My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny kochane, proszę o waszą opinię. Taka sytuacja:
odstawiłam tabletki "anty", przez dwa kolejne miesiące brałam dupho-cośtamSkutków odstawienia nie czułam żadnych (pewnie dzięki temu lekowi) i okres dwa razy przyszedł o tej samej porze normalny. Teraz jestem w pierwszym cyklu już bez dupka i miałam tylko 3-dniowe plamienie. Nie wiem, czy uznać to za okres(strasznie się na niego naczekałam, już byłam u lekarza, bo myślałam, że ciąża, ale wykluczone)Czy okres dopiero nadejdzie? ale to już 45dc! Myślicie, że to przez odstawienie tablet i jakoś się to ułoży w następnych cyklach???
Lekarz nie stwierdził nic złego przy badaniu, niby mnie uspokoił, ale na krótko. Znowu zaczynam się martwić tym brakiem @.
Help!
-
hej kochane, niedzielne lenistwo u wszystkich? Ja mam pełno roboty ale zabrać za nią mi się nie chce...
Magda, myślę że to może być kwestia tabletek anty i dupka, ja bym uznała to plamienie za @ i poczekała czy następna już będzie normalna i w terminie - jeśli nie to gin musi coś z tym zrobićmagda.o lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,
ja mam dziś fatalny dzień- to chyba przez zmianę pogody. Przeszła u nas jakaś zimowa zawierucha w nocy. W każdym bądż razie nie śpię praktycznie od 4 ;/ Do tego cały czas jest mi niedobrze- nawet zębów nie mogłam umyć
Póki co siedzę pod kocykiem, piję herbatę miętową i próbuję jakoś się skupić na pisaniu magisterki.
Buziaki dla wszystkich ( mam nadzieję, że nie mam nic zaraźliwego -
nick nieaktualnycati wrote:Choco - z twoimi hormonami jest wszystko ok , poprostu wolisz normalnych facetow a nie Kenow Barbe
ale Cati co do Kenow się nie zgodzę... Polskę reprezentuje Rafał mój kolega, który jest tykajaca bombą pozytywnej radości a przy okazji przystojnym człowiekiem.
owszem trochę teraz się zmienił bo nabrał masy i rzeźby. Ale nigdy nie był kenem... wręcz przeciwnie jeszcze niedawno chorował na białaczkę a teraz korzysta z życia i jako model muszą go wypicowac
Ale na codzień jest strazakiem o zajefajnym szalonym charakterze
Oczywiście Kochana wypowiedzialam swoje zdanie tylko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 10:49
-
Katjaa wrote:Witam
Lara cudne wieści!!! Jak dobrze ze jednak pamięć o nas nie ginie
Katja, gdziez bym smiała o Was zapomniec!!!!
czytam Was codziennie i kibicuje kazdej z Was, przezywam z Wami wszystkie wzloty i upadki i nieustajaco 3mam kciuki!!!!! :*
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:Katja, gdziez bym smiała o Was zapomniec!!!!
czytam Was codziennie i kibicuje kazdej z Was, przezywam z Wami wszystkie wzloty i upadki i nieustajaco 3mam kciuki!!!!! :*Jak Dzidziolek i Ty się czujecie dziś??? Wdycham zaawansowane wiruski :*
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:No tak, bo w dzisiejszej erze gender, to strach...trzeba normalnych chłopow szanować
Jak mija niedziela, mi leniwie.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Yas: Kinga wazy 2140 g i mierzy 46 cm
zabrali ja do inkubatora. Wszystko jest dobrze
10 punktów
dostałam tez fotke, jak sie uporam to wrzuce pokazac Kinge, ale uprzedzam, ze jest słodka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 12:59
Katjaa, Blondik, ara, Anastazjaaa, momo1009, Izoleccc, Biedroneczka83, Pati Belgia, 6lama9, choco, wistful, magda.o, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Tobie Kochana też już widzę mniej niż więcej zostało do końca
Jak Dzidziolek i Ty się czujecie dziś??? Wdycham zaawansowane wiruski :*
Kochana, dziekuje :* hmmm no roznie to ze mna bywageneralnie nie jest zle ale zaczynaja bóle wszelakie dokuczac, a mała kopie, gmera jak szalona
oststnio jest bardzo zywym dzieckiem
kicham, psikam i zarazam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aaaapssssikkkkkkk :*Katjaa, 6lama9, momo1009, wistful lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:
-
LaRa wrote:
Yasmin wielkie gratulacje, niech kinia rośnie zdrowo -
Hej
Widzę że mamy kolejną piękną dzidzię
Śliczności maleńkie ( po mamusi )
Ja już w domku siedzę i tęsknię za góramiNajchętniej już bym tam wróciła
A tu niestety trzeba się szykować do pracy jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 17:58
Summerka lubi tę wiadomość