My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek
Blondiku betka ślicznaWymioty też zwiastują że brzucholek Ci urośnie
Będzie dzidziol (chłop jak dąb będzie)
Gratuluję!!!
Pati pozdrów serdecznie SebastianaPrzesyłam mu duuużo dobrej energii
Smartuś tulam mocno
Ja po wczorajszym bieganiu po górach popsułam sobie kolano ale dzisiaj też pokuśtykam bo tu jest przepięknie i szkoda dnia na siedzenie w hoteluOF wyznaczył mi owulkę
Mam wrażenie że mój organizm czekał z tą owu aż infekcja się skończy hi hi
Wstrzeliliśmy się idealnie
Buziole Wam wszystkim ślęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 08:52
momo1009, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Cześć.. ja obudziłam sie z mocnym bólem głowy i nic nie pomaga ;/
Anuśka, super, ze udało Wam się wstrzelić..
Pati dbaj o siebie..
Mona, kurczę no to trzymam kciuki za NOWY cykl..
smarta, jak dzisiaj? pomogło wieczorne pijaństwo
my bylismy wczoraj u znajomych.. jeden z nich sam robi piwa... boże ale im zazdrościłam tego, że mogą pić.. spróbowałam łyczka jednego piwa z lipą, ale pyszne.. za 2 lata, moze krócej będę mogła sie napić..
miłej soboty..ja mam zrąbany nastójAnuśka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Konwalianka teraz się modlę żeby się jajeczko zagnieździło jakimś cudem w tych moich zrostach
A co się dzieje kochana? Czemu nie masz humoru???
co do nastroju, to dużo by opowiadać.. mam spadek psychicznej formy.. wszystko mnie denerwuje, dobija, wkurza, złości, powoduje, że chce mi się płakać i eksplodować jednocześnie.. baby blues chyba.. mąż mnie niemiłosiernie wkurza samą obecnością.. -
Cześć dziewczęta;)
Anuska, super z ovu, zazdroszczę widoków w takim razie, no i trzymam kciukasy
Konwalianka, co tam sie stało?
Mona, a to nie jest ostatni cykl z tabsami?
Blondik, no to poczujesz przynajmniej, ze w ciazy jesteś jak se porządnie, ze sie tak wyrażę, rzygniesz;)
Blondik, magda.o lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:to przyłączę się do Twoich modlitw
co do nastroju, to dużo by opowiadać.. mam spadek psychicznej formy.. wszystko mnie denerwuje, dobija, wkurza, złości, powoduje, że chce mi się płakać i eksplodować jednocześnie.. baby blues chyba.. mąż mnie niemiłosiernie wkurza samą obecnością..
Hormony, hormony...
-
nick nieaktualnyGratuluję Blondik i Anastazja!!! Fajnie poczytać, że komuś się udało. Za pozostałe dziewczynki trzymam kciuki. Ja jestem na samym początku swojej drogi starań i polubiłam tu do Was zaglądać
momo1009, Katjaa, Karolucha, Nieukowa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Anuska niech sie teraz zagniezdza
Pati trzymam kciuki za Sebastianai za Ciebei zebys wreszcie sobie odpoczela kochana
Mona to ostatni cykl z tabsami co nie ??
moj cykl natomiast robi mnie w trabe..bylam swiecie przekonana ze owulka byla 17 dc.. ale tempoka nadal lezy i kiwczy ;/ a mi pojawil sie znowu jakis rozciagl;iwy sluz.. tyle ze mleczny ;/ no i to plamienie w 18/19 dc ;/ wsumie nie tyle plamienie co sluz z nitkami krwi ;/
i ten bol od 2-3 dni miesiaczkowy ;/ myslalam ze juz dostane @Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 11:46
-
nick nieaktualny
-
Witajcie weekendowo
Cati gratuluję synka.
Blondik gratuluje objawówI ciesze sie, że Cie lekarz uspokoił
Pati
magda.o - to wpadaj czasem. Masz imie i zresztą chyba całe inicjały jak ja
A mnie naszło takie skojarzenie... bo jeśli dobrze naliczyłam, od wczoraj conajmniej cztery z nas zaczęlo nowy cykl. Czytałam gdzieś kiedyś, ze jeśli więcej kobiet przebywa razem dłużej w jednym miejscu, to ich cykle zaczynają się synchronizować, ale nie wiedziałam, że wirtualnie też
Ja wczoraj z okazji piątkowego smuteczku skusiłam się na drinka, o którym już kilka razy słyszałam od koleżanki z pracy - Monte. Sklada się z soplicy orzech laskowy i mleka i faktycznie w smaku trochę podobne do monte
. Spróbujcie
Miłego słonecznego dniaAnia_84, Blondik, cati, magda.o lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 13:28
Ania_84, momo1009, Izoleccc, Katjaa, Karolucha, LaRa, Krokodylica, Anuśka, Biedroneczka83, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Laseczki,
ja dziś miałam mega odjechane sny, to chyba przez temperaturę. Okres nadal mi nie wrócił, mam jakieś plamienie tylko, może do wieczora wróci.
Momo to ulubiony drink mojej siostry i jej męża ale nie wiedziałam że nazywa się monte.
Co ja jeszcze miałam napisać ....???
Ściskam was mocno**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
no hejka, hejka
Alkohol średnio pomógł - chyba się kurdę odzwyczaiłam bo wypiłam raptem 2,5 kieliszka wina i jedno piwko a rano główka bolała... na szczeście waga pokazała że dobiła do 8 kg od momentu startowego, także to mnie troszkę pocieszyło. Dziś idziemy znowu na imprezkę - 30 urodziny kolegi i chyba znowu coś tam chlapnę, choć jak na razie mi się nie chce za bardzo.
Katja, ja też jakoś tak szybko miałam objawy - to mój organizm sobie wkręcił, chociaż mdłości to i dziś miałam - poczekaj jeszcze z tydzień z tymi objawami.
******************************GANG18+*****************************