My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katja te wszystkie objawy są tak na @ jak na fasolkę także spoko
Lepiej sobie teraz zafasolkuj, nie żal Ci wpisowego?
Dobra zmykam szukać w moich przepisach czegoś fajnego względem pączków. Chyba dziś zrobię a co, jutro wywiadówka więc wiadomo.
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja.
Ja również chętnie postawiłaby wino- albo dwa ale siedzę w kolejce do lekarza bo jakieś grypsko mnie rozbiera wiec nawet jeśli tam coś się zaczęło kluć to od kilku dni tak bardzo zalewam się gripekasmi i tym podobnymi że nie ma szans na przetrwanie:)
Udanego wieczoru przy tych wszystkich winach
-
Izolecc do 16 dni od zagnieżdżenia albo zapłodnienia, nie wiem na sto procent, do połączenia się zapłodnionej już fasoli z krwioobiegiem matki jest taki okres ochronny i czynniki niekorzystne dla malutkiej szpilki nie mają na nią wpływu, co nie oznacza, że można ćpać, chlać i palić! Także spokojnie. Choruj sobie a ja kciukam za dwie krechy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam do Was prośbę. Bardzo potrzebuję d-chiro inositolu- jeśli znajdziecie chwilkę to szukajcie razem ze mną d-chiro- inositolu , bo chciałabym go kupić a nie mogę w PL namierzyć. Może jest w Norwegii albo w Anglii, wysłałabym pieniążki wcześniej. Jęśli znajdziecie jakieś namiary w necie to oczywiście skorzystam. Liczy się każde info jeśli gdzieś mogę ją kupić w PL. Idę dalej szukać.
-
jestem po wizycie;) wcale nie było za wcześnie;) rosnie we mnie mały Bąbelek i niech rośnie jeszcze 8 miesięcy:)
mam piękny pecherzyk ciążowy wielkości 6mm;) Mój J. cały czas twierdzi, że to bliźniaki, bo osttanio mi tak beta nie rosła;)
dostałam nowa dawkę euthyroxu i luteine dowcipnie na noc;)
chyba moge się już powoluteńku cieszyć, że to nie sen...6lama9, Katjaa, Anuśka, ara, konwalianka, beszka, Izoleccc, Malenq, LaRa, Misi@, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
6lama9 wrote:
Super!
Blondik no to za takie wieści chlapne kieliszek winka mix, które dzis dostałamw formie wpisowego. Jak dziewczyny wrócą tu, to wino jest na stoliku i kieliszki do wina stoją obok. Toast za bąbla!
Dołączam sie w toaście;) Blondik, mówiłam, ze nie za wcześnie..,rośnij duży maluszku;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 17:17
-
Blondiku no widzisz
Mówiłam że teraz czuję w kościach że stracisz figurę
Oj brzuszysko Ci urośnie
A co to za impreza????? Zdążę jeszcze??? Uwaga wbijam tanecznym krokiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 17:46
Summerka, 6lama9 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam z pracy, znowu 200 recept do sprawdzenia. Padam
jeśli u mnie to owulka jak sugerujecie to sie troche kurka pospieszyla po ja to sie jeszcze nawet bzykac po @ nie zdarzylam zacząć. Chyba dziś zbalamuce męża na wszelki wypadek choć to pewnie już po jabłkach..Katjaa lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Lamka a musi być koniecznie d-chiro? Bo on generalnie w organizmie jest robiony z mioinozytolu który u nas normalnie kupisz jako suplement diety.
Blondik gratulacje6lama9 lubi tę wiadomość
******************************GANG18+*****************************