X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    od babci dzieciaka :P i to ze względów czysto praktycznych :P

A to dobre;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a myslałam że chodzi o chrzestną :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę zadać ogólne głupie pytanie??? :/

• Summerka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Mogę zadać ogólne głupie pytanie??? :/
    Czekamy...,

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę nad dobrze sformułowanym pytaniem hmmm

Jak objawia się wrażliwość piersi???
    Mi teraz strasznie przeszkadza mój stanik jakby od dołu mnie uciskał, drażnił mnie chociaż jest luźno założony... najchętniej to bym go ściągnęła gdyby nie praca... :/ i nie wiem czy to wrażliwość czy poprostu tak sobie jest czasem heheh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 13:14

• Summerka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Myślę nad dobrze sformułowanym pytaniem hmmm

Jak objawia się wrażliwość piersi???
    Mi teraz strasznie przeszkadza mój stanik jakby od dołu mnie uciskał, drażnił mnie chociaż jest luźno założony... najchętniej to bym go ściągnęła gdyby nie praca... :/ i nie wiem czy to wrażliwość czy poprostu tak sobie jest czasem heheh

U mnie podobnie i tez takie uczucie jakbym miała zdarta skore i nie mogła sie dotknąć...

Niechybnie fasolaaa..,

Katjaa lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja ja myślę że u każdego jest to trochę inaczej, u mnie też jest to takie uwieranie ale nie dałabym rady zdjąć stanika bo koszulka by mi ich dotykała i się przesuwała po nich i wtedy bym się wściekła :)

Lama nie za wcześnie na test???

Laski ale miałam przeżycia dzisiaj... Jadę sobie po mieście spokojnie a tu mnie wariat (w aucie oklejonym PZU) na trzeciego wyprzedza, ledwo się zmieścił między mną a autem na pasie obok. Na światłach lawirował między autami jak szybki i wściekły. No kretyn normalnie. I tak mnie zestresował, że powiedziałam :"a żebyś się baranie wywalił, debilu"... I wiecie co... dwa skrzyżowania dalej patrzę a on do góry kołami leży kretyn o.O Na szczęście sam leżał więc nie zrobił chyba krzywdy nikomu innemu.

A później wyszłam zanieść księgowej faktury do rozliczenia i mnie jakaś cyganka zaczepiała bo ona musi mi coś powiedzieć że jest jakiś mężczyzna, któremu się podobam i poda mi jego imię (ofcourse powie mi za 10zł :) ale się cenią). Tak mnie wkurzyła, że jej odburknęłam że ja i tak wolę kobiety :P I się zamknęła :D

Summerka, Arienna, Mona_M, konwalianka, Katjaa, ara, Krokodylica, Misi@, Blondik, momo1009, Izoleccc lubią tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Katja ja myślę że u każdego jest to trochę inaczej, u mnie też jest to takie uwieranie ale nie dałabym rady zdjąć stanika bo koszulka by mi ich dotykała i się przesuwała po nich i wtedy bym się wściekła :)

Lama nie za wcześnie na test???

Laski ale miałam przeżycia dzisiaj... Jadę sobie po mieście spokojnie a tu mnie wariat (w aucie oklejonym PZU) na trzeciego wyprzedza, ledwo się zmieścił między mną a autem na pasie obok. Na światłach lawirował między autami jak szybki i wściekły. No kretyn normalnie. I tak mnie zestresował, że powiedziałam :"a żebyś się baranie wywalił, debilu"... I wiecie co... dwa skrzyżowania dalej patrzę a on do góry kołami leży kretyn o.O Na szczęście sam leżał więc nie zrobił chyba krzywdy nikomu innemu.

A później wyszłam zanieść księgowej faktury do rozliczenia i mnie jakaś cyganka zaczepiała bo ona musi mi coś powiedzieć że jest jakiś mężczyzna, któremu się podobam i poda mi jego imię (ofcourse powie mi za 10zł :) ale się cenią). Tak mnie wkurzyła, że jej odburknęłam że ja i tak wolę kobiety :P I się zamknęła :D

Strach sie bać...rzuciłaś klątwę;)

Anuśka lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w sumie to zależy od dnia, czasami mnie bolą tak że jak ściągam stanik wieczorem to nie mogę się dotknąć, czasami mnie swędzą a czasami po prostu je czuję ...

Anuśka może jesteś medium jakieś :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 13:22

Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli sobie "uroiłam" że to wina Fasola :P

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska klątwa, jak nic.. strach się Ciebie bać :P swoją drogą kretynów na drodze nie brakuje..

u mnie wrażliwość objawia się na kilka sposobów..cale piersi, same sutki lub obszar pod piersiami..czasami boli nawet dotyk..

co do tego zabobonu.. niestety przez to mamy problem z chrzesnymi.. obie, które chcieliśmy wziąć są w ciąży i nam podziękowały, mimo, że ja nie wierzę w to! i chciałam.. ale nie będę czekała aż urodzą..

smarta, może mimo wszystko dzień będzie dobry? trzymam kciuki
    lama, za szybko za szybko..

Anuśka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Summerka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Anuska klątwa, jak nic.. strach się Ciebie bać :P swoją drogą kretynów na drodze nie brakuje..

u mnie wrażliwość objawia się na kilka sposobów..cale piersi, same sutki lub obszar pod piersiami..czasami boli nawet dotyk..

co do tego zabobonu.. niestety przez to mamy problem z chrzesnymi.. obie, które chcieliśmy wziąć są w ciąży i nam podziękowały, mimo, że ja nie wierzę w to! i chciałam.. ale nie będę czekała aż urodzą..

smarta, może mimo wszystko dzień będzie dobry? trzymam kciuki
    lama, za szybko za szybko..

No właśnie, czyli morał z tego taki, ze nie tylko wiele osób słyszało, ale wiele w to wierzy;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:

Anuśka może jesteś medium jakieś :P

Takie ze mnie medium jak z koziej dupy trąba :P
    Ale rzucanie klątwy fajna sprawa :) Chciałabym umieć :P

• Arienna Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Czyli sobie "uroiłam" że to wina Fasola :P
    nieeeeeeeeeeee przecież ja tak mam, a w piątek mogłam sama naocznie stwierdzić obecność fasola :P wiec wiesz ;)

Katjaa lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • 6lama9 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie pisałam dziewczynkom ale co tam. Moja tempka własnie wynosi 38,10:-) Osiągam szczyty :-D I lecę po koncentrat do fasolki po bretońsku

EDIT: Wróciłam a Was dalej nie ma? Co to, zasypało Was?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 15:09

Misi@ lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Ja dziś oczywiście użeram się z mdłościami - żeby ich uniknąć muszę jeść mało a często, a że nie jestem głodna co 3 godziny to zapominam jeść i potem mnie męczy cholera jedna.

Poza tym Zuźka zaczyna mi chyba naciskać tam na dole, czuję taki ucisk jak by się zaczynała pchac do wyjścia, a to jest bolesne i wcale nie jest miłe.

W ogóle gdzie jest moja cała energia????? Nie mam siły się po tyłku podrapać nawet.

• Summerka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Cześć dziewczyny.

Ja dziś oczywiście użeram się z mdłościami - żeby ich uniknąć muszę jeść mało a często, a że nie jestem głodna co 3 godziny to zapominam jeść i potem mnie męczy cholera jedna.

Poza tym Zuźka zaczyna mi chyba naciskać tam na dole, czuję taki ucisk jak by się zaczynała pchac do wyjścia, a to jest bolesne i wcale nie jest miłe.

W ogóle gdzie jest moja cała energia????? Nie mam siły się po tyłku podrapać nawet.

Pamietam to uczucie, jakby ktoś włożył metalowy pręt, np. w pęcherz....niemile

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • 6lama9 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak, ja pamiętam to w taki sposób jakby ktoś paznokciem mnie tam drapał na dole,
    To mamy epidemię wrażliwych cycuszków :-D

Summerka lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)
    Eh, na nic nie mam czasu, ledwo Was nadrobiłam, a jakoś bardzo dużo nie pisałyście :P
    Jeszcze jutro czeka mnie wyjazd do Wrocka na radę techniczną, a potem jeszcze dalej, bo do Wołowa coś załatwiać przy okazji. Z przerwami jakieś 7 godzin za kółkiem i to w taką pogodę :/

Katja, to było bardzo dobre pytanie, sama nieraz się zastanawiałam co rozumiecie przez wrażliwe piersi. Okazuje się, że przy Was, to moje zbyt wrażliwe nie są, a raczej ich wrażliwość nie zmienia się tak bardzo wraz z fazą cyklu. Jedyne co czuję to ból po bokach w drugiej fazie.

Lama - fasol, nie ma innej opcji :D

Katjaa lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • 6lama9 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak czułam momo, a najlepsze jest to, że po negatywnym teście bolą mniej :-D Chociaż...w sumie mogę tę luteinę brać długo jak nie trzeba jej pod język wkładać.Aż w końcu przyjdzie @ hahahah no bo jak mi test nie wyjdzie za dwa dni, to muszę odstawić.

‹‹ 3533 3534 3535 3536 3537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ