obrony przed niepowodzeniem. Zresztą regularnie co jakiś czas mi powtarza, żebym się nie nastawiała bo w ciążę nie zajdę.
    Kurde mam nadzieję, że jak już się drugie pojawi to dam radę wstawać w nocy. Bo to tu leży mój strach i obawa.

Nie ma to jak wsparcie...

Mona, Mona nie smuć sie
    W nocy wstaniesz- nie bój sie;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lama przykro mi;(

mózg mi się przestawił na apetyt ciążowy i dużo jem;) właśnie dojadam drugi talerz pomidorowej;) w przedszkolu do obiadu zjadłam tyle ogórków kisoznych, że chyba panie woźne zaczęły coś podejrzewać;)

no i zaczęły mnie bolec piersi;/

dziś idę do gina;) spróbuję go naciągnąć na usg, toż to 35 dzień, czyli 5 tydzien, powinno być widac juz chyba pechęrzyk co

Katjaa, Krokodylica, beszka lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik ja się nie znam czy już widać... wiem że na pewno od 6 tygodnia widać...
    Ale trzymam kciuki mocnoooo!!! <3

• Blondik Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od 6 to juz chyba serducho można wyczaić;)

a niech mi tam pogmera;)

Katjaa lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    lama przykro mi;(

mózg mi się przestawił na apetyt ciążowy i dużo jem;) właśnie dojadam drugi talerz pomidorowej;) w przedszkolu do obiadu zjadłam tyle ogórków kisoznych, że chyba panie woźne zaczęły coś podejrzewać;)

no i zaczęły mnie bolec piersi;/

dziś idę do gina;) spróbuję go naciągnąć na usg, toż to 35 dzień, czyli 5 tydzien, powinno być widac juz chyba pechęrzyk co
    Powinno, ja w 6 tyg. słuchałam serducha..

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pierwsze USg miałam w 11 tygodniu.

• 6lama9 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to zakładamy tutaj klub żebroowulantek i staraczek poturbowanych przez los lub trwających w zawieszeniu :-)

Członkinie klubu w gangu :-)
    1. 6lama9
    2. ???

Mona Ty czekasz? :-)
    Summerka też się bada jeszcze :-)
    Smarta czeka znów na owulację i ma jak ja" będzie, nie będzie, będzie, nie będzie "

Patrz Aniu ile tu nas :-) Nie jesteś sama. Ja tam pisze, że staraczka jestem ale z czym do ludu.

DZIĘKI ZA AŻ 8 LAJKÓW POD WYNIKAMI, będzie się działo :-D Zera trzeba w dziewiątki przynajmniej zamienić :-)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lama ja też się przyłączam... jakoś już nie wierzę w moja ciążę... A dzisiejszy sen dał mi do zrozumienia ze sny moje to wina dilera...

Summerka lubi tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6lama9 wrote:
    Ania to zakładamy tutaj klub żebroowulantek i staraczek poturbowanych przez los lub trwających w zawieszeniu :-)

1. 6lama9
    2. ???

Smarta czeka znów na owulację i ma jak ja" będzie, nie będzie, będzie, nie będzie "

Patrz Aniu ile tu nas :-) Nie jesteś sama. Ja tam pisze, że staraczka jestem ale z czym do ludu.

DZIĘKI ZA AŻ 8 LAJKÓW POD WYNIKAMI, będzie się działo :-D Zera trzeba w dziewiątki przynajmniej zamienić :-)

Znaczy ja tez moge wstąpić do klubu, wszak trwam w zawieszeniu...

jeju lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i własnie :-) Katjaa Ty nadziei nie trać, bo do tyłka nakopię. Ratuj honor koleżanki i pączkuj sobie, pączkuj :-)

Katjaa lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lama dzielna baba z Ciebie!

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6lama9 wrote:

1. 6lama9
    2. ???

Lamciu- ja się zabezpieczam przed ciążą, ale moge już zacząć zebrać o owulkę hahaha Ile mi jeszcze zostało?

6lama9 lubi tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona, moze wyzebrzemy razem..,

6lama9 lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • 6lama9 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Katjaa. Polać dziewczynie, dobrze gada no i ja też mogę pić la la la gdyby nie te piguły heh :-P

Dołączajcie laseczki :-)

Katjaa masz bana do wyjaśnienia sprawy. Później umorzymy śledztwo i przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami!

Warunek bytności to wpisowe, jedno czerwone wino, garść orzeszków i oficjalne zaświadczenie od męża, że żona uznała środy jako święto nakazane jak również oświadczenie członkini przyszłej o tym, że przyjmie od męża każdą ilość komórek rozrodczych z wszystkimi konsekwencjami ( od wycieków "po" do ewentualnych bóli porodowych za kilka miesięcy od złotego strzału) :-)

PRZECIEŻ WSZYSTKO SIĘ MOŻE ZDARZYĆ!

Przegięłam?:-)

Dobra...wystarczy wino na lepsze endometrium rzecz jasna :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 14:24

zizia_a, Katjaa, Ania_84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6lama9 wrote:
    Właśnie Katjaa. Polać dziewczynie, dobrze gada no i ja też mogę pić la la la gdyby nie te piguły heh :-P

Dołączajcie laseczki :-)

Katjaa masz bana do wyjaśnienia sprawy. Później umorzymy śledztwo i przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami!

Warunek bytności to wpisowe, jedno czerwone wino, garść orzeszków i oficjalne zaświadczenie od męża, że żona uznała środy jako święto nakazane jak również oświadczenie członkini przyszłej o tym, że przyjmie od męża każdą ilość komórek rozrodczych z wszystkimi konsekwencjami ( od wycieków "po" do ewentualnych bóli porodowych za kilka miesięcy od złotego strzału) :-)

PRZECIEŻ WSZYSTKO SIĘ MOŻE ZDARZYĆ!

Przegięłam?:-)

Dobra...wystarczy wino na lepsze endometrium rzecz jasna :-P
    Przegięłaś.
    No dobra wchodzę.....

6lama9 lubi tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uieo6d23kqbz_t.jpg

I jak Lama? Jezdem w gangu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 14:42

6lama9 lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    uieo6d23kqbz_t.jpg

I jak Lama? Jezdem w gangu?
    Nie bo to ma być czerwone wino.

6lama9 lubi tę wiadomość

‹‹ 3540 3541 3542 3543 3544 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ