My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam, ja również chetnie zgarnęłabym jakiś sprawdzony przepis;)
spałam jak kamień od 21;) heh;) dzisiaj rano przespałabym budzik gdyby nie Rufi i jego sugestywne chrząkanie:)
miłego dnia;) już się nie mogę doczekać pączkowego obżarstwa6lama9, Katjaa, Anuśka, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Odstawiłam luteinę wczoraj rano i co jak co ale temp. powinna spadać.
M. rano postawił mi talerzyk z dwoma pączusiami na szafce nocnej <kochany>. Musze go dziś uraczyć super obiadkiem. Głowa nie boli z rana, to dobry znak. A teraz plastik idę wystawiać, bo dziś zbierają a zapomniałam. To nie jest zbyt optymistyczny początek dnia ale my się nie skarżymy.
Lama, ruszaj tyłek i do pracy!
Miłego dnia dziewczyny!
Przepis na dobre faworki zabrała babcia do nieba. Zawsze wszystko na oko robiła. Wiem, że dodawała śmietany do ciasta. No a ja pączki zrobię ale innego dnia. Z zaskoczenia moim chłopakom. Mąż się nawet nie zmartwił, tylko przytulił, bo wczoraj to naprawdę był dramat. Dziś sprzątanie po dramacie.
Ja wolę na słono, nie lubię bawić się w cukiernika. Czasami jednak trzeba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 07:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeja z rana. Witam pączkowo.
Co to za pijaństwo wczoraj było?
Katjaa - rzygała powiadasz?Z ukochanym się dogadałaś?
U mnie tempka wysoka, zaskakująco oby z tego jakiejś choroby nie było.
Buziaczki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 08:02
-
Katjaa wrote:Dzień dobry
Ja naprawdę zmieniam dilera, dziś sny mnie nie oszczedzily a do tego obudziłam się przed 5 z uczuciem tego ze będę rzygala ale zasnelam a teraz wcale nie jest lepiej...I obyś miała groszka i zrobiła się wreszcie grubsza ode mnie
Dzień dobry tak w ogóle, u mnie Lama wpisałaś niezłą tempkęNienawidzę tego czasu od owulki do @ za wzdęcia, gazy, dziwne sny, smaki i zapachy, ale kocham ten stan kiedy moje piersi są mega jędrne i sterczące, a właśnie się okazało że zaczęły wychodzić z biustonosza
Żeby tylko takie niedotykalskie nie były...
Konwalianka ja przepisu na faworki nie mam ale wcześniej wkleiłam przepis na podobno pyszne pączki z jabłkiemJa go dzisiaj wypróbuję... Tylko jakoś muszę się zmobilizować i do sklepu po jabłka pojechać i cynamon
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
O widze, że będziecie pączkować dziś. Ja w tym roku nie będe bo zwyczajnie na samą myśl mnie mdli. Zrobiłam faworki z przepisu : http://www.mojewypieki.com/post/faworki
Ale w wersji bezglutenowe i wyszły troszkę twarde :p
Mąż jednak zachwycony, bo bedzie miał co chrupać, a tak to w pracy by napatrzył się na kumpli wcinających pączusie...mój kochany jak mi go żal, ale on jest tak konsekwentny w tej diecie,choć widać, że czasem ma ochote na świeże pieczywko.
Miłego dnia!
Edit: Blondik Gratuluję !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:17
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Dzień dobry!
O widze, że będziecie pączkować dziś. Ja w tym roku nie będe bo zwyczajnie na samą myśl mnie mdli. Zrobiłam faworki z przepisu : http://www.mojewypieki.com/post/faworki
Ale w wersji bezglutenowe i wyszły troszkę twarde :p
Mąż jednak zachwycony, bo bedzie miał co chrupać, a tak to w pracy by napatrzył się na kumpli wcinających pączusie...mój kochany jak mi go żal, ale on jest tak konsekwentny w tej diecie,choć widać, że czasem ma ochote na świeże pieczywko.
Miłego dnia!: Blondik Gratuluję !!!
Edit
Izolecc a czego nie jesz z takich podstawowych rzeczy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:19
-
nick nieaktualnyZ takich podstawowych rzeczy to nic co zawiera pszenicę, żyto i jęczmień
Czyli zwykłe pieczywo, makarony, ciasta, ciasteczka, chipsy ( nie wszystkie:) )- to wszystko odpada, no i trzeba bardzo uważnie czytać etykiety bo gluten dodają do tak różnych produktów, że w życiu byś nie pomyślała
Ja na szczeście nie mam celiakii tylko nietolerancję więc poza obajwami porcja glutenu dużej krzywdy mi nie robi, ale osoby z celiakią mają na pradę przerąbane.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
O rany! Jak wczoraj odstawiłam luteinę tak dziś mnie dla odmiany tak nachrzania prawy jajnik, że nie wyrabiam.Boli mnie aż do pół uda. To na @ jajnik boli? Powiedzcie jakie macie objawy zbliżającej się @, tak ze szczegółami. Ból jakby ktoś tam powietrza napompował, czy raczej jakby tam ktoś Wam wszystko poskręcał, czy raczej wbijanie szpilek, czy stały, czy od czasu do czasu, i generalnie wszystkie takie symptomy. Potraficie je opisać ?
-
CZesc kochane
Lama a moze owu byla 29/30 dc ??
jej dziewczyny jak mi sie nei chce.. ale musze ruszyc zada
paczki kupie w cukierni.. bo nie zrobilam..