My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka kobietki
Katja ja mialam mdlosci w owulke , po owulce i sadzilam ze to wina wiesiolka ...
ale kazda z nas inaczej to przechodzi ;P wyscie mi tlumaczyl ze to zaden wiesolek ani wirus ale gdzie ja tam do gadania o tym...
Momo dziekuje :*
Pati - eh a ja juz bylam pewna ze teraz bedzie juz tylko lepiejcaly czas trzymam kciuki za braciszka. MAm nadzieje ze szybko wydobrzeje..
A ja tam twoje malenstwo ? jak sie czujesz?Katjaa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki.. od razu widać, że dziś weekend..cisza, spokój..
Ja nadal się męczę z tymi moimi dziwnymi stolcami.. nie chodzę często, a jak idę, to leci jak z kranu.. dziwne, bo nic mnie nie boli, żadna niestrawność ani nic..
Mona, a co to za warsztaty? fajna sprawa..zawsze chciałam tak się "bawić" dla własnej przyjemności..zazdraszczam..
-
nick nieaktualny
-
Blondik kochana gratki bety TSH ja mam teraz 4,02 mimo brania euthyroxu 50 wiec mi endo zwiekszyła na 75 zobaczymy na kolejnej wizycie 27 lutego czy spadnie
mnie nastraszyła ze za wysokie czytaj powyżej 4,9 może powodować adhd, i mniejszą inteligencje dzieckawiec zbijam zbijam ostro
dobrze ze dostałas wyższa dawke
moja kumpela po ciązy miała 8 z hakiem ale to norma bo po ciąży ok 8 mieisecy u osób z haszimoto jest poporodowe zapalenie tarczycy po roku powinno sie unormować -
konwalianka wrote:Hej dziewczynki.. od razu widać, że dziś weekend..cisza, spokój..
Ja nadal się męczę z tymi moimi dziwnymi stolcami.. nie chodzę często, a jak idę, to leci jak z kranu.. dziwne, bo nic mnie nie boli, żadna niestrawność ani nic..
Mona, a co to za warsztaty? fajna sprawa..zawsze chciałam tak się "bawić" dla własnej przyjemności..zazdraszczam..
Tez tak miałam w ciazy;)
-
Wiecie co... Chyba coś z moimi hormonami jest nie tak... Oglądałam stronkę z kandydatami na mistera świata i żaden, a to żaden mi się nie podob, to chyba nie normalne. Za to mam chrapkę na mojego męża czyli jeszcze nie do końca ze mną źle.
Konwalianka podobno przed porodem organizm się tak oczyszcza, ale u ciebie to chyba jeszcze za wcześnie.
Biedrobka miło Cię widzieć
Mona też kiedyś byłam na kursie decoupage, zupełnie nie mam do tego talentu, ale było fajnie, i zamierzam trochę się pobawić w to jeszcze kiedyś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 19:45
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Wiecie co... Chyba coś z moimi hormonami jest nie tak... Oglądałam stronkę z kandydatami na mistera świata i żaden, a to żaden mi się nie podob, to chyba nie normalne. Za to mam chrapkę na mojego męża czyli jeszcze nie do końca ze mną źle.
Konwalianka podobno przed porodem organizm się tak oczyszcza, ale u ciebie to chyba jeszcze za wcześnie.
Biedrobka miło Cię widzieć
Mona też kiedyś byłam na kursie decoupage, zupełnie nie mam do tego talentu, ale było fajnie, i zamierzam trochę się pobawić w to jeszcze kiedyś.
Ja tez, mimo najszczerszych chęci, nie mam w ogóle drygu do prac ręcznych...a przynajmniej artystycznych hehe
-
konwalianka wrote:
Ja nadal się męczę z tymi moimi dziwnymi stolcami.. nie chodzę często, a jak idę, to leci jak z kranu.. dziwne, bo nic mnie nie boli, żadna niestrawność ani nic.. -
Nosz kuzwa, właśnie sie dowiedziałam, ze w mojej firmie redukcja etatów - z powodu inkorporacji- tym bardziej przydałoby sue szybko zajść w ciąże, zeby przeczekać (wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, ze powinnam, no i sama chce), tylko do cholery jak to zrobić bez owulki??
Dzisiejszy dzień dobija mnie i ciagle jakieś wieści złe, lekarstwa na nie, nie mam aaaa, no chyba, ze trafiłaby sie ciazaa...hrhe Ła, Ła, Ła, Ła, Ła..,śpiewajcie ze mną dziewczetaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 22:15
-
nick nieaktualnyWitam, dawno nie zaglądałam do was. czas miałam ostatnio mocno wypełniony. juz was chyba nie doczytam. późno więc wszystkie poszły pewnie lulu. chyba i ja idę. jakas taka niemoc mnie dopadła. jak widzę zdjęcia psa Blondika to jestem w szoku- śnieg!! mam nadzieję że jednak nas ominie. niestety wszystko mówi że jednak nie. dziś wieje i już jakaś mżawka pokazała jak skutecznie oblodzic drogi. niefajnie.
-
u nas od rana śnieżyca! Rufi ze szczęścia oszalał, fikał koziolki, turlał się i bsikiwał radośnie co się da
on uwielbia snieg
bawi się nawet w akuku;) chowa łeb pod snieg:) i udaje, że go ie ma;) heh;)
Izoleccc, LaRa, ara, choco, Katjaa lubią tę wiadomość
-
cati wrote:Hejka kobietki
Katja ja mialam mdlosci w owulke , po owulce i sadzilam ze to wina wiesiolka ...
ale kazda z nas inaczej to przechodzi ;P wyscie mi tlumaczyl ze to zaden wiesolek ani wirus ale gdzie ja tam do gadania o tym...
Momo dziekuje :*
Pati - eh a ja juz bylam pewna ze teraz bedzie juz tylko lepiejcaly czas trzymam kciuki za braciszka. MAm nadzieje ze szybko wydobrzeje..
A ja tam twoje malenstwo ? jak sie czujesz? -
Witajcie dziewczynki,
Przynoszę Wam wiadomość: Yasmina jest na porodówce, ma mieć cc, wiec Kinga bedzie zaraz na świecie!
Trzymajcie kciuki!!!
PzdrBlondik, Katjaa, ara, konwalianka, momo1009 lubią tę wiadomość