My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Smartuś to tak, myo dostanę tylko w postaci inofolicu i inofemu a są inne opcje o których nie wiem?
Bo te kosmicznie drogie. Jak policzę te wszystkie suplementy i witaminy to masakra. Własnie muszę zrobić kosztorys.
ROŚNIE CIACHO NA PĄCZUCHY LALALALA
wino mniamuchne! Skąd wiedziałyście jakie lubię?Kocham Was!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 19:43
Ania_84, Summerka lubią tę wiadomość
-
dziewczynki mi bardziej chodzilo o to ..ze ja po prostu coraz dalsza jestem od tego .. ze juz nawet nie czuje jajnikow..czy mi pracuja
wczesniej jak mialam nadzieje na naturalne starania.. to to wszytsko mialo jakis sens jajniki zawsze czulam z emnei bola.. a teraz to chcialabym jednak wrocic troche do tych obserwowac i nadziei ze uda sie naturalnie wystarczy sie sexic w dni plodne
6lama9 lubi tę wiadomość
-
kiuwa zapomnialam jutro tlusty czwartek.. cholera a aj nie mam na faworki nic .. o zesz w morde kurde jeza.. ;/
-
Podeślę Ci jak cuś
Ja tam mogłabym nie robić nic w tłusty czwartek, nie przepadam za pączkami. Z pączków najlepiej lubię jabłka, świeże, pachnące i soczyste
EDIT:
Ania wlepiam Ci mandat. Musisz w dwudziestu postach napisać, że nas kochasz, bo masz dwie wiadomości za rzędu
Kufa pożondek móśi byći!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 19:52
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja to tylko fawokrki zawsze robie :p
ale i o nich zapomnialam a mam moze z lyzke oleju .. i ani graa smalcu ..ale jutro wyjde i kupie -
cofnij się do mojego posta ostatniego na poprzedniej stronie i w momencie gdy pisałaś ja edytowałam :-)hahahah
Przypomniało mi się z czego dziś płakałam ze śmiechu. Anuśka jak Twoja drżąca lodówka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 19:57
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Oki same tego chcialyscie
MAndat : KOCHAM WAS
edit
edit
edit
edit
edit
edit
edit
edit
edit
edit
edit
edit
edit
edit
edit
edit
edit
edit
edit
i gratis
edit
MAndat : KOCHAM WASWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 20:02
6lama9, Katjaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Ania dobra wstrzeliłaś się w dwudziestkę na stronie, w jednym poście. Jesteś debeściara!
No powiedzmyZa pomysłowość i ostrożność masz wielkiego plusiora i częstuje winkiem
Smaczne- skąd wyczesałaś te %%%???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 20:04
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
6lama9 wrote:cofnij się do mojego posta ostatniego na poprzedniej stronie i w momencie gdy pisałaś ja edytowałam :-)hahahah
Przypomniało mi się z czego dziś płakałam ze śmiechu. Anuśka jak Twoja drżąca lodówka?Otworzyła się przede mną i teraz żrem bez opamiętania
6lama9 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje drogie Calviery toż to powiew czasów licealnych i picia- jak to się u nas mówiło na zawinklu
A jaka to była frajda jak się miało pełnoletniego chłopaka ( patrz JA)
Cavaliery oczywiście- ehh ale mi się język plącze po tym paracetamoluWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 20:17
Anuśka lubi tę wiadomość
-
A za mna .. nalesniki .. z serkiem i owcami z musem truskawkowy,.. czekolada i bitaaa smietanaIzoleccc wrote:Moje drogie Calviery toż to powiew czasów licealnych i picia- jak to się u nas mówiło na zawinklu
A jaka to była frajda jak się miało pełnoletniego chłopaka ( patrz JA)
plastikowe kubeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 20:17
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:jestem po wizycie;) wcale nie było za wcześnie;) rosnie we mnie mały Bąbelek i niech rośnie jeszcze 8 miesięcy:)
mam piękny pecherzyk ciążowy wielkości 6mm;) Mój J. cały czas twierdzi, że to bliźniaki, bo osttanio mi tak beta nie rosła;)
dostałam nowa dawkę euthyroxu i luteine dowcipnie na noc;)
chyba moge się już powoluteńku cieszyć, że to nie sen...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa GRATULACJE:) -
nick nieaktualnyBlondiku baaaardzo gratuluję ciesz się kochana fasolem ciesz
a ja wam chciałam jeszcze podrzucić mój dzisiejszy eksperyment kulinarny
http://medytujemy.pl/bezgraniczny-krem-marrakesz/
ponoć świetna sprawa dla ciężarnych bo pomaga z poziomem hemoglbiny.... a poza tym pychBlondik lubi tę wiadomość
-
http://www.doz.pl/leki/p7403-Inozytol
http://sklepswanson.pl/inozytol650mg-100kaps/
Co do pączków i faworkow nie wypowiadam się - zw względu na dietę nie dopuszczam do świadomości faktu że jutro tłusty czwartek6lama9, momo1009 lubią tę wiadomość
******************************GANG18+*****************************