My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Melduję się z rana. Ten tydzień poświęcam na sprzątanie domu zanim zacznie mnie mdlić na widok pajęczyn. Żart
Jutro termin @ i nie jestem wcale podminowana. Biorę luteinę i nie krzyczę. To jest nienormalne akurat.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dobry
Jejku jak mi się nie chce jechać do robotyChcę wrócić w góry i spać do 10tej, nie gotować i nie sprzątać
Lama już miałam Ci powiedzieć że masz piękną tempkę ale widzę że to chyba zasługa lutki... kurczę mogłaby ta tempka tak pozostać
Miłego członka Wam życzę i zmykam do robotyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Po luteinie aż tak mi nie rośnie także nadzieja jest
Anuśka meldujesz się już z pracy?
Muszę coś zjeść.
Może spełni się wyrocznia po rozbiciu 3333 i kolejnej stronki, może pomogły szarlatańskie okrzyki podczas kopulacji hahahah
MIŁEGO DNIA ale strasznie rozkojarzona jestem od trzech dni. Nic nie mogę porządnie zrobić. Chyba muszę się do pionu ustawić. Może powinnam jednak testować i się upewnić co i jak. Może wtedy mogłabym się bardziej skoncentrować na rzeczach ważnych i przyziemnych? Niech już będzie jutro albo za dwa tygodnie
@ jak masz przyjść to przyłaź, proszę szybciej, bo praca czeka a czas ucieka.
Anuśka, Katjaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
6lama9 wrote:Po luteinie aż tak mi nie rośnie także nadzieja jest
Anuśka meldujesz się już z pracy?
Muszę coś zjeść.
Może spełni się wyrocznia po rozbiciu 3333 i kolejnej stronki, może pomogły szarlatańskie okrzyki podczas kopulacji hahahah
MIŁEGO DNIA ale strasznie rozkojarzona jestem od trzech dni. Nic nie mogę porządnie zrobić. Chyba muszę się do pionu ustawić. Może powinnam jednak testować i się upewnić co i jak. Może wtedy mogłabym się bardziej skoncentrować na rzeczach ważnych i przyziemnych? Niech już będzie jutro albo za dwa tygodnie
@ jak masz przyjść to przyłaź, proszę szybciej, bo praca czeka a czas ucieka.
OOOOOO no to Kochana zaciskam kciuki mocno żeby to jednak fasol był
Ja się z pracy nie melduję bo jestem przedstawicielem i pracuję w aucie, więc nie mam opcji siedzenia na OF
Blondik ale przygodaTaka jazda komunikacją miejską raz na kilka lat
Ja też nie jechałam już chyba z 10lat
Lecę do tej roboty bo wyjść z domu nie mogę i w końcu się do klientów spóźnię -
Ja też jeżdżę sporadycznie.
O kurcze, podgrzałam kiełbaskę wędzoną a ona mi śmierdzi trampkami przepoconymi, albo myszami i to całą bandą myszy. Fuuuuj
No to trzeci dzień mięsko w galarecie witaj
Jak @ przyjdzie , nie będę płakać.
Co ja miałam dziś za sny. Komuś dopisywałam 9 łabędzia do rachunkuhahaha ale skąd mi się to wzięło?
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLama - weź ty zatestuj. Hihi
Dzień dobrek Babeczki.
Melduję, że żyję przeżyłam ciężki atak migreny.
Kinga śliczniutka. Ja teraz czekam na siostrzenicę bo ma sie pojawić lada dzień, ale coś jej się nie spieszy.
Idę sobie śniadanko zrobić bo mi żołądem wątrobę podgryza.
PS. Anuśka ale masz przystojnego syna wrrrr6lama9, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zajrzyjcie na grupę jak chcecie się pośmiać. Ja siedzę i łzy mi ciekną po policzkach! Odśnieżyłam wszystko co trzeba było i oczywiście straż miejska już jechała. Zmachałam się ale starałam nie dźwigać śniegu i nie przerzucać go dalej. W razie czego oczywiście.
-
No ładnie,ładnie. Nie testuję, bo szkoda testu
Chociaż właściwie to chyba bym musiała. Z racji odstawienia luteiny ale jeszcze mam czas.
Ostatnio testy nie wychodziły nawet w 17 dpo.
edit: SYPIE ŚNIEG, nie mam w pobliżu apteki. Niedługo otworzą 300 m od domu.Układają od kilku dni leki na półki. Do tego czasu zaczekam chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 08:56
-
nick nieaktualny