My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Twardy koń hmmm to chyba dobrze ...
gorzej jakby był sflaczaly...
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Anuska.. Ty tu zarzucisz dziewczyny paczusieami skamuflujmi dwa do 20 bo ja niedlugo wychodze i worce klo 20
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak mi jakas jeszcze raz wyskoczy z pączkami to zamorduje.
Zjadłam jednego i tak mnie zemdliło że nawet na zdjęcie patrzec nie mogę (chociaż była bardzo dobry).
Idę teraz zjeść kupę soli dla odmiany.
Katjaa a może ty taka awanturna po tej Finlandii. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Wiecie co mi się śniło dziś??? Że mój były facet był tak o mnie zazdrosny ze jak kierowca autobusu na mnie spojrzał to ten tak jego głową uderzał o chodnik ze mu mózg wypłynął... nadal chcecie namiary na mojego dilera???
Ciekawe co na to by Freud powiedział...
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzoleccc wrote:Misi@ a jakiej mąki użyłaś? Też bym może coś zmajstrowała a ja też bezglutenowa jestem
Mąż dowiedziała się 4 lata temu, że jest uczulony na gluten. Bolał go brzuch, wymiotował, miał biegunki i mnóstwo badań. Wykluczyli na szczęscie raka przewodu pokarmowego. W ciągu 3 miesięcy schudł 20 kg. Na naszym slubie ważył 67 kilo a ma prawie 2 metry, więc wyglądał jakby był anorektykiemnie był to fajny okres.
Ale juz odbudowałymu sie kosmki w jelitach ( dzięki tej diecie) PrzytyłWygląda cudnie! Nie ma jednak odstępu od diety, bo odrazu wymiotuje i ma straszne bóle brzucha.
Wszystko sama praktycznie robie, ale na szczęście jest moda na bezgluta, więc ostatnio nawet w kawiarni zjadł ciacho jak byliśmy ze znajomymi na kawce
Ja jem normalne pieczywo, bo te jego nie jest według mnie zjadliwe, tak samo pierogi i makaron :p
A wiecie jakabyła jego radość jak dowiedział się, że snikersy i bouty może jeśćma stały zapas w domu i w aucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 12:23
Katjaa, Mona_M, Anuśka, Summerka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ufffff...... Udało mi się posmażyć te wszystkie pączuchy
Dodałam nawet jabłuszko do fotki, żeby apetycznie wyglądało, a pączuchy są przepyszne.... Częstujcie się
Katjaa, Mona_M, ara, Ania_84, Summerka, 6lama9, Misi@, momo1009, Izoleccc, Blondik, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ufffff...... Udało mi się posmażyć te wszystkie pączuchy
Dodałam nawet jabłuszko do fotki, żeby apetycznie wyglądało, a pączuchy są przepyszne.... Częstujcie się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 13:02
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Sorki Dziewuszki ale jestem pierwsza i do tego pazerny lakomczuch... Anuska przybywam!!! Ja jem tę porcję z miski... resztą na talerzyku się dzielę
A teraz radosna pani domu musi zrobić obiadek mężusiowi, bo mężuś od rana zapitala jak dziki bawół, żeby żonka na waciki miałaKatjaa, 6lama9 lubią tę wiadomość