X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • cati Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kobietki

Katja ja mialam mdlosci w owulke , po owulce i sadzilam ze to wina wiesiolka ...
    ale kazda z nas inaczej to przechodzi ;P wyscie mi tlumaczyl ze to zaden wiesolek ani wirus ale gdzie ja tam do gadania o tym... :P

Momo dziekuje :*

Pati - eh a ja juz bylam pewna ze teraz bedzie juz tylko lepiej :( caly czas trzymam kciuki za braciszka. MAm nadzieje ze szybko wydobrzeje..
    A ja tam twoje malenstwo ? jak sie czujesz?

Katjaa, momo1009 lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dałam z tym nocnym cyklem. Miał być nowy.
    I tak tak to już ostatni na tabsach.
    Byłam dziś na warsztatach z dekupażu. Fajna sprawa ale mieszanie kolorów farb mi nie szło. No ale lusterko mam :)

• cati Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona :D nie martw sie wszystko wyrobisz w czasie ; )

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki.. od razu widać, że dziś weekend..cisza, spokój..

Ja nadal się męczę z tymi moimi dziwnymi stolcami.. nie chodzę często, a jak idę, to leci jak z kranu.. dziwne, bo nic mnie nie boli, żadna niestrawność ani nic..

Mona, a co to za warsztaty? fajna sprawa..zawsze chciałam tak się "bawić" dla własnej przyjemności..zazdraszczam..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pospalam... jaki tu bezruchu Dziewuszki ;)

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik kochana gratki bety TSH ja mam teraz 4,02 mimo brania euthyroxu 50 wiec mi endo zwiekszyła na 75 zobaczymy na kolejnej wizycie 27 lutego czy spadnie
    mnie nastraszyła ze za wysokie czytaj powyżej 4,9 może powodować adhd, i mniejszą inteligencje dziecka :/ wiec zbijam zbijam ostro :) dobrze ze dostałas wyższa dawke :)
    moja kumpela po ciązy miała 8 z hakiem ale to norma bo po ciąży ok 8 mieisecy u osób z haszimoto jest poporodowe zapalenie tarczycy po roku powinno sie unormować

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Summerka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Hej dziewczynki.. od razu widać, że dziś weekend..cisza, spokój..

Ja nadal się męczę z tymi moimi dziwnymi stolcami.. nie chodzę często, a jak idę, to leci jak z kranu.. dziwne, bo nic mnie nie boli, żadna niestrawność ani nic..

Mona, a co to za warsztaty? fajna sprawa..zawsze chciałam tak się "bawić" dla własnej przyjemności..zazdraszczam..

Tez tak miałam w ciazy;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • choco Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co... Chyba coś z moimi hormonami jest nie tak... Oglądałam stronkę z kandydatami na mistera świata i żaden, a to żaden mi się nie podob, to chyba nie normalne. Za to mam chrapkę na mojego męża czyli jeszcze nie do końca ze mną źle.

Konwalianka podobno przed porodem organizm się tak oczyszcza, ale u ciebie to chyba jeszcze za wcześnie.
    Biedrobka miło Cię widzieć :-D
    Mona też kiedyś byłam na kursie decoupage, zupełnie nie mam do tego talentu, ale było fajnie, i zamierzam trochę się pobawić w to jeszcze kiedyś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 19:45

**********************Gang 18+***********************
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco dzieki :) nie zapomniałam o was :) zaglądam czytam co u was i trzymam kciuki mocno :)

choco lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Summerka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Wiecie co... Chyba coś z moimi hormonami jest nie tak... Oglądałam stronkę z kandydatami na mistera świata i żaden, a to żaden mi się nie podob, to chyba nie normalne. Za to mam chrapkę na mojego męża czyli jeszcze nie do końca ze mną źle.

Konwalianka podobno przed porodem organizm się tak oczyszcza, ale u ciebie to chyba jeszcze za wcześnie.
    Biedrobka miło Cię widzieć :-D
    Mona też kiedyś byłam na kursie decoupage, zupełnie nie mam do tego talentu, ale było fajnie, i zamierzam trochę się pobawić w to jeszcze kiedyś.

Ja tez, mimo najszczerszych chęci, nie mam w ogóle drygu do prac ręcznych...a przynajmniej artystycznych hehe

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki co słychać ciekawego

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:

Ja też mam tak niby brzuch nie boli ale jakes dużo za luźne to jest :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nosz kuzwa, właśnie sie dowiedziałam, ze w mojej firmie redukcja etatów - z powodu inkorporacji- tym bardziej przydałoby sue szybko zajść w ciąże, zeby przeczekać (wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, ze powinnam, no i sama chce), tylko do cholery jak to zrobić bez owulki??

Dzisiejszy dzień dobija mnie i ciagle jakieś wieści złe, lekarstwa na nie, nie mam aaaa, no chyba, ze trafiłaby sie ciazaa...hrhe Ła, Ła, Ła, Ła, Ła..,śpiewajcie ze mną dziewczetaaa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 22:15

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco - z twoimi hormonami jest wszystko ok , poprostu wolisz normalnych facetow a nie Kenow Barbe :P

choco, momo1009 lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Choco - z twoimi hormonami jest wszystko ok , poprostu wolisz normalnych facetow a nie Kenow Barbe :P

No tak, bo w dzisiejszej erze gender, to strach...trzeba normalnych chłopow szanować:)

choco, cati, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, dawno nie zaglądałam do was. czas miałam ostatnio mocno wypełniony. juz was chyba nie doczytam. późno więc wszystkie poszły pewnie lulu. chyba i ja idę. jakas taka niemoc mnie dopadła. jak widzę zdjęcia psa Blondika to jestem w szoku- śnieg!! mam nadzieję że jednak nas ominie. niestety wszystko mówi że jednak nie. dziś wieje i już jakaś mżawka pokazała jak skutecznie oblodzic drogi. niefajnie.

• cati Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka dokladnie ;D

lece spac :) dobranoc

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas od rana śnieżyca! Rufi ze szczęścia oszalał, fikał koziolki, turlał się i bsikiwał radośnie co się da :) on uwielbia snieg :) bawi się nawet w akuku;) chowa łeb pod snieg:) i udaje, że go ie ma;) heh;)

Izoleccc, LaRa, ara, choco, Katjaa lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Hejka kobietki

Katja ja mialam mdlosci w owulke , po owulce i sadzilam ze to wina wiesiolka ...
    ale kazda z nas inaczej to przechodzi ;P wyscie mi tlumaczyl ze to zaden wiesolek ani wirus ale gdzie ja tam do gadania o tym... :P

Momo dziekuje :*

Pati - eh a ja juz bylam pewna ze teraz bedzie juz tylko lepiej :( caly czas trzymam kciuki za braciszka. MAm nadzieje ze szybko wydobrzeje..
    A ja tam twoje malenstwo ? jak sie czujesz?
    Cati dzidzius ma sie dobrze. Bylam na prenatalnym. Rosnie I rozwija sie prawidlowo. Zaczal pic juz wody plodowe:-) teraz wizyta na 23 lutego. Moze dowiemy sie kto sie tam kryje bo narazie nozki na krzyz:-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki,
    Przynoszę Wam wiadomość: Yasmina jest na porodówce, ma mieć cc, wiec Kinga bedzie zaraz na świecie!
    Trzymajcie kciuki!!!

Pzdr

Blondik, Katjaa, ara, konwalianka, momo1009 lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 3528 3529 3530 3531 3532 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość: