My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatjaa - kawa to dobry pomysł
Ale taka cisza w relacjach z facetem jest męcząca, ja w końcu sama przepraszam czy moja wina czy nie oby wszytsko wróciło do normy. (Tak wiem głupia jestem).
Ja chyba skocze do sklepu po jakiegoś energetyka bo usypiam.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 12:05
-
nick nieaktualny
-
Ja tez nie przepraszam, Katjaa - wiec Cie rozumiem.
Mona, co do zdechłej ochrony, to moja znajoma miała taka historie: brała tabsy, no i pewnego dnia poszła do giną w jakiejś sprawie, a tu bach ciaza. Urodziła córkę, no dobra znów sie zabezpieczali, 8 miechow pózniej cis ja brzuch boli, pędem do lekarza. Wychodzi z gabinetu i maz mówi (żartem), nie mów, ze znowu ciaza...a ona- lepiej, bliźnięta! I ma trzy córy;)
A w ogóle znam masę przypadków, ze pominięto jedna tabletkę, etc. I ciaza, wiec miej sie na baczności..
Lama, to fajowo, mój mauz uwielbia czopery, swego czasu miał kilka;) ale bardziej kocha stare Fordy i ciagle cos przy nich grzebie;(Anuśka, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Mona kiedyś przepraszałam pierwsza a teraz choćby mury srały, pierdziały i waliły się nie wyciągnę pierwsza ręki...
Summerka ja bez tabsów zajść nie umiem, a na tabsach to już nie wiem jak to zrobić
To wezme zwymiotuję jeszcze 3 hahahaha
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:
A w ogóle znam masę przypadków, ze pominięto jedna tabletkę, etc. I ciaza, wiec miej sie na baczności..
Ale dla równowagi znasz też mnie... Ja rok pomijam tabletkę (codziennie pomijam) i dooopa mi z tego wychodziAle kiedyś w końcu tą upragnioną wpadkę zaliczę
Ohhh jaka będę wtedy zaskoczona.... Hi hi hi
Mona_M, Summerka, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka jak patrzę na Twój wykres to już chyba wpadłaś
Katjaa - myślę, że jak już tak wygląda to szorujcie do lekarza. Teraz po Polsce jakiś wstrętny wirus lata.
Misi@ -smarta wrote:Ja też czekam na tą wpadkę już 5 lat - tyle nie biorę juz tabsow.
A tak na poważnie - kto mi przyjdzie i posprząta w domu?ale coś Zuzi się nie spieszy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:11
Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
To niech wpadnie posprzątać tez u mnie, a ze moja tez Zuzia to dobra wróżba;) Katjaa, no to muszę druga butle załatwić
Anuska, bo element zaskoczenia najważniejszy:)
Apropos tabsow, to by były jaja, jakbyś teraz zaciążyła Mona;) Izolecc, ja karmie, wiec gripex odpada, ale jakieś placebo moze byćAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa to wy lepiej szorujcie do lekarza bo jakies syfy w powietrzu latają. Ja w środę prawie 2 godziny w kolejce spędziłam do internisty. Mówił, że jakaś epidemia jest i pełno ludzi choruje ;/
Mona jak nie idzie po dobroci to może na wpadziochę się uda
Summerka jeszcze ewnetualnie mogę syropem z cebuli się podzielić albo mlekiem z midem i czosnkiem (choć na to chyba dla ciebie za wcześnie) -
Mona_M wrote:Anuśka jak patrzę na Twój wykres to już chyba wpadłaś
Kochana ja ten cykl spisałam na straty bo miałam infekcję w okolicy dni płodnych i nie sądzę żeby coś samo z siebie się zagnieździło w tej mojej zatwardziałej macicy
Ara ja też w tym cyklu postawiłam na burdello w papierachPosprzątam jak się @ skończy
Mimo wysokiej tempki i tak planuję imprezować na urodzinach siostrzenicy bo fasola raczej nie będzie aż do tej wstrętnej histeroskopii...
ara lubi tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Moja siostra. Ona dzisiaj sprzata u wszystkich, bo jutro chce iść rodzić
ale coś Zuzi się nie spieszy.
Anuśka, no proszę Cie! były dwa serduszka? BYŁY.. nie chce Wam przypominać, ale ja zaszłam w ciążę w OSPĘ!!!!! chyba bardziej wrednego wirusa, to nie można sobie na zajście znaleźć, co? no kto mnie pobije? KTO?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:57
Anuśka, Mona_M, ara, Izoleccc, 6lama9, Summerka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:przyślij ją też do mnie.. sprzątam od rana i nie widzę efektu..
Anuśka, no proszę Cie! były dwa serduszka? BYŁY.. nie chce Wam przypominać, ale ja zaszłam w ciążę w OSPĘ!!!!! chyba bardziej wrednego wirusa, to nie można sobie na zajście znaleźć, co? no kto mnie pobije? KTO?
Ha ha no takZapomniałam już że u Ciebie też nie było szans na groszka wtedy
Nieobliczalność naszych organizmów jest przerażająca
ara, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyara wrote:tej no nie zapędzajcie się tak, dajcie chociaż cykl skończyć... to już nie wystarczy bałagan w papierach?! bo ja na to postawiłam a tu jeszcze rzygać muszę? ja nie umiem tak na zawołanie, help!
Anuśka weź ty daruj, skoro spisałaś na straty to cię zaskoczy
Konwalijka oki wysyłam siostrękonwalianka, Anuśka, ara lubią tę wiadomość