X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • 6lama9 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.glitter-graphics.com/ Tu znajdziesz dużo. Klikniesz na obrazek jaki Ci się podoba, pod spodem masz bb code kopiujesz i wklejasz albo tu albo do podpisu na forum. Tam jest mnóstwo obrazków w różnych kategoriach i wyszukiwarka motywu jaki nas interesuje.

Wklikałam pms i co?

1074993ifqgnchwyo.gif

Summerka, ara lubią tę wiadomość

• 6lama9 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka tak właśnie o tym myślę ale czasem się człowiek zapomina. Fajny tekścik.
    Właśnie liczyłam na zajście w innym terminie ale z biegiem lat już mi wszystko jedno. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :-)

Summerka lubi tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6lama9 wrote:
    Summerka tak właśnie o tym myślę ale czasem się człowiek zapomina. Fajny tekścik.
    Właśnie liczyłam na zajście w innym terminie ale z biegiem lat już mi wszystko jedno. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :-)

Sie wie, w końcu każdy jest człowiekiem...znaczy ja jestem tum stworem...kurde, gdzie Twoja lama:( no nic, bez lamy w awatarze nie jesteś mniej lamowata (w sensie odjechana;))...leć, pracować...wyzyjesz sie;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 09:10

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomarudzę trochę ...boli mnie brzuch okresowo i barzdo się boje;(

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)
    nie wiem co to za zwady u dzisiaj, ale nie ma sensu :) proszę o spokój <3
    A wpadłam właściwie pogratulować Blondaskowi :) Bo nie wiem czy Kroko przekazała moje gratulacje ze szpitala ;)
    Blondik trzymam bardzo mocno kciuki!!!!! <3
    I Wszystkim życzę spokojnego i udanego dnia :)

Blondik lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Summerka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, na początku mojej ciazy z Zuzia tez mnie tak bolał brzuch -'(to był 5 tydz), wiec czekałam na @, a tu nic. Następnie, po dwóch, trzech tygodniach znowu- wybrałam sie z siostra na zakupy i taki ból, cały dzień drzalsn, zeby nie zacząć plamić, bałam sie, ze to @, wszystko ok. Potem około 4 miesiąca miałam takie silne bóle, jak miesiączkowe, biegałam co chwila spr. Czy nie plamie, pojechałam na IP, to był pęcherz.

Chce powiedzieć, ze mi bóle jak na okres zdarzały sue często w ciaxy (na rożnych etapach), Ginka poe., ze jesli byłyby bardzo silne albo zaczęloby sie krwawienie, wtedy do szpitala. A tak to połóż sue i odpoczywaj najlepiej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 09:32

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ;)miłego członka. Ja dziś humor trochę lepszy, choć nie oznacza że dobry - zaczełan donga, a co. Właśnie siedzę i sprawdzam kolejne 200 recept, jak nam kogoś nie zatrudnią to wykończy mnie ta robota. Rozważam bieżnie, ale nie chce mi się okrutnie, poza tym mam jeszcze górę prasowania - wczoraj mąż stwierdził uprasuj mi tylko jedną koszulę a dziś foch że wszystko nie jest poprasowane. Też ma jakiś pms...

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    A wpadłam właściwie pogratulować Blondaskowi :) Bo nie wiem czy Kroko przekazała moje gratulacje ze szpitala ;)

No jak nie jak tak. :P

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    No jak nie jak tak. :P
    no dobra dobra dzięki kochanieńka, nie chciało mi się posta szukać, a raz jeszcze pogratulować nie zawadzi :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    pomarudzę trochę ...boli mnie brzuch okresowo i barzdo się boje;(
    Blondik mnie czasem do teraz boli okresowo, ale już coraz rzadziej.
    Trzymaj się kochana :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też boli @ więc wszystkie łączmy się w jednym bólu bez względu na stan...

blondiku każda zafasolkowana miała bóle @ na początku ciąży... kurde wymadrzam się a ostatnio byłam w ciąży 9 lat temu... :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 12:02

• Summerka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez boli jak na @ i to od trzech dni i doopa...mógłby już przyjść...bo tak jestem uziemiona ze staraniami

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    Mnie tez boli jak na @ i to od trzech dni i doopa...mógłby już przyjść...bo tak jestem uziemiona ze staraniami
    Ty to lepiej pokaż wykres :P :*

• Arienna Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie :) pozdrawiam chora i słaba... chyba źle na mnie działają te antybiotyki że normalnie nie umiem się pozbierać, dobrze ze jutro wizyta u gina to będę wiedzieć czy wszystko po tych lekach z dzidziolem jest ok.... ech idę po coś na obiad i pozdrawiam cieplutko :*

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Ty to lepiej pokaż wykres :P :*

No właśnie, nie ma okresu - nie ma wykresu;(

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    hej misie :) pozdrawiam chora i słaba... chyba źle na mnie działają te antybiotyki że normalnie nie umiem się pozbierać, dobrze ze jutro wizyta u gina to będę wiedzieć czy wszystko po tych lekach z dzidziolem jest ok.... ech idę po coś na obiad i pozdrawiam cieplutko :*

Trzymaj sie cieplutko...z bablemn pewno wszystko dobrze;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    No właśnie, nie ma okresu - nie ma wykresu;(
    Aha... czyli jeszcze nie prowadzisz wykresu... i może wcale nie bedziesz go już prowadziła hehehe a kiedy @ ma przyjść?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari zdrówka Wam życzę <3 :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.kalbi.pl/kalendarz-swiat-nietypowych

24 i 25 luty....ciekawe święta:)

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Aha... czyli jeszcze nie prowadzisz wykresu... i może wcale nie bedziesz go już prowadziła hehehe a kiedy @ ma przyjść?

Konia z rzędem temu, kto zna odpowiedz...karmie mała cycem i na razie zonk, ale za 2 tyg. Odstawiam babla, wiec moze @nadejdzie i zaczynam działania...

A nadejdzie, bo chwilowo sie nie staramy, bo karmie i chce najpierw zrobić podstawowe badania i usg blizny po cc;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
‹‹ 3536 3537 3538 3539 3540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ