My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLama ja przed @ zwykle czuję się jak we wszesnej ciąży- bola mnie cycki, brzuch ciągnie, jest wieeelki- wzdęty i bolesny, mam mdłości i często piewszego dnia wymituję- to oznacza, że muszę wziąć Ketonal bo zara będę się wiła z bólu... ot takie comiesięczne rozrywki
-
Ania ja tez mam z cukierni. Spoko
Ovu 29/30 dc? Nie- skąd- śluz inny- może zrobiła mi się torbiel, ale przecież bolał mnie lewy jajnik, to dlaczego teraz boli mocno prawy?
Izolec to masz przechlapane, ja może 3 razy czułam ból miesiączkowy i to niedługo.
Aż dech zapiera, tak boli i ciągnie teraz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:41
-
6lama9 wrote:O rany! Jak wczoraj odstawiłam luteinę tak dziś mnie dla odmiany tak nachrzania prawy jajnik, że nie wyrabiam.Boli mnie aż do pół uda. To na @ jajnik boli? Powiedzcie jakie macie objawy zbliżającej się @, tak ze szczegółami. Ból jakby ktoś tam powietrza napompował, czy raczej jakby tam ktoś Wam wszystko poskręcał, czy raczej wbijanie szpilek, czy stały, czy od czasu do czasu, i generalnie wszystkie takie symptomy. Potraficie je opisać ?
-
Aniu Ty wiesz, że możesz mieć rację, zawsze na owu miałam dreszcze i uczucie zimna.
Wiem, bo ona rzadko się zdarzała ta owulacja moja wyczekiwana. No i dodałam tu wykres z notatkami. Możesz mieć faktycznie rację ale wersja jest taka czekamy na @. Jutro już tempka poleci na łeb na szyję, a pojutrze to już w ogóle. Gdy odstawiam luteinę zawsze spada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:53
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
dzień dobry laski!
oponki mi sflaczały od wczoraj!ale cóż, chłopaki w robocie mojego zjedzą pewnie ze smakiem
jutro idę se trzasnąć progesteron, cmv i tokso, potem czekam na nowy cykl i robię pozostałe badania (prolaktyna, fsh, estradiol, lh, testosteron) a w międzyczasie gin i umawiamy się na clo - taki mam plan sialala
tej ja też na bezglucie - no prawie ale pieczywa nie jem od prawie dwóch lat i dobrze mi z tymze swej strony polecam Wam świetne naleśniki z kaszy gryczanej, już kiedyś tu wrzucałam przepis... my na takich śniadaniach jedziemy już hohoho długo
- można w wersji na słodko (konfitura, twarożek, jogurt, owoce, bakalie, orzechy) ale też na słono (np. twarożek + cośtam), sprawdzają się też jako np. tortille, my je uwielbiamy i robię je ciągle - kończą się jedne, robię kolejne na kilka dni
dziewczynki trzymam kciuki za Wasze tempki, niech się trzymają w górze!Ania_84, Anuśka, Katjaa, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Ara ..oponki moje na brzuchku nigdy nie flaczeja
hehehe
Lama czekamy u mnei tez jakis popiprzony wykres.. pewnei bez owu ..ale plus jest jeden..jajecka zaoszczedzone
ara, 6lama9 lubią tę wiadomość
-
Aniu
Uśmiałam się z zaoszczędzonych jajeczek. Kochana co prawda jestem realistką ale zasiałaś we mnie ziarno nadziei, że może jednak. Niemniej jednak nie powinnam się długo męczyć, bo po odstawieniu luteiny do 3 dni mam @. Muszę spadać, nic nie umiem zrobić ostatnio. Już tak mam kilka dni. Chyba za dużo w tej głowie myśli siedziało i siedzi.
Kocham Was!
Katjaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć lasencje;)
Katjaa, ja wczoraj padłam:(, zreszta mała cała noc bolał brzuch i nieprzytomna jestem. Skoro Cie mdli, to albo fasola, albo sama obaliłas te butle. A to aż taka poważna ta avanti? Nie smutaj, przejdzie mu...
Lama, nie martw sie, ja w ogóle nic nie robię w kuchni, bo wczoraj smażyłam takie "okienka" tylko na oleju i już przypakilam.
Anuska, jak zrobisz, to prześlij jednego paczucha
Btw, Katjaa, a gdzie Twoj śliczny awatarek?Ania_84, Anuśka, Mona_M lubią tę wiadomość
-
Tłustego czwartku
Ara .... kon the besttylko czemu on wyciagnal kopyta ??
Katjaa, Anuśka, Misi@, Izoleccc, Blondik lubią tę wiadomość
-
ara wrote:tej no zamawiałaś z kopytami czy nie?
ale wiesz.. onwyglada na troche "nieswiezego "
heheh wiesz ja z tych wybrednych6lama9 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to ja tu dla Was miliony domowych pączusiów robię a Wy koninę chcecie żreć?????? No nie.... Już mi ciacho rośnieZa godzinkę będę smażyć i zasypę Was pysznymi pączusiami
To Wam się koniów odechce
ara, Katjaa, Ania_84, 6lama9 lubią tę wiadomość