My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Ufffff...... Udało mi się posmażyć te wszystkie pączuchy
Dodałam nawet jabłuszko do fotki, żeby apetycznie wyglądało, a pączuchy są przepyszne.... Częstujcie się
mega paczuchy
mniam
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ufffff...... Udało mi się posmażyć te wszystkie pączuchy
Dodałam nawet jabłuszko do fotki, żeby apetycznie wyglądało, a pączuchy są przepyszne.... Częstujcie się
Mniam:)
Katjaa, ja też miałam trzy lata psychologii, choć psycholożką nie jestem:) Czyli, z Tobą możemy czuć się bezpiecznie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 13:28
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySummerka teoretycznie będę Was broniła, więc i będziecie bezpieczne
Praktycznie nie chce mi się
gdyby dziś ogłosili stan wojny nie dałabym rady wstać z łóżka... mam dziś Dzień Lenia!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 14:04
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Katjaa miewam podobne sny, najlepszy to taki gdzie jelczem rozjeżdżam moja matkę a drugi to jak odwiedzam na cmentarzu moich bliskich a oni maja głowy odkryte, sterczące pod krzyżem i ze mną rozmawiają
Mam kilka jeszcze perełek ale może innym razem.
Anuśka oczy chcą ale diupa nie możiet. Ślicznie wyglądająMmmmm...
Jednak wiedziałaś, że jabłuszko położyć i ja to jabłuszko przygarnę jak POZWOLISZ
Rzygajcie tu dziewczynki na zdrowie jak mają być za kilka dni owocki działania okołoowulacyjnego.
Katja to ja z racji wpisu do rejestru będę Was opatrywać i doprowadzać Was będę do zdrowia, ewentualnie do stanu używalności.
Mnie też Freud nie jest obcy. Musiałam zaliczyć kilka semestrów psychologii. Do tego jak sobie przypomnę egzamin na oddziale, to mi do dziś gorąco. Jak ja podpadłam wtedy. Przez sześć miesięcy nikt nie mógł wydusić z młodego chłopaczka dlaczego trafił na oddział, skąd trauma i objawy wycofania, nikt nie potrafił zamienić z nim nawet jednego słowa. Chodził naszpikowany środkami wzdłuż korytarza po jednej linii. No i ja chodziłam z nim. W końcu na mnie spojrzał i kucnął pod ścianą. Ja kucnęłam z nim i udało mi się z nim porozmawiać, zebrać spory wywiad i na egzaminie to przekazałam przedstawiając od razu długofalowy plan działania. Za nadgorliwość chciały mi 3 postawić mendy. Zrobiłam duży krok w sprawie tego chłopaka i nie oczekiwałam dziękuję ale trója? Wkurzyłam się i wybroniłam. Następnym razem bez wychylania się z szeregu dostałam 5Gdzie tu logika?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 14:17
Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLamus o ile Ty chcesz to ja zgadzam się możesz być jakby pigula i zajmować sie Dziewuszkami...
Jejku jak ja kiepsko się czuje... chyba jednak mnie choroba rozkłada
Izoleccc Ty też jeszcze w łóżku??? Ja w pizamie, dziś nie wstaje będę dalej podsypiala co chwilę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 16:02
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny mam krępujące pytanie;) mam przepisana luteinę dopochwowo na noc...myślałam, że dobrze zaaplikowałam przy pomocy tego cholernego aplikatora...ale przed chwilą wypadła ze mnie taka maź tabletkowa...tzn. że się nie wchlonęło? za płytko włożyłam? czy tak po prostu jest przy lutce dowcipnej>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 16:51
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:dziewczyny mam krępujące pytanie;) mam przepisana luteinę dopochwowo na noc...myślałam, że dobrze zaaplikowałam przy pomocy tego cholernego aplikatora...ale przed chwilą wypadła ze mnie taka maź tabletkowa...tzn. że się nie wchlonęło? za płytko włożyłam? czy tak po prostu jest przy lutce dowcipnej>
-
Blondik wrote:dziewczyny mam krępujące pytanie;) mam przepisana luteinę dopochwowo na noc...myślałam, że dobrze zaaplikowałam przy pomocy tego cholernego aplikatora...ale przed chwilą wypadła ze mnie taka maź tabletkowa...tzn. że się nie wchlonęło? za płytko włożyłam? czy tak po prostu jest przy lutce dowcipnej>
Mona_M lubi tę wiadomość
-
Ja zawsze na lezaco aplikowalam palcem jak najglebiej i lezalam pozniej jakis czas .. zalezy nieraz wszytsko sie wchlanialo a nie raz wypadala
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKroko pozazdroscilam ci i kupiłam mięso na gulasz ale jednak bigos wygrał i robię teraz bigos.
Ja nie stosowalam luteiny i nie pomogęmnie to zalewa śluz ostatnio i nic więcej już bym nie chciała.
Ja zjadłam dziś 5 paczków a potem w bioderka idzie...
A tak wogole kto testuje na dniach jakoś???Krokodylica lubi tę wiadomość