My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane ja nie pisalam praktycznie nic.. bo jakos tak
a dwa wpisalam wczoraj 1530 osób.. blee..zygalam i wpisywalam..w przenosni oczywiscie
ale teraz juz siedze pije kawke i zbijam bakaaaaa kocham to
Lama testuj
Anuska piekny mieliscie weekend
Blondik nie raz trzeba skorzystac z kabelkow.. albo z komunikacji miejskiejheheh
ale dobrze ze sie udalo
u mnie dalej tempka lezy i kwiczy nie wiem o co kaman.. ale wali juz mnie to .. i tak z tego by dziecka nie bylo wiec luz
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ania podobno dwa cykle w roku mogą być bezowulacyjne naturalnie. Dobra, za 8 min mam autobus. Ubieram się ale jak test wyjdzie negatyw, to nie wiem co Wam zrobię. Wymyślać sobie karę jakby co :-)Wrócę za godzinę, dwie może.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewuszki z ranca!
Mój weekend do dupy, popsuło nam sie ogrzewanie w domu i drugi tydz z mała u rodziców bez mauza siedzę, no i z tego tytułu czeka nas sprawa sadowa (bo psuje sie non stop, a kosztował ten piec kilka tysięcy);(
Dla jadących autobusem - ja tak jesdzilam bardzo długo (chociaz cześciej wykorzystywałam me racice do przemeszczania), bo nie mogłam zdać egzaminu na prawko, wiec jak wreszcie sie udało, notabene w ciazy będąc, powiedziałam mauzowi, ze moja noga więcej w komunikacji nie postanie;) ale sporadyczna przejażdżka to czasem cenne doświadczenie społeczno-obserwacyjne.
PS jak już mówiłam nic nie rozumiem z tej waszej chińszczyzny - progesteron w stosunku do tempki, luteina wtf;), jak sie nie uda za pierwszym razem (taaa, mój wrodzony optymizm), to chyba będę musiała sie w to wgryźć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 09:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Co myślicie o tym zaproszeniu??? odrazu mnie urzekło... skromne ale śliczne...
http://allegro.pl/zaproszenie-zaproszenia-na-pierwsza-komunie-swieta-i4997151623.html
Ja też jestem dalej zielona, ale nadmiar wiedzy też szkodzi hahaha -
dzień dobry!
lama ależ emocjeza pozytyw &&&&
Anuśka piękną masz rodzinkę! i widać, że wypad udany
czy mi się dobrze wydaje, że Ani86 nas opuściła?
miłego dzionka!
ps. ja też raczej nie korzystam z komunikacji miejskiej - chodzę z buta albo wykorzystuję swojego prywatnego szofera, bo prawka nie posiadamAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje za temat NaN:)Ja tez czuje sie bardzo podobnie, tez zwlekalismy po ślubie, praca itp...nie czuliśmy sie gotowi..po slubie 4,5 roku, sataramy sie od ok 9 miesiecy...pewnie dłużej ale boje sie nawet myslec..w marcu 31,jesli chodzi o 'dookola' to to samo u mnie, ale teraz staram sie po prostu skupic na sobie, (egoistycznie, ale zdrowo), i pozytywnie przyciągac..i naprawde wierzyc ze sie uda - (z tym u mnie róznie), trzymam kciuki!
Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość
z wiarą,nadzieją,miłością... -
Hej dziewczynki, ja zaraz szykuję się do pracy. Jakiś mam dziś płaczliwy dzień, najchętniej zaszyłabym się pod kołderką i ryczała. Nie wiem czy to pogoda czy co. @ już chyba się skończyła, tak to przynajmniej wygląda ale nie wiem czy już brać Donga czy nie, generalnie rozlazła jestem dziś jak stado ślimaków. Wcale mi się dziś nic nie chce.. Kopnijcie no mnie w zad żebym się ruszyła...
******************************GANG18+***************************** -
zrobiłam apteo i nie widać kreski drugiej. To nie ciąża, chyba, że spożywcza. Powtórzę za dwa tygodnie, wtedy mi już blady test wyszedł.
No i jak pojechałam tak poczułam jak mnie w podbrzuszu ciągnie, chyba @ przylezie jednak. Już teraz mam bóle miesiączkowe jak nic, plus jajniki też.
Mam jeszcze amil ale chyba nie ma co robić dzisiaj drugiego.
Zachowam na kolejny cykl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 11:23