My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj Dziewuszki przecież zartowalam... każda gada jakiejś żarty a tu obrażanie... przecież każda w każdej chwili może zaciazyc... A ja wcale nie muszę... Lama to naprawdę było bardziej w formie zartu... Anuska była dziś medium i było ok a ja medium ze snu sobie obrocilam w żart... Przepraszam!!!
-
Katjaa wrote:Oj Dziewuszki przecież zartowalam... każda gada jakiejś żarty a tu obrażanie... przecież każda w każdej chwili może zaciazyc... A ja wcale nie muszę... Lama to naprawdę było bardziej w formie zartu... Anuska była dziś medium i było ok a ja medium ze snu sobie obrocilam w żart... Przepraszam!!!
-
nick nieaktualny
-
6lama9 wrote:Wistful zaczęłaś cykl, czy co się stało? Jak mamy wspierać, co jest grane. Tulam.
A mi się cofnęły powoli wszystkie objawy jak zobaczyłam ile zapłacę za test w aptece z plusem czy coś takiego. Ponad 15 zł. Dziewczyna przede mną kupowała. hahahahahah niezła kuracja odmóżdżająca. Skąd taka cena za pinka?a sprobowala bys kupic test u mnie to by ci majtki wymaszerowaly xD
120 zljeaaaaah ! za cos co dziala chwile !
-
Wpadłam żeby sprostować. KATJAA ZACIĄŻAJ JAK NAJSZYBCIEJ. Urywam się do czasu gdy albo przyjdzie @ albo będą "II". Nie mam większego parcia ale hormony buzują. Piersi przestały prawie boleć jak bolały. Może trochę i dobrze. Przynajmniej mogę w skupieniu popracować.
Zatem jak pisałam to do zobaczyska za jakiś czas. Zaciążajcie bez obaw.
No i na pewno się nie obraziłam. Trzymajcie się i jeszcze raz powodzenia.
Jak wrócę widzę tu dużo zielonych kropek.
ps: mogłam nie robić tego testu, następnym razem Was nie posłucham
Zanim pójdę Summerko specjalnie dla Ciebie
"Dzisiejszy dzień dobija mnie i ciagle jakieś wieści złe, lekarstwa na nie, nie mam aaaa, no chyba, ze trafiłaby sie ciazaa...hrhe Ła, Ła, Ła, Ła, Ła..,śpiewajcie ze mną dziewczetaaa" lalala, no to pa "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 00:08
Summerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!!!
Lama to było trochę złośliwe z Twojej strony...
Ale nie będę tematu ciągnęła!!!
Po prostu PRZEPRASZAM!!! Nie powiedzialam tego w złej wierze. Widocznie to ja powinnam odejść z tego forum skoro moje żarty sprawiły komuś przykrość.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 07:28
-
Pięknie śpiewacie z samego ranka
Miłego członka
U mnie paskudnie szaro i buro, śnieg topnieje i błotko się robi na drogach, więc będzie mi się "świetnie" dzisiaj jeździłoPośpiewam sobie po drodze "hrhe ła ła ła ła ła" i od razu będzie raźniej
Summerka lubi tę wiadomość
-
Katja zero złośliwości. O co znowu chodzi?!
Przecież wpadłam sprostować. Tobie chyba też buzują hormony.
Gdzie tu złośliwość. Nie wiem, nie widzę nic a nic.
Na spokojnie się odniosłam.
Po co ja tu znów weszłam? Włącza się zbiorowy pms.
Za dużo nas oczekujących na @. Takie moje zdanie.
Przestań przepraszać, bo nie masz powodu. Co jeszcze mam napisać?
U mnie może z tego wyjść wielkie szit.
Także proszę tu wyluzować.
Za długo już się staram.
No i jeszcze coś. Nie przez Ciebie idę Katjaa (takiej mocy to nie miało), ale po to by się nie nakręcać a mam dużo pracy.
Także przesyłam pozytywne fluidy i trochę tych wirusów z paczki co obiecałam.
No i komunikat był zapisany dużymi, bo się włączył caps. Część skasowałam dalej dużymi ale, że spięcie było wywołane z mojej strony, to głównie to kierowałam do Ciebie Katjaa, bo jak się uda i fasolek będzie w lutym u Ciebie to jak byś się czuła po tym co wcześniej napisałam?
Jeśli ktoś doszukuje się w tym drugiego dna, to go nie ma.
Czy mogę już spokojnie iść?
Katjaa czy jeszcze coś mam wyjaśnić, bo ja już nie wiem co mam pisać.
W razie coś jestem na priv. Nie chciałabym wrócić a Wy mnie powitacie pomidorami i zbukami
Buźka.
-
nick nieaktualnyA co to za awantury?
Cześć dziewuszki.
Jak by co ja się w kolejkę nie wbijam buhahahaha Powiem wam że to jednak fajnie wiedzieć, że nie trzeba się stresowac czy przyjdzie @ czy nie, bo w moim przypadku i tak przyjdzie. Nie wiem jak zniosę kolejne porażki ale mam jeszcze troszke czasu, żeby o tym nie myśleć.
Miłego Członka -
Ale ja nigdzie nie odchodzę na stałe. Blondik po @ wrócę.
Do końca tygodnia muszę się wyrobić z pracą.
Ale się porobiło. Chromolony progesteron. Zjadłam całą czekoladę z wiśniami i migdałami aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Została jedna budka. Jestem zgubiona!
Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hellol dziewuszki,
Ej no...nie kumam afery (ale sienie wtrancam)Katjaa- nie waż sie odchodzić!!! (Miss miss youuu), Lama, a Ty wróć ASAP (po małpie i pracy), przywitamy Cię cieplutko (zadnymi tam pomidorami:)) A tymczasem...
Na odstresowanie Dam,
Ja piosenkę dla nich mam,
Na nic kłótnie, na nic złości,
Jak ta małpa chce - zagości,
Kto zaciąży pierwszy, drugi,
Bez znaczenia - pośpiech gubi,
Moze lepiej w październiku,
Zeby z brzuszkiem na ręczniku,
Na piaszczystej plazy w Łebie ,
Leżeć i czuć sie jak w niebie.
Hrhe Ła Ła Ła Ła ..,,
EDIT: dobrze, ze już wyjaśnione wsio;)