My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:Katja kiedy ty testujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 20:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA oprócz mnie ktoras testuje niedługo???
No z tymi snami Blondik to czasem się boję... naszej Tamce też tak wywrozylam że snu chociaż ona była przekonana ze to nie sprawdzi się. Ehhh ciekawe czy do mojej osoby się sprawdzi... Blondik a Ty w którym dpo testowalas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 20:45
-
nick nieaktualny
-
Blondik ty robilas test sikany w 11dpo czy od razu bete?
Masakrycznie szybko byl +, ja widzialam w 13 albo 14dpo i to taki cien, ze bardziej na wiare byl niz na pewno...
Co tam u was kochane? Katja trzymam kciuki za prorocze sny
Ja dzis pierwszy raz na szkole rodzenia bylam. Pozytywnie, bo moj maz nawet raczyl byc aktywny i zainteresowanyBlondik, Katjaa lubią tę wiadomość
-
hejka, robiłam od razu sikany i bete;) możliwe, że owu w sumie była wcześniej i inaczek dni po trzeba by policzyć
ale mi się chce spać...
jakie plany na walentynki? my jutro na Greya idziemy;) mój się uparł6lama9 lubi tę wiadomość
-
Hej dziołchy!
Jak nocka? Wyspane jesteście?
U mnie meeega spadek aż do linii, to spektakularny upadek z wysokiego konia jak dla mnie.
Ten wczorajszy ból zwiastował na bank nadejście @. Wszystko się już za chwilkę wyjaśni i zacznę nowy cykl.
Nawet się cieszę. Wieczorem nie mogłam spać. Po nocce już tak nie czuję tego jajnika prawego. -
smarta wrote:Hej. Ja wczoraj 12 h w pracy - i tak się z niczym nie wyrobilam. A wieczorem nie moglam znaleźć kluczy i godzine spędziłam na ich szukaniu. Wypluta jestem.
Normalnie dziś przygasłam jakoś też. Chyba taki dzień. Niby koniec tygodnia a jakoś tak bez emocji. -
Cześć z rańca...
to przygaszenie to przesilenie przed wiosną, mówię WamMam już dość zimy, zimna i szarówki, chciałabym chociaż w ogrodzie już zacząć prace porządkowe albo nowalijki posiać... jeszcze z miesiąc. Czas mi coś wolniej płynie tak od 20tc...
Czuję się dobrze, czasami nawet zapominam że w ciąży jestem (dopóki mi mały kopa nie zasadzi na amnezję)
6lama9, Katjaa, Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość