My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.glitter-graphics.com/ Tu znajdziesz dużo. Klikniesz na obrazek jaki Ci się podoba, pod spodem masz bb code kopiujesz i wklejasz albo tu albo do podpisu na forum. Tam jest mnóstwo obrazków w różnych kategoriach i wyszukiwarka motywu jaki nas interesuje.
Wklikałam pms i co?
Summerka, ara lubią tę wiadomość
-
6lama9 wrote:Summerka tak właśnie o tym myślę ale czasem się człowiek zapomina. Fajny tekścik.
Właśnie liczyłam na zajście w innym terminie ale z biegiem lat już mi wszystko jedno. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Sie wie, w końcu każdy jest człowiekiem...znaczy ja jestem tum stworem...kurde, gdzie Twoja lama:( no nic, bez lamy w awatarze nie jesteś mniej lamowata (w sensie odjechana;))...leć, pracować...wyzyjesz sie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 09:10
-
Hej dziewczynki
nie wiem co to za zwady u dzisiaj, ale nie ma sensuproszę o spokój
A wpadłam właściwie pogratulować BlondaskowiBo nie wiem czy Kroko przekazała moje gratulacje ze szpitala
Blondik trzymam bardzo mocno kciuki!!!!!
I Wszystkim życzę spokojnego i udanego dniaBlondik lubi tę wiadomość
-
Blondik, na początku mojej ciazy z Zuzia tez mnie tak bolał brzuch -'(to był 5 tydz), wiec czekałam na @, a tu nic. Następnie, po dwóch, trzech tygodniach znowu- wybrałam sie z siostra na zakupy i taki ból, cały dzień drzalsn, zeby nie zacząć plamić, bałam sie, ze to @, wszystko ok. Potem około 4 miesiąca miałam takie silne bóle, jak miesiączkowe, biegałam co chwila spr. Czy nie plamie, pojechałam na IP, to był pęcherz.
Chce powiedzieć, ze mi bóle jak na okres zdarzały sue często w ciaxy (na rożnych etapach), Ginka poe., ze jesli byłyby bardzo silne albo zaczęloby sie krwawienie, wtedy do szpitala. A tak to połóż sue i odpoczywaj najlepiej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 09:32
-
Hej dziewczynki ;)miłego członka. Ja dziś humor trochę lepszy, choć nie oznacza że dobry - zaczełan donga, a co. Właśnie siedzę i sprawdzam kolejne 200 recept, jak nam kogoś nie zatrudnią to wykończy mnie ta robota. Rozważam bieżnie, ale nie chce mi się okrutnie, poza tym mam jeszcze górę prasowania - wczoraj mąż stwierdził uprasuj mi tylko jedną koszulę a dziś foch że wszystko nie jest poprasowane. Też ma jakiś pms...
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie też boli @ więc wszystkie łączmy się w jednym bólu bez względu na stan...
blondiku każda zafasolkowana miała bóle @ na początku ciąży... kurde wymadrzam się a ostatnio byłam w ciąży 9 lat temu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 12:02
-
nick nieaktualny
-
hej misie
pozdrawiam chora i słaba... chyba źle na mnie działają te antybiotyki że normalnie nie umiem się pozbierać, dobrze ze jutro wizyta u gina to będę wiedzieć czy wszystko po tych lekach z dzidziolem jest ok.... ech idę po coś na obiad i pozdrawiam cieplutko :*
-
Arienna wrote:hej misie
pozdrawiam chora i słaba... chyba źle na mnie działają te antybiotyki że normalnie nie umiem się pozbierać, dobrze ze jutro wizyta u gina to będę wiedzieć czy wszystko po tych lekach z dzidziolem jest ok.... ech idę po coś na obiad i pozdrawiam cieplutko :*
Trzymaj sie cieplutko...z bablemn pewno wszystko dobrze;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Aha... czyli jeszcze nie prowadzisz wykresu... i może wcale nie bedziesz go już prowadziła hehehe a kiedy @ ma przyjść?
Konia z rzędem temu, kto zna odpowiedz...karmie mała cycem i na razie zonk, ale za 2 tyg. Odstawiam babla, wiec moze @nadejdzie i zaczynam działania...
A nadejdzie, bo chwilowo sie nie staramy, bo karmie i chce najpierw zrobić podstawowe badania i usg blizny po cc;)