X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę, mówisz - masz

674f9w.jpg

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok to wy się bawcie i zapijcie czym tam macie ;)
    Ja spadam spać zmeczyl mmnie ten dzien...
    Słodkich snów dziwczęta. Dobranoc

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mykam :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    Proszę, mówisz - masz

674f9w.jpg
    No po prostu uwielbiam te rozkosz!!! ;)
    Dziękuję za komplement... to ja w swojej okazałości :) hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 22:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka to co pijemy? Bo reszta popadala :P czy też padamy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to też idę spać. Dobranoc <3 :*

• 6lama9 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa zaliczyłam dzień do dupy. Wychrzaniłam ciasto na pączki, oczy mnie szczypią, głowa boli. Jedyny fajny motyw dnia to klikanie z Wami. Jedyny! Idę spać, bo do północy daleko.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, wpadam tylko życzyć miłego pączkowania..

PS. Dajcie przepis na faworki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 05:29

6lama9, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Blondik Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, ja również chetnie zgarnęłabym jakiś sprawdzony przepis;)

spałam jak kamień od 21;) heh;) dzisiaj rano przespałabym budzik gdyby nie Rufi i jego sugestywne chrząkanie:)

miłego dnia;) już się nie mogę doczekać pączkowego obżarstwa

6lama9, nick nieaktualny, Anuśka, nick nieaktualny, Krokodylica lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • 6lama9 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Odstawiłam luteinę wczoraj rano i co jak co ale temp. powinna spadać.
    M. rano postawił mi talerzyk z dwoma pączusiami na szafce nocnej <kochany>. Musze go dziś uraczyć super obiadkiem. Głowa nie boli z rana, to dobry znak. A teraz plastik idę wystawiać, bo dziś zbierają a zapomniałam. To nie jest zbyt optymistyczny początek dnia ale my się nie skarżymy.

Lama, ruszaj tyłek i do pracy!
    Miłego dnia dziewczyny!

Przepis na dobre faworki zabrała babcia do nieba. Zawsze wszystko na oko robiła. Wiem, że dodawała śmietany do ciasta. No a ja pączki zrobię ale innego dnia. Z zaskoczenia moim chłopakom. Mąż się nawet nie zmartwił, tylko przytulił, bo wczoraj to naprawdę był dramat. Dziś sprzątanie po dramacie.

Ja wolę na słono, nie lubię bawić się w cukiernika. Czasami jednak trzeba.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 07:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Ja naprawdę zmieniam dilera, dziś sny mnie nie oszczedzily a do tego obudziłam się przed 5 z uczuciem tego ze będę rzygala ale zasnelam a teraz wcale nie jest lepiej...

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja z rana. Witam pączkowo.
    Co to za pijaństwo wczoraj było?
    Katjaa - rzygała powiadasz? :D Z ukochanym się dogadałaś?
    U mnie tempka wysoka, zaskakująco oby z tego jakiejś choroby nie było.
    Buziaczki :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 08:02

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Dzień dobry :)
    Ja naprawdę zmieniam dilera, dziś sny mnie nie oszczedzily a do tego obudziłam się przed 5 z uczuciem tego ze będę rzygala ale zasnelam a teraz wcale nie jest lepiej...
    Ja oczywiście w całej swej wredocie polubiłam post za to rzyganie :) I obyś miała groszka i zrobiła się wreszcie grubsza ode mnie :P

Dzień dobry tak w ogóle, u mnie Lama wpisałaś niezłą tempkę :) Nienawidzę tego czasu od owulki do @ za wzdęcia, gazy, dziwne sny, smaki i zapachy, ale kocham ten stan kiedy moje piersi są mega jędrne i sterczące, a właśnie się okazało że zaczęły wychodzić z biustonosza :D Żeby tylko takie niedotykalskie nie były... :)

Konwalianka ja przepisu na faworki nie mam ale wcześniej wkleiłam przepis na podobno pyszne pączki z jabłkiem :) Ja go dzisiaj wypróbuję... Tylko jakoś muszę się zmobilizować i do sklepu po jabłka pojechać i cynamon :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona, Anuska uspokoje Was... podobno po inofoliku są uczucia mdłości a od 2 dni dopiero nie piję więc może mnie trzyma...
    z moim się nie dogadalam, nawet nie próbowałam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

O widze, że będziecie pączkować dziś. Ja w tym roku nie będe bo zwyczajnie na samą myśl mnie mdli. Zrobiłam faworki z przepisu : http://www.mojewypieki.com/post/faworki

Ale w wersji bezglutenowe i wyszły troszkę twarde :p
    Mąż jednak zachwycony, bo bedzie miał co chrupać, a tak to w pracy by napatrzył się na kumpli wcinających pączusie...mój kochany jak mi go żal, ale on jest tak konsekwentny w tej diecie,choć widać, że czasem ma ochote na świeże pieczywko.

Miłego dnia!
    Edit: Blondik Gratuluję !!!<3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ a jakiej mąki użyłaś? Też bym może coś zmajstrowała a ja też bezglutenowa jestem :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Dzień dobry!

O widze, że będziecie pączkować dziś. Ja w tym roku nie będe bo zwyczajnie na samą myśl mnie mdli. Zrobiłam faworki z przepisu : http://www.mojewypieki.com/post/faworki

Ale w wersji bezglutenowe i wyszły troszkę twarde :p
    Mąż jednak zachwycony, bo bedzie miał co chrupać, a tak to w pracy by napatrzył się na kumpli wcinających pączusie...mój kochany jak mi go żal, ale on jest tak konsekwentny w tej diecie,choć widać, że czasem ma ochote na świeże pieczywko.

Miłego dnia!: Blondik Gratuluję !!!<3
    Edit
    Misia a Twój mąż przeszedł na bezglutenową? W sensie teraz przeszedł czy od jakiegoś czasu już jest? Pytam bo sama się zastanawiam nad taką dietką, słyszałam że jest bardzo dobra dla naszego organizmu :)

Izolecc a czego nie jesz z takich podstawowych rzeczy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z takich podstawowych rzeczy to nic co zawiera pszenicę, żyto i jęczmień :) Czyli zwykłe pieczywo, makarony, ciasta, ciasteczka, chipsy ( nie wszystkie:) )- to wszystko odpada, no i trzeba bardzo uważnie czytać etykiety bo gluten dodają do tak różnych produktów, że w życiu byś nie pomyślała :) Ja na szczeście nie mam celiakii tylko nietolerancję więc poza obajwami porcja glutenu dużej krzywdy mi nie robi, ale osoby z celiakią mają na pradę przerąbane.

Anuśka lubi tę wiadomość

• 6lama9 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany! Jak wczoraj odstawiłam luteinę tak dziś mnie dla odmiany tak nachrzania prawy jajnik, że nie wyrabiam.Boli mnie aż do pół uda. To na @ jajnik boli? Powiedzcie jakie macie objawy zbliżającej się @, tak ze szczegółami. Ból jakby ktoś tam powietrza napompował, czy raczej jakby tam ktoś Wam wszystko poskręcał, czy raczej wbijanie szpilek, czy stały, czy od czasu do czasu, i generalnie wszystkie takie symptomy. Potraficie je opisać ?

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZesc kochane :)

Lama a moze owu byla 29/30 dc ??

jej dziewczyny jak mi sie nei chce.. ale musze ruszyc zada :P
    paczki kupie w cukierni.. bo nie zrobilam.. :P

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3544 3545 3546 3547 3548 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ