X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • 6lama9 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za kopniaki i dobre samopoczucie lajk ode mnie :-)
    Muszę lecieć wydrukować faktury i potwierdzenia zapłaty. Buziak :-)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć słoneczka, u mnie dziś przymrozki ze hej.. A ja na zakupy musze.. Byłam wczoraj u lekarza i.. Przy dobrych wiatrach mam tydzień.. 21 jadę do szpitala.. Boję się cholernie tego uciekającego czasu i rozmawiam z małym aby nie chciał wyjść wcześniej..

Lama, smarta- mocno tule i uśmiecham się zarazem, to lekarstwo na każde zło..

Blondik, wow mąż sam chciał? Mój nawet nie chce słyszeć, sama pójdę :)

My raczej nie obchodzimy walnych tynek wiec się niczego nie spodziewam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 08:09

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry <3 :*

U mnie tempka spada więc nici z fasolki... ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 08:23

• 6lama9 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam lepszy humor już i to dużo lepszy, bo się dopiero zorientowałam, że dzisiaj "13 w piątek" :-)Moja szczęśliwa data. Może i tym razem, mam nadzieję. Przemiłego dnia dziewczynki!

Nieukowa, Katjaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.
    Lamka piątek trzynastego to i mój szczęśliwy dzień.
    Słuchajcie czy 15 minut to wystarczający czas, żeby tabletka się przyjęła? Pytam się bo wczoraj wymiotowałam, a po wszystkim zorientowałam się, że 15 min. wcześniej łyknęłam tą tabletkę anty.
    Kuźwa nie wiem co się dzieje, migrena co 1,5 tygodnia, wymioty.... nie wiem czy to nie przez te tabletki.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dybry...
    Mona może masz le dobrane tabsy, ja się tak kiedyś 2 miechy męczyłam, później gin zmienił i wszystkie dolegliwości zniknęły :)
    Niekowa zazdraszczam zwolnionego tempa :) U mnie czas zapitala jak nienormalny, teraz w weekend mam urodziny (szesnaste) siostrzenicy, więc też sobota z niedzielą zleci, a od poniedziałku do środy szkolenie wyjazdowe, i pół kolejnego tygodnia zniknie... Ehhhhh nic się nie zmienia tylko ja coraz starsza :P
    Konwalianka u mnie też przymrozek złapał, i też muszę się zebrać na zakupy niestety a nie chce mi się wychodzić z ciepłego domku :/

Lama i Katja tulam mocno <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Być może.
    Mam ochotę wziąć to co mi zostało i wywalić do śmieci. :/
    Doczytałam, jezeli wymioty wystąpiły do3 godziń od wzięcia tabsa, trzeba wziąć kolejną z zapasowego opakowania.
    AAAA najwyzej wpadnę hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:01

Ania_84, 6lama9, Anuśka lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Witamsie z herbatka z sokiem malinowym.. zabrakło mi kawy ;)

widze ze dzis dzien spadków ;/

Mona a zebys wpadła :P

Nieukowa ja tez tylko czekam kiedy bede mogla cos ruszyc w ogrodzie ..musze sobie zrobic spis co kiedy siac :D

mniejak nigdy wypryszczylo..a raczej na kosci zuchwy mam kilka krostek swedzacych noo chyba ze maod czegos uczulenie ;/

Zaproponowano mi prace w Agegonie ale nie wiem..mam mieszane uczucia.. nie wiem czy nadaje sie do sprzedazy polis ;/

Mona_M lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania hihi kiepsko widze moje wpadnięcie to jakiś cud by był :)

Ja się nie nadaję do sprzedawania polis. Kiedyś byłam "Agentem" i powiem ci ze to nie jest lekka i przyjemna praca. Dodatkowo musiałam przejść kurs (płatny) i tylko w plecy byłam.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:

Ja się nie nadaję do sprzedawania polis. Kiedyś byłam "Agentem" i powiem ci ze to nie jest lekka i przyjemna praca. Dodatkowo musiałam przejść kurs (płatny) i tylko w plecy byłam.
    no wlasnie o to chodzi .. dwa niby miala byc jako dodatkowa ale w biurze u nich msze byc a wiem doskonale u mnei to nie przejdzie z racji tegoze co rusz lekarze cos chca

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:

no wlasnie o to chodzi .. dwa niby miala byc jako dodatkowa ale w biurze u nich msze byc a wiem doskonale u mnei to nie przejdzie z racji tegoze co rusz lekarze cos chca

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • smarta Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu na Aegona sie nie decyduj - mój mąż miał z nimi do czynienia - banda oszustów. Ja sie probuje zebrać żeby coś zrobić i się spakować - mąż walentkowy wyjazd zaplanowal- nie wiem gdzie, nie bardzo mi się chce, ale nie chce mu zrobic przykrości

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • 6lama9 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piątek "trzynastego" SUPER! Od zawsze jest dla mnie szczęśliwym dniem. Pozdrawiam wszystkich pesymistów. 13- tkę można przekuć we wspaniałe wspomnienia :-)

EDIT: Właśnie wróciłam do domu a mój skuter został u mechanika Zepsuł się tuż pod bramą zakładu. Pierwsza taka "13" ale szczęście w nieszczęściu jest :-)

• Summerka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6lama9 wrote:
    Piątek "trzynastego" SUPER! Od zawsze jest dla mnie szczęśliwym dniem. Pozdrawiam wszystkich pesymistów. 13- tkę można przekuć we wspaniałe wspomnienia :-)

EDIT: Właśnie wróciłam do domu a mój skuter został u mechanika Zepsuł się tuż pod bramą zakładu. Pierwsza taka "13" ale szczęście w nieszczęściu jest :-)
    Pomykasz na skuterze? Ale czad!

Smarta, super, how romantic...

Mona, no to teraz tylko hmm...w gumie....Cha cha

A tak w ogóle hellol laseczki;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta jedź i odpoczywaj. Mój nigdy by nie wpadł na taki pomysł ;( Ale i tak idzie jutro do pracy na cały dzień więc....
    Hmmm ostatni prezent na walentynki? 6 lat temu kupilismy sobie łóżeczko dla dziecka jak byłam w ciąży.
    Nic mi się nie chce. Niedobrze mi....

Lama słuchaj pod bramą zakładu się zepsuł, pech by był jakbyś musiała go 3 km pchać :)

Summerka - ta jasne - chyba z gumą do żucia :) Etam wątpie żeby przez jedną tabletkę cala "ochrona" zdechła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 10:59

• 6lama9 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie i to zakład męża przyjaciółki :-D
    Smarcia ja jeżdżę zimą na skuterze a latem na kawasaki z 81 roku, taki fajny chopperek

Mona_M, Katjaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona przez 1 taką wyrzygana tabletkę mam moją Julię, tylko ja się upilam i tabletka wek... Ale każdy organizm jest inny...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 11:12

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hih Mona wszystkie tu trzymamy kciuki, żebyś wpadła :P

Lama to Ty taka moto laska jesteś prawie jak Krokodylica :)

Katjaa, Mona_M lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogole Dziewuszki weźcie czymś polejcie bo doła mam w chooj... Ja z moim dalej cisza... Tempka i tak spada więc do pełna proszę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 11:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No trudno idę sama sobie polać kawusia...

‹‹ 3549 3550 3551 3552 3553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ