My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatjaa - kawa to dobry pomysł
Ale taka cisza w relacjach z facetem jest męcząca, ja w końcu sama przepraszam czy moja wina czy nie oby wszytsko wróciło do normy. (Tak wiem głupia jestem).
Ja chyba skocze do sklepu po jakiegoś energetyka bo usypiam.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 12:05
-
nick nieaktualny
-
Ja tez nie przepraszam, Katjaa - wiec Cie rozumiem.
Mona, co do zdechłej ochrony, to moja znajoma miała taka historie: brała tabsy, no i pewnego dnia poszła do giną w jakiejś sprawie, a tu bach ciaza. Urodziła córkę, no dobra znów sie zabezpieczali, 8 miechow pózniej cis ja brzuch boli, pędem do lekarza. Wychodzi z gabinetu i maz mówi (żartem), nie mów, ze znowu ciaza...a ona- lepiej, bliźnięta! I ma trzy córy;)
A w ogóle znam masę przypadków, ze pominięto jedna tabletkę, etc. I ciaza, wiec miej sie na baczności..
Lama, to fajowo, mój mauz uwielbia czopery, swego czasu miał kilka;) ale bardziej kocha stare Fordy i ciagle cos przy nich grzebie;(
Anuśka, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa kiedyś tak miałam... ale zmiękłam na starość.Katjaa wrote:Mona kiedyś przepraszałam pierwsza a teraz choćby mury srały, pierdziały i waliły się nie wyciągnę pierwsza ręki...
Summerka ja bez tabsów zajść nie umiem, a na tabsach to już nie wiem jak to zrobić
To wezme zwymiotuję jeszcze 3 hahahaha
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:
A w ogóle znam masę przypadków, ze pominięto jedna tabletkę, etc. I ciaza, wiec miej sie na baczności..
Ale dla równowagi znasz też mnie... Ja rok pomijam tabletkę (codziennie pomijam) i dooopa mi z tego wychodzi
Ale kiedyś w końcu tą upragnioną wpadkę zaliczę
Ohhh jaka będę wtedy zaskoczona.... Hi hi hi
Mona_M, Summerka, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka jak patrzę na Twój wykres to już chyba wpadłaś

Katjaa - myślę, że jak już tak wygląda to szorujcie do lekarza. Teraz po Polsce jakiś wstrętny wirus lata.
Misi@ -
Moja siostra. Ona dzisiaj sprzata u wszystkich, bo jutro chce iść rodzićsmarta wrote:Ja też czekam na tą wpadkę już 5 lat - tyle nie biorę juz tabsow.
A tak na poważnie - kto mi przyjdzie i posprząta w domu?
ale coś Zuzi się nie spieszy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:11
Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
To niech wpadnie posprzątać tez u mnie, a ze moja tez Zuzia to dobra wróżba;) Katjaa, no to muszę druga butle załatwić
Anuska, bo element zaskoczenia najważniejszy:)
Apropos tabsow, to by były jaja, jakbyś teraz zaciążyła Mona;) Izolecc, ja karmie, wiec gripex odpada, ale jakieś placebo moze być
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa to wy lepiej szorujcie do lekarza bo jakies syfy w powietrzu latają. Ja w środę prawie 2 godziny w kolejce spędziłam do internisty. Mówił, że jakaś epidemia jest i pełno ludzi choruje ;/
Mona jak nie idzie po dobroci to może na wpadziochę się uda
Summerka jeszcze ewnetualnie mogę syropem z cebuli się podzielić albo mlekiem z midem i czosnkiem (choć na to chyba dla ciebie za wcześnie)
-
Mona_M wrote:Anuśka jak patrzę na Twój wykres to już chyba wpadłaś

Kochana ja ten cykl spisałam na straty bo miałam infekcję w okolicy dni płodnych i nie sądzę żeby coś samo z siebie się zagnieździło w tej mojej zatwardziałej macicy
Ara ja też w tym cyklu postawiłam na burdello w papierach
Posprzątam jak się @ skończy 
Mimo wysokiej tempki i tak planuję imprezować na urodzinach siostrzenicy bo fasola raczej nie będzie aż do tej wstrętnej histeroskopii...
ara lubi tę wiadomość
-
przyślij ją też do mnie.. sprzątam od rana i nie widzę efektu..Mona_M wrote:Moja siostra. Ona dzisiaj sprzata u wszystkich, bo jutro chce iść rodzić
ale coś Zuzi się nie spieszy.
Anuśka, no proszę Cie! były dwa serduszka? BYŁY.. nie chce Wam przypominać, ale ja zaszłam w ciążę w OSPĘ!!!!! chyba bardziej wrednego wirusa, to nie można sobie na zajście znaleźć, co? no kto mnie pobije? KTO?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:57
Anuśka, Mona_M, ara, Izoleccc, 6lama9, Summerka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:przyślij ją też do mnie.. sprzątam od rana i nie widzę efektu..
Anuśka, no proszę Cie! były dwa serduszka? BYŁY.. nie chce Wam przypominać, ale ja zaszłam w ciążę w OSPĘ!!!!! chyba bardziej wrednego wirusa, to nie można sobie na zajście znaleźć, co? no kto mnie pobije? KTO?
Ha ha no tak
Zapomniałam już że u Ciebie też nie było szans na groszka wtedy
Nieobliczalność naszych organizmów jest przerażająca
ara, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamo rzyganie nie pomaga, trza tabletkami anty hahahahaara wrote:tej no nie zapędzajcie się tak, dajcie chociaż cykl skończyć... to już nie wystarczy bałagan w papierach?! bo ja na to postawiłam a tu jeszcze rzygać muszę? ja nie umiem tak na zawołanie, help!
Anuśka weź ty daruj, skoro spisałaś na straty to cię zaskoczy
Konwalijka oki wysyłam siostrę
konwalianka, Anuśka, ara lubią tę wiadomość
nie wiem czemu