My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote::*
Ogólnie wczoraj zmieniłam wygląd bo pomalowałam włosy na kolor "Malinowa czerń" więc czerwień aż błyszczy buhahaha dobrze że nie z oczu.
Summerka - ty sie nie obraziłaś mam nadzieję "bliźniaczko Ty moja"
Lamka - hmm co za fryz
No cos Ty Mona - szanuje wolność słowa, bo sama tez sie takowej domagam...btw, potrzeba znacznie więcej by mnie obrazićMona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na przekór złemu losowi proszę o lajki po moim postem z wynikiem
Bardzo dziękuję i niech to będzie dobra wróżba. Piersi dalej bolą i to jeszcze bardziej. Ale już wiemy, że to PMS
Następnym razem na to uwagi już nie zwrócę zwyczajnie. Auć.
Teraz się położę i pośpię.
Dojdę do siebie i wszystko wróci do normy. Czuję jakbym miała gorączkę.
Teraz znów do czerwca najchętniej bym nie zachodziła w ciążę. Jak się trafi fasolek to będzie i będzie radość. Od teraz pełna mobilizacja i przygotowania do wiosny. Niech tylko to zmęczenie razem z @ odejdzie.
-
Katjaa wrote:Tobie??? Ty i tak już jesteś nieźle trzepnieta :* co odzywierciedla avatar
Jeszcze po moich prochach coś gorszego byśmy zobaczyly
Oj tam, oj tam...jak możesz śmiać sie z mojego wyglądu, wszak nie mam na to wpływu...
Katjaa lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Lama, masz wyniki?
Ania a Ty gdzie byłaś, jak Cię nie było? Zakopałaś się w pracy?
nie kochana.. jakos niepotrafiłam sie wbic w tamety... dwa Michał sie rozchorował..wiec lecze go .. od 3 dni mial goraczakewczoraj bylismy u lekarza dostal antybiotyk ..
pozatym..jakos musze sie ogarnac..bo czuje ze czegos mi brakuje .. pewnej stabilizacji.. i pomyslu na zycie .. chcialabym wreszcie przestac sie martwic co bedzie za miesiac..
zreszta .. jako s jak widze ze ktoras ma owulacje.. to w psychice mi juz cos szwankuje..bo bardzo bym chciala . zeby tylko wwszytsko bylo uzaleznione od wstrzelenia sie w odpowiedni termnin.. coraz czesciej mysle ze ja juz w sumie nie starajaca sie..i dlatego coraz mniej zagladam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 12:13
-
Ania_84 wrote:nie kochana.. jakos niepotrafiłam sie wbic w tamety... dwa Michał sie rozchorował..wiec lecze go .. od 3 dni mial goraczake
wczoraj bylismy u lekarza dostal antybiotyk ..
pozatym..jakos musze sie ogarnac..bo czuje ze czegos mi brakuje .. pewnej stabilizacji.. i pomyslu na zycie .. chcialabym wreszcie przestac sie martwic co bedzie za miesiac..
zreszta .. jako s jak widze ze ktoras ma owulacje.. to w psychice mi juz cos szwankuje..bo bardzo bym chciala . zeby tylko wwszytsko bylo uzaleznione od wstrzelenia sie w odpowiedni termnin.. coraz czesciej mysle ze ja juz w sumie nie starajaca sie..i dlatego coraz mniej zagladam..
Ejka, to założymy watek dla niestarajacych sie...
6lama9 lubi tę wiadomość