My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka, witam się z pracy znad malinowego kisielu
Czytam sobie właśnie fajny artykuł, może którejś z was się to przydarzy, co?
http://www.polityka.pl/niezbednikinteligenta/1528135,1,czy-mozna-zajsc-w-ciaze-bedac-juz-w-ciazy.read6lama9 lubi tę wiadomość
-
hej misie....
byłam od piątku w szpitalu, w piątek miałam ostrą biegunkę, wymioty i ostry ból brzucha, dostałam od lekarza skierowanie na oddział...
prawdopodobnie była to jakaś bakteria która mi zrobiła zapalenie ścianek żołądka, miałam podwyższone CRP i leukocyty w moczu, dlatego też dostałam antybiotyk ( który nawiasem mówiąc muszę brać do przyszłej niedzieli bo wyniki są już lepsze ale CRP dalej podwyższone) i dopiero teraz mnie wypuścili. Z dzidziem wszystko ok iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii widzialam dzidziai serduszko bijące
a oto dowód
Misi@, 6lama9, cati, Anuśka, Katjaa, Blondik, Ania_84, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Smartus szybka masz te @...
******************************GANG18+***************************** -
Ara, ja prawko zdałam za entym razem:(
Katjaa, fajne zaproszenia.
Blondik, zaproszenia teraz na wszystko, ostatnio na chrzest kupowałam.
Lama, cytująć klasyka z tego forum, "nie ma @, jest nadzieja".
Smarta, jakoś wszystkie po kolei dola mamy.
Mona, no na awatarze widać, co nadmiar wiedzy z Tobą zrobił (wiem, czepiłam sie, ale tak mi sie podobuje, ze szok w klapkach;))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 11:52
-
nick nieaktualnyHej wróciłam
Byłam od czwartku u rodziców, a tu takie wieści:)
Blondik Gratuluję i trzymam kciuki, by wszystko było dobrze
Cati Gratuluję synka
Arienna mam nadzieję, że już czujesz się lepiej.
Ja w sobotę tak źle się czułam, ze o mało nie pojechałam na IP. Miałam taki silny ból brzucha, że aż noga prawa mi cierpła. Położyłam się o 21:00 spać i rano już było dobrze. Chyba siostrzenica mnie wymęczyła.
Od wczoraj mdłości są większe, ale to mnie uspokaja
Miłego dnia!
Muszę Was nadrobić -
nick nieaktualnyEj zna któraś przesąd, że ciężarna nie może być chrzestną?
Zaraz wyląduje na Beka z mamus na forach za to pytanie hahahaha
Bo mam zostać chrzestną siostrzenicy (która się jeszcze nie urodziła) i siostra stwierdziła, że może nie zdaże jeszcze zaciążyć. Planują chrzciny w święta. No to niech ochrzczą 5 kwietnia bo 6 to ja testuję hahaha
Ari fasola superja w ciąży brałam Zinat w zastrzykach także spoko. Oba te antybiotyki są bezpieczne (tyle że augmentin często maluszki uczula).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:18
-
nick nieaktualny