My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blondik a mnie glowa boli od 3 dni
, a co do bolow @ w ciazy to na poczatku to normalka
nie mam pojecia czemu ale to wszystko tam buzuje ta macica no i ona takie dziwne bole robi ...
ja od 2 dni czuje pierwsze kopniakiz rana najbardziej , maz sie wqrza ze ich nie czuje na brzuchu ...
Lamcia na PMS najlepsza czekoladaMisi@ lubi tę wiadomość
-
moja dzisiejsza beta to 1064, w piątek było 74;)
a tsh spadło z 3,9 do 2,7 wiec skoro tyle spadło w ciągu 4 dni to pewnie jeszcze niżej spadnie:)
nie za szybko mi ta beta rośnie?konwalianka, 6lama9, Katjaa, LaRa, Nieukowa, Krokodylica, Biedroneczka83, beszka, cati lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySummerka wrote:Dziewczynki, muszę ochłonąć...tak sie wściekałam...widzialyscie wątek "wszyscy są teraz w ciazy", no i popłynęłam...wredna małpa ze mnie()
Summerka lubi tę wiadomość
-
Katja, zauważyłaś? Wow! Spostrzegawcza jesteś!!!!!!!!!!!
Właściwie to tu nie można avatara raz po raz zmieniać. No i zasnęłam, zimno mi jakoś było i do tego jakoś tak mnie położyło sennie.
Teraz druga rata pracy:-) Buziaki. Może zrobię coś jeszcze.
-
nick nieaktualny6lama9 wrote:Katja, zauważyłaś? Wow! Spostrzegawcza jesteś!!!!!!!!!!!
Właściwie to tu nie można avatara raz po raz zmieniać. No i zasnęłam, zimno mi jakoś było i do tego jakoś tak mnie położyło sennie.
Teraz druga rata pracy:-) Buziaki. Może zrobię coś jeszcze. -
Może coś dla Panów na Walne tynki?
http://www.aliexpress.com/item/shorts-men-home-causal-beach-mma-surf-gym-short-Man-running-sport-swim-trunk-boardshorts-quickly/1947124335.html
idę poczytać ten nowy wątek..aa i Lama.. kurcze.. już słabo widać skutki tej Twojej wizyty u stomatologa
teraz chyba byłaś u fryzjera? -
konwalianka wrote:Może coś dla Panów na Walne tynki?
http://www.aliexpress.com/item/shorts-men-home-causal-beach-mma-surf-gym-short-Man-running-sport-swim-trunk-boardshorts-quickly/1947124335.html
idę poczytać ten nowy wątek..aa i Lama.. kurcze.. już słabo widać skutki tej Twojej wizyty u stomatologa
teraz chyba byłaś u fryzjera?
To chyba był ortodonta;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chyba też pójdę spać... Pożeram wszystko co mi wpadnie w łapy... Lodówka już drży ze strachu jak wchodzę do kuchni
Jestem tak obżarta że aż mi niedobrze, a nadal coś bym zjadła
Do tego mam wrażenie że za moment @ przyjdzie bo tak mnie jakoś pobolewa... Ehhh... Muszę się ograniczyć z tym żarełkiem bo nie zmieszczę się w ciuchy niedługo
Uciekam laseczki.
Kolorowych snówkonwalianka lubi tę wiadomość