My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamuś ja przez te dwa dni trzymam mocno kciuki żeby się ta druga kreska ujawniła
Słuchajcie jakąś gastrofazę mamJem wszystko co mi w łapki wpadnie i nie mogę przestać, nie dość tego chyba mi progesteron uderzył do głowy bo weszłam na górę gdzie mąż wykańcza pokoje dla dzieciorów i zaczęłam się drzeć że śmierdzi tam kocimi szczochami i jakby myszami też... Okazało się że tak mi zalatuje gips
Porąbało mnie już kompletnie
A OF przesunął mi owulkę na 22dcTen mój wykres nie przypomina już niczego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 19:16
-
Mona_M wrote:Ej zna któraś przesąd, że ciężarna nie może być chrzestną?.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
ja również słyszłam o tym przesądzie i juz nawet spotkałam się z odmową kiedy dziewczyna była w ciązy. teraz o chrzestnych trudno nie ze względu na braki ludzi ale tak po prostu. sorry nie chce nikogo urazić ale tak się składa że wraz z zostaniem chrzestnym masz obowiązek wręcz obsypywac dziecko prezentami. uczą dzieciaki już od małego co to ciocia przyniesie na zająca, imieniny, urodziny, zakończenie roku szkolnego i rozpoczęcie, gwiazda itd. rodzice często nie patrzą zdrowo na takie sytuacje. owszem nie można byc skąpcem sama jestem chrzestną i kiedy mogę dziecko ode mnie cos dostaje. nie wiem może się mylę.
mam dziś załamke. cykl można spisać na straty. kolejny. potrzebuje wsparcie duchowego i wiedzowegolicze na was...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:01
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wistful my tu przecież jesteśmy żeby wspierać duchowo, wiedzowo i nawiedzeniowo również
a odnośnie tego co o chrzestnych napisałaś, spotkałam się z taką oto wypowiedzią kuzynki męża "mój A mówi że wystatczy że chrzestny naszego dziecka będzie miał samochód średniej klasy, nie musi być mega bogaty". Wymiękłam, a gdzie wsparcie rodziców w wychowaniu czy coś w tym stylu. Oczywiście powiedziałam dla męża że zabraniam mu być chrzestnym u nich.
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyA co do wrażliwości piersi to tez się nad tym zastanawiałam jaka jest róznica na przykład pomiędzy bólem piersi. mnie jak bolą przy dotyku w II fazie po bokach to oznacza @ na bank
Choco ludzie sa rózni i dziwnie czasem patrzą na to. kiedyś no cóż bardzo dawno temu jak ja byłam dzieckiemwiedziałam po prostu kto jest moim chrzestnym i chrzestną i koniec. komunie i wesele to dwie okazje kiedy doststałam prezenty i wcale nie czuje sie gorsza a wręcz szanuje tych ludzi za to kim są dla mnie a nie za to co jeszcze mogą mi ofiarować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:09
-
nick nieaktualny
-
Anusia i mi się wydaje, że źlę Ci tą owulke wyznaczył, stawiałabym na 20dc
Wistful ja też wspieram, następny cykl ma być już zielony i już!
Lama ale kciukać nie przestaję
Dziewczyny macie jakiś sposób, żeby wstać o 5 (ten Wrocek) i być wypoczętą i rześką przez cały dzień? Dodam tylko, że ja wcześniej niz o 11 i tak nie usnę..
Choco, właśnie sobie przypomniałam że w sumie to nie wiem czy ten drink nazywa się monte, my go tak z koleżanka z pracy nazywamy. I odkryłam pyszną modyfikację - dosypanie 2 łyżeczek kakao -> bomba kaloryczna
6lama9 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Wistful zaczęłaś cykl, czy co się stało? Jak mamy wspierać, co jest grane. Tulam.
A mi się cofnęły powoli wszystkie objawy jak zobaczyłam ile zapłacę za test w aptece z plusem czy coś takiego. Ponad 15 zł. Dziewczyna przede mną kupowała. hahahahahah niezła kuracja odmóżdżająca. Skąd taka cena za pinka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:52
-
choco wrote:Ale dosyłać tak normalnie cacao i zamieszać? Rozpuści się?
Witaj juicy, dobrze trafiłaś, z dziewczynami raźniej********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Słuchajcie u mnie to wygląda tak, jak przesuwam dłonią po piersi od góry do dołu, to boli jakby tkanka pod skórą, jak dotknę sutka czuję jakby były czymś oparzone, jak lekko łapię piersi po bokach to bolą, lekko ściskając sutek już czuje duży ból. Ale jeśli to objaw zwyczajnego pms to ja chyba nigdy nie miałam takiego pms-u. Wielkie wow. Dziewczyny ciekawe co to z tych naszych testowań wyjdzie. Trzeba jakoś rok rozpocząć. Anastazja, Blondi a teraz czas na kolejne rozdania.
-
nick nieaktualnyJuicy39 witaj!!!
Lama teraz w kolejce do fasolki podobno jestem ja... Tak mi się przysnilo... blondik i ja zajmujemy luty...wiem wiem chamska jestem ale to był sen tylko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 21:24
Blondik lubi tę wiadomość
-
juicy29 wrote:Witam! Ja mam 29 lat i od pol roku sie staramy. Nasz cel na moje 30 ste urodziny musi byc juz maluszek...
mam nadzieje sie uda...
Z nami na pewno się uda(powiedziała Anuśka, która od roku nie możezajść
) Ale przynajmniej tutaj jest fajna atmosfera:D
Karolucha, Izoleccc, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Juicy39 witaj!!!
Lama teraz w kolejce do fasolki jestem ja... Tak mi się przysnilo... blondik i ja zajmujemy luty...wiem wiem chamska jestem
To jak mi wyjdzie jakimś cudem pozytyw to napiszę Wam o nim w marcu dopiero
Lama Ty się nie fochaj i nie uciekaj bo życie bywa przewrotne sama wiesz... Nigdy nie wiadomo kto zaciąży akurat w lutym