My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyślę nad dobrze sformułowanym pytaniem hmmm
Jak objawia się wrażliwość piersi???
Mi teraz strasznie przeszkadza mój stanik jakby od dołu mnie uciskał, drażnił mnie chociaż jest luźno założony... najchętniej to bym go ściągnęła gdyby nie praca...i nie wiem czy to wrażliwość czy poprostu tak sobie jest czasem heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 13:14
-
Katjaa wrote:Myślę nad dobrze sformułowanym pytaniem hmmm
Jak objawia się wrażliwość piersi???
Mi teraz strasznie przeszkadza mój stanik jakby od dołu mnie uciskał, drażnił mnie chociaż jest luźno założony... najchętniej to bym go ściągnęła gdyby nie praca...i nie wiem czy to wrażliwość czy poprostu tak sobie jest czasem heheh
U mnie podobnie i tez takie uczucie jakbym miała zdarta skore i nie mogła sie dotknąć...
Niechybnie fasolaaa..,
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Katja ja myślę że u każdego jest to trochę inaczej, u mnie też jest to takie uwieranie ale nie dałabym rady zdjąć stanika bo koszulka by mi ich dotykała i się przesuwała po nich i wtedy bym się wściekła
Lama nie za wcześnie na test???
Laski ale miałam przeżycia dzisiaj... Jadę sobie po mieście spokojnie a tu mnie wariat (w aucie oklejonym PZU) na trzeciego wyprzedza, ledwo się zmieścił między mną a autem na pasie obok. Na światłach lawirował między autami jak szybki i wściekły. No kretyn normalnie. I tak mnie zestresował, że powiedziałam :"a żebyś się baranie wywalił, debilu"... I wiecie co... dwa skrzyżowania dalej patrzę a on do góry kołami leży kretynNa szczęście sam leżał więc nie zrobił chyba krzywdy nikomu innemu.
A później wyszłam zanieść księgowej faktury do rozliczenia i mnie jakaś cyganka zaczepiała bo ona musi mi coś powiedzieć że jest jakiś mężczyzna, któremu się podobam i poda mi jego imię (ofcourse powie mi za 10złale się cenią). Tak mnie wkurzyła, że jej odburknęłam że ja i tak wolę kobiety
I się zamknęła
Summerka, Arienna, Mona_M, konwalianka, Katjaa, ara, Krokodylica, Misi@, Blondik, momo1009, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Katja ja myślę że u każdego jest to trochę inaczej, u mnie też jest to takie uwieranie ale nie dałabym rady zdjąć stanika bo koszulka by mi ich dotykała i się przesuwała po nich i wtedy bym się wściekła
Lama nie za wcześnie na test???
Laski ale miałam przeżycia dzisiaj... Jadę sobie po mieście spokojnie a tu mnie wariat (w aucie oklejonym PZU) na trzeciego wyprzedza, ledwo się zmieścił między mną a autem na pasie obok. Na światłach lawirował między autami jak szybki i wściekły. No kretyn normalnie. I tak mnie zestresował, że powiedziałam :"a żebyś się baranie wywalił, debilu"... I wiecie co... dwa skrzyżowania dalej patrzę a on do góry kołami leży kretynNa szczęście sam leżał więc nie zrobił chyba krzywdy nikomu innemu.
A później wyszłam zanieść księgowej faktury do rozliczenia i mnie jakaś cyganka zaczepiała bo ona musi mi coś powiedzieć że jest jakiś mężczyzna, któremu się podobam i poda mi jego imię (ofcourse powie mi za 10złale się cenią). Tak mnie wkurzyła, że jej odburknęłam że ja i tak wolę kobiety
I się zamknęła
Strach sie bać...rzuciłaś klątwę
Anuśka lubi tę wiadomość
-
u mnie w sumie to zależy od dnia, czasami mnie bolą tak że jak ściągam stanik wieczorem to nie mogę się dotknąć, czasami mnie swędzą a czasami po prostu je czuję ...
Anuśka może jesteś medium jakieśWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 13:22
Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuska klątwa, jak nic.. strach się Ciebie bać
swoją drogą kretynów na drodze nie brakuje..
u mnie wrażliwość objawia się na kilka sposobów..cale piersi, same sutki lub obszar pod piersiami..czasami boli nawet dotyk..
co do tego zabobonu.. niestety przez to mamy problem z chrzesnymi.. obie, które chcieliśmy wziąć są w ciąży i nam podziękowały, mimo, że ja nie wierzę w to! i chciałam.. ale nie będę czekała aż urodzą..
smarta, może mimo wszystko dzień będzie dobry? trzymam kciuki
lama, za szybko za szybko..Anuśka lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Anuska klątwa, jak nic.. strach się Ciebie bać
swoją drogą kretynów na drodze nie brakuje..
u mnie wrażliwość objawia się na kilka sposobów..cale piersi, same sutki lub obszar pod piersiami..czasami boli nawet dotyk..
co do tego zabobonu.. niestety przez to mamy problem z chrzesnymi.. obie, które chcieliśmy wziąć są w ciąży i nam podziękowały, mimo, że ja nie wierzę w to! i chciałam.. ale nie będę czekała aż urodzą..
smarta, może mimo wszystko dzień będzie dobry? trzymam kciuki
lama, za szybko za szybko..
No właśnie, czyli morał z tego taki, ze nie tylko wiele osób słyszało, ale wiele w to wierzy;)
-
Właśnie pisałam dziewczynkom ale co tam. Moja tempka własnie wynosi 38,10:-) Osiągam szczyty
I lecę po koncentrat do fasolki po bretońsku
EDIT: Wróciłam a Was dalej nie ma? Co to, zasypało Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 15:09
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Ja dziś oczywiście użeram się z mdłościami - żeby ich uniknąć muszę jeść mało a często, a że nie jestem głodna co 3 godziny to zapominam jeść i potem mnie męczy cholera jedna.
Poza tym Zuźka zaczyna mi chyba naciskać tam na dole, czuję taki ucisk jak by się zaczynała pchac do wyjścia, a to jest bolesne i wcale nie jest miłe.
W ogóle gdzie jest moja cała energia????? Nie mam siły się po tyłku podrapać nawet. -
Krokodylica wrote:Cześć dziewczyny.
Ja dziś oczywiście użeram się z mdłościami - żeby ich uniknąć muszę jeść mało a często, a że nie jestem głodna co 3 godziny to zapominam jeść i potem mnie męczy cholera jedna.
Poza tym Zuźka zaczyna mi chyba naciskać tam na dole, czuję taki ucisk jak by się zaczynała pchac do wyjścia, a to jest bolesne i wcale nie jest miłe.
W ogóle gdzie jest moja cała energia????? Nie mam siły się po tyłku podrapać nawet.
Pamietam to uczucie, jakby ktoś włożył metalowy pręt, np. w pęcherz....niemile
-
Eh, na nic nie mam czasu, ledwo Was nadrobiłam, a jakoś bardzo dużo nie pisałyście
Jeszcze jutro czeka mnie wyjazd do Wrocka na radę techniczną, a potem jeszcze dalej, bo do Wołowa coś załatwiać przy okazji. Z przerwami jakieś 7 godzin za kółkiem i to w taką pogodę
Katja, to było bardzo dobre pytanie, sama nieraz się zastanawiałam co rozumiecie przez wrażliwe piersi. Okazuje się, że przy Was, to moje zbyt wrażliwe nie są, a raczej ich wrażliwość nie zmienia się tak bardzo wraz z fazą cyklu. Jedyne co czuję to ból po bokach w drugiej fazie.
Lama - fasol, nie ma innej opcji
Katjaa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Ja też tak czułam momo, a najlepsze jest to, że po negatywnym teście bolą mniej
Chociaż...w sumie mogę tę luteinę brać długo jak nie trzeba jej pod język wkładać.Aż w końcu przyjdzie @ hahahah no bo jak mi test nie wyjdzie za dwa dni, to muszę odstawić.